Awe Partnerlik

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Gamerali

Kayıtlı Üye
Merhaba kanalımın 35 abonesi 12 videosu 383 izlenmesi var awesom... a partnerlikte bulunsam kabul ederler mi ve nasıl partnerlikte buluncam?

iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi

Kanalın özgün galiba. Eğer özgünse biraz bekle sonradan düzgün bir partnerliğe geç. Awesomeness'le uğraşma.

Önerim : Zoomin yada RPM

Özgün derken oyun videoları çekiyoruz da biraz bekle derken ne kadar (kaç abone veya izlenme olunca) niye awe ın neyiyle uğraşıcam ki neyse peki nasıl öbürlerine başvurcam

Kardeş awe ödemelerde sıkıntı çıkartıyor arkadaş o yüzden bekle demiş sana. Kanalını bırak biraz rayına otursun günlük 1 2 k izlenim almaya başla daha iyi düzenli ödeme yapan bir partnere geçersin

Günlük 1-2k izlenmemi pardon ama oha yuh çüş biz toplam 300 izlenme olunca coşmuştuk şimdi 400 e yaklaştı günlük 1-2k izlenmeye gelmek kolay mı ki hani bi kolay yolu varsa söyle

Günlük 1-2k izlenmemi pardon ama oha yuh çüş biz toplam 300 izlenme olunca coşmuştuk şimdi 400 e yaklaştı günlük 1-2k izlenmeye gelmek kolay mı ki hani bi kolay yolu varsa söyle

arkadaşlar size güzel bir dille anlatmışlar olayı, sizin tepkiniz "oha, çüş" karşınızdaki insanlara saygınız yoksa bari biraz kendinize saygınız olsun.

Özgün derken oyun videoları çekiyoruz da biraz bekle derken ne kadar (kaç abone veya izlenme olunca) niye awe ın neyiyle uğraşıcam ki neyse peki nasıl öbürlerine başvurcam

senin gibi çol çocuklar bu işe giriyor iş kalitesizleşti iyice ilk önce karşındakine saygılı olmasını öğren. Daha bi halt bildiğin yok gelmiş yok awenin neyiyle uğraşacam yok bilmem ne :D

arkadaşlar size güzel bir dille anlatmışlar olayı, sizin tepkiniz "oha, çüş" karşınızdaki insanlara saygınız yoksa bari biraz kendinize saygınız olsun.

Pardon da günlük 1-2k izlenme alsam tabikide awe ile uğraşmam o kadarda biliyoz ve farkettiyseniz her mesajımda nasıl partnerliğe başvurucam/geçicem dedim ama takan yok

---------- Mesaj saat 20:37:11 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 20:35:32 civarında gönderildi. ----------

senin gibi çol çocuklar bu işe giriyor iş kalitesizleşti iyice ilk önce karşındakine saygılı olmasını öğren. Daha bi halt bildiğin yok gelmiş yok awenin neyiyle uğraşacam yok bilmem ne :D

Neyiyle uğraşıcam derken uğraşılcak bir yanı yani kötü bir şeyimi var anlamında dedim ve diğer arkadaşta anlamış onu yani sorun yok boşuna mesaj yazmayın

---------- Mesaj saat 20:39:19 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 20:37:11 civarında gönderildi. ----------

Ya neyse sadece awe un ödemede sıkıntı çıkardığını öğrendim ama hala nasıl partnerliğe geçilir öğrenemedim gelip orda verdiğim tepkiyi büyüten insanlar yüzünden benim orda sorduğum soruya cevap vermiceksen mesaj atma post kasma

kanalın özgün ise eğer awesomeness kesinlikle önermem. abonen 300+ oldugunda hiç duşunmeden quize yapıştır gitsin ödemelerde sorun yaşamassın.;)

Pardon da günlük 1-2k izlenme alsam tabikide awe ile uğraşmam o kadarda biliyoz ve farkettiyseniz her mesajımda nasıl partnerliğe başvurucam/geçicem dedim ama takan yok

---------- Mesaj saat 20:37:11 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 20:35:32 civarında gönderildi. ----------

Neyiyle uğraşıcam derken uğraşılcak bir yanı yani kötü bir şeyimi var anlamında dedim ve diğer arkadaşta anlamış onu yani sorun yok boşuna mesaj yazmayın

---------- Mesaj saat 20:39:19 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 20:37:11 civarında gönderildi. ----------

Ya neyse sadece awe un ödemede sıkıntı çıkardığını öğrendim ama hala nasıl partnerliğe geçilir öğrenemedim gelip orda verdiğim tepkiyi büyüten insanlar yüzünden benim orda sorduğum soruya cevap vermiceksen mesaj atma post kasma

Sen biraz vakit ayırıp da forumu okusan nereye nasıl baş vuracagın nasıl geçeceğin zaten yazılı oldu olacak videolarınıda biz çekip yükleyelim sen parasını al.okumayı öğrenin biraz yaaa

kanalın özgün ise eğer awesomeness kesinlikle önermem. abonen 300+ oldugunda hiç duşunmeden quize yapıştır gitsin ödemelerde sorun yaşamassın.;)

Peki nasıl yapıcam o kadar aboneyi kolay bişey değil bu alanda çünkü bi sürü kişi oyun videosu çekiyor ama en çok izlenen olmak çok zor ve nasıl partnerliğe başvurcam

Sen biraz vakit ayırıp da forumu okusan nereye nasıl baş vuracagın nasıl geçeceğin zaten yazılı oldu olacak videolarınıda biz çekip yükleyelim sen parasını al.okumayı öğrenin biraz yaaa

Serkan .. Nickli birisinin videolarına baktım nasıl youtube dan para kazanılır diye o da adsense yi anlatmış bi konuda bi arkadaş adsense yi önermem demiş zaten serkan.. I da birisi önermişti

Peki nasıl yapıcam o kadar aboneyi kolay bişey değil bu alanda çünkü bi sürü kişi oyun videosu çekiyor ama en çok izlenen olmak çok zor ve nasıl partnerliğe başvurcam

zaten 30 civarı abone yapmıssın video yukledikce abone sayın artacaktır. hemen hemen hergun 3 5video çekip atmalısın eğer zamanın varsa. oyun videoları cekiyorsun sanırım. bir cok kisi dediğin gibi oyun videosu cekip atıyor ancak senin cektiğin videoları cok izlenmesini ve abone cekmesini istiyorsan biraz nitelikli olması gerekiyor oyun içinde konusma, oyunla alakalı ipucları vs. bunları yaparsan emin ol kısa zamanda abone sayın ve izlenmen artacaktır.

link veremiyorum quizgroup web sitesinden basvurabilirsin.

---------- Mesaj saat 22:24:57 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 22:22:04 civarında gönderildi. ----------

awe girmek icin kanalında video olamsına gerek yok
bos kanalla basvur alır onlar

önermem dedim zaten awe almaz demedim. awesomeness artık bos kanalları atıyor ayrıca bilginiz olsun. bundan sonra aweye bos kanal stoklama devri bitti gibi.

konu kilit....
partner kanallarla ilgili her bilgi forumda kendi kategorisinde mevcuttur.
araştırın,anlamadığınız nokta olursa sorularınıza cevap arayın lütfen...
bu arada kelimleri seçerek yazarsak sevinirim.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri