Awe Üyelik ile ilgili sorun

Whisdropper

Kayıtlı Üye
Arkadaşlar benim bir kanalım var awesomeness partnerliğinde yalnız partnerin sitesine giriş yaparken üyelik bilgilerimi doldurmamı istiyor bende dolduruyorum ama bu hatayı veriyor sizdede var mı ?
1P9NjY.png

hesapın kapanmış yada partnerlikte atılmışşın sanırsam.
hiç birşekilde o bilgilerini düzenleyemizsin forumda bir çok kişi bu sorunu yaşadı hocam ayrıca 5 dk arayla cevap beklemekte olmaz araştırsaydın görürdün bu sorunu

Hesabım kapatılmadı ki youtube da hala partnerliğim devam ediyor reklamlar açık hiçbir ihtihar eşleşen dahi yemedi nasıl kapandı diyebiliyosunuz ?

Hesabım kapatılmadı ki youtube da hala partnerliğim devam ediyor reklamlar açık hiçbir ihtihar eşleşen dahi yemedi nasıl kapandı diyebiliyosunuz ?

bu hatayı alanlar partnerlikten atılan yada kanalı kapananlar alıyor. ayrıca nasıl bir üslupunuz var onu anlayamadım cidden.
burada sana yardımcı oluyorum gelip terslemeye çalışıyorsunuz :)
ticket at cevap bekle ozaman

bu hatayı alanlar partnerlikten atılan yada kanalı kapananlar alıyor. ayrıca nasıl bir üslupunuz var onu anlayamadım cidden.
burada sana yardımcı oluyorum gelip terslemeye çalışıyorsunuz :)
ticket at cevap bekle ozaman

Estağfurullah uslubumu yanlış anladınız sanırım tersleme gibi bir niyetim olmadı niye yapıyım :) özür dilerim yanlış anlaşıldıysam.Peki madem ticket atayım teşekkür ederim bu arada cevap verme zahmetinde bulundugunuz için..

kanal ayarlarından awe ye bağlantı tarihine bakıp buraya yazar mısınız,ilk bağlandığınız tarih mi yada yeni bir tarih mi yazıyor.ayrıca video attığınızda para kazanmasını açabiliyor musunuz

eski videolarda reklam çıkabilir.awe sizin kanala çıktı girdi yapmış olabilir

kanal ayarlarından awe ye bağlantı tarihine bakıp buraya yazar mısınız,ilk bağlandığınız tarih mi yada yeni bir tarih mi yazıyor.ayrıca video attığınızda para kazanmasını açabiliyor musunuz

eski videolarda reklam çıkabilir.awe sizin kanala çıktı girdi yapmış olabilir

5 Eyl 2013 (10 ay önce) tarihinde bağlanıldı. Az önce 35 tane video attım bot ile 3 dk ara ile yani az önce bitti videolar hepsinde reklamları yaktım hiçbir ihtiharda yok tertemiz..

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri