Awe Partnerdenmi Attı Beni?

zetsurin

Kayıtlı Üye
arkadaşlar daha dün gece partnerdeydim sabah kalktım youtube iş ortağı diyor hiçbir mail yok ama hala awesomenesden login olunca istatislikler görünüyor okadar kazandığım para boşamı gitti?

dostum cogu kisi sene basinda telifli kanallari partnerden atilip sonra yeni baglanmis gibi gosterildi tabi analitiks bolumunde tahmini kazanclar diye bisi yoktu kaldirilmisti

ona ragmen ben de dahil cokca kisi kanali kapatilan dahi odeme aldi..almayan var mi vardir tabi
sen odeme formunu doldur yolla sonra unut o kanali baska kanallarla ilgilen
oyle veya boyle gelir

Hesap Özetinde görünmüyor bazen ama Kanal Ayarları kısmında görünüyor genellikle...

Bende simdi gordum iki telifli bir kanalimi atmis 600 dolar civari vardi icinde , isin kotusu atinca kanal hemen adsense baglanmis otomatik olarak , normalde telifli kanallari hemen siliyorum adsense bagliysa , simdi iki arada bi derede kaldim.

Yazdim Madisona bakalim cevap verecek mi?

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri