Awede 3 Telifden Kapanan Kanalın Parasını Alan Var mı?

bojan54

Kayıtlı Üye
Arkadaş bi dünya kupası macerasına girelim dedik resmen sağlam kanalım gitti.

Hem maç hem 3 teliften kapanan kanal alır mıyım şunun parasını.:cool:

emin olmamakla beraber zor alırsınız cünkü hocam bu ay yapılan ödemeler 2 parti şeklinde yaptılar bi temiz kanalları yaptılar birde tek uyarı alan kanalları yaptılar.Zaten kendileride yanılıyor olabilirim birden fazla telifli kanallara ödeme yapmayacağız demişlerdi diye hatırlıyorum.

tertemiz 2-3 aydır bağlı olan kanalın ödemesini hala alamadım kapanan için (şahsen) hiç fikrim yok.. iyice sinir olmaya başladım.. umarım alırsın

tertemiz 2-3 aydır bağlı olan kanalın ödemesini hala alamadım kapanan için (şahsen) hiç fikrim yok.. iyice sinir olmaya başladım.. umarım alırsın

Ocakta 2 telifle atılan dizi/film kanalını nisanda ödemişlerdi o yüzden sordum..

Bu aralar ödeme alan var mı?

awe konusu gorunce saclarim diken diken oluyor.. 17k yi gecti icerdeki param elde var sifir. iki kanalim iki teliften atildi birinde 1700 kusur dolar 2 cide 2800 kusur dolar vardi.subat mart hala odeme olmadi.

awe konusu gorunce saclarim diken diken oluyor.. 17k yi gecti icerdeki param elde var sifir. iki kanalim iki teliften atildi birinde 1700 kusur dolar 2 cide 2800 kusur dolar vardi.subat mart hala odeme olmadi.

hangi ayın parasıydı?
benim aralık+ocak kazancını nisanda ödediler.Geçikmelide olsa her türlü öderler diye düşünüyorum.

Ocakta 2 telifle atılan dizi/film kanalını nisanda ödemişlerdi o yüzden sordum..

Bu aralar ödeme alan var mı?

forumun iligli bölümünde alan arkadaşlar vardı hocam ama telifli mi telifsizmi bilmiyorum.. oraya bi göz at derim

onumuzdeki ayda odemezlerse tamamen umidimi kesicem. yaklasik 30 kanalim bagliydi suan 3 tane telifsiz kanal bagli onlarida baglantisini kesme istegi gonderdim. awe kabusum bitiyor. stresten oldurdu bizi parasida olmaz olsun

1 tane ihtar var benim kanalda ödeme alırmıyım LIFE NETWORK

hangi ayda atıldı?

her ay ödeme zamanı ödeme formunu gönder ticket falan at.Bende peşini bırakmayacam.

2 telifli dizi/film kanalını bile ödemişlerdi benim hiç umudum yoktu üstelik kanaldaki bütün videoları silmiştim sinirden :D

biri subatta atildi biri martta. en son girip guncelledim ciktim bidahada giremedim hesaplari fes ettiler. ikincinin arkasindan patlayan videolara ucuncu teliflerde geldi . ticket atmayi filanda denemedim hic. kiciklik yapip hic odemezler diye.

bir hafta arayla 2 ticket attım hala cevap yok.. mail adresi olan birisi var mı sizde arkdaşlar birde mail atalım?

3 telifden kapanan kanalın ne mart ne nisan odediler martda tertemizdi kanal onu bile odemediler halen bekliyoz ya tutarsa misali.

biri subatta atildi biri martta. en son girip guncelledim ciktim bidahada giremedim hesaplari fes ettiler. ikincinin arkasindan patlayan videolara ucuncu teliflerde geldi . ticket atmayi filanda denemedim hic. kiciklik yapip hic odemezler diye.

Hocam aynı sizin gibi 3 kanal alacağı yaklaşık 14 k bekliyor . daha bir kuruş alamadık . şuanda hiç kanalım yok bunlarda . artık bekliyoruz .

1. kanalım 1 telifli (atıldı)
2. kanalım spamdan kapandı
3. kanalım 2 telifli ( videoları gizledim 2 gün sonra attı)

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri