Awe'den Gelen Mail

t366

Kayıtlı Üye
Arkadaşlar acaba burada ne diyorlar çevirecek bir arkadaş varmı?

Hey AwesomenessTV Networker!

I am emailing to inform you that your channel in the AwesomenessTV Network had its monetization abilities suspended until further notice. We took this action because YouTube reported one of your videos received a copyright strike.

About your payment

According to our contract, we reserve the right to withhold any payment related to earnings on your channel when YouTube provides notice of policy violation and/or when you do not own intellectual property rights to uploaded content.

However, you will be paid earnings on videos that DID NOT receive copyright strikes.

What can I do?

If your channel has received a copyright strike, it will lose the ability to monetize videos, but you can appeal here:

http://bit.ly/1sgW635

AwesomenessTV Policy Team

Kanalinin para kazanma ozelligini dondurmuslar. Yani su andan itibaren yukledigin videolarin para kazanmasini acamayacaksin.

Kanalinin para kazanma ozelligini dondurmuslar. Yani su andan itibaren yukledigin videolarin para kazanmasini acamayacaksin.

Hocam zaten 1 ay önce attılar son kanalıda :) Ödeme için Ticket açmıştım onamı cevap vermişler dedim ama yok :(

Hocam zaten 1 ay önce attılar son kanalıda :) Ödeme için Ticket açmıştım onamı cevap vermişler dedim ama yok :(

Odeme icin de cevap var o mailde. Kisacasi illegal icerik yuklediginiz icin paranizi askiya alma hakkimiz var, ama telif yemediginiz videolar icin odeme alacaksiniz yazmislar.

Odeme icin de cevap var o mailde. Kisacasi illegal icerik yuklediginiz icin paranizi askiya alma hakkimiz var, ama telif yemediginiz videolar icin odeme alacaksiniz yazmislar.

Bakalım hocam 3 kanal var 3 aydır bekliyorum . Bu adamların ödeme yapacağına hiç inanmıyorum .

Aynı maili ben de aldım. Aralık ayından beri bekliyorum, hiçbir ödeme alamadım. Kanalda da bir ihtar var. Bekle, bekle, bekle! Bakalım nereye kadar...

Bana daha once de gelmişti ancak bugun de gelmiş.

Hocam ozaman bunlardan para felan çıkmayacak . Çünkü benim kanalda ne telif ne bi uyarı hiç bişey yoktu 2 ay ödeme yapmadılar . Sonra 1 telif yedi buda bahaneleri oldu işte . Askı askı devam eder bu iş.

Hocam ozaman bunlardan para felan çıkmayacak . Çünkü benim kanalda ne telif ne bi uyarı hiç bişey yoktu 2 ay ödeme yapmadılar . Sonra 1 telif yedi buda bahaneleri oldu işte . Askı askı devam eder bu iş.

hocam awesomeness in bahane ürettiği yok partner anlaşması farklı adamların daha temkinli davranıyor youtube adsense de ödeyebilir ama partnerde durum çok farklı ayrıca bu yerden yere vurduğun awe deki çalışanların bi geçmişine bak ;) Google,Microsoft vs.. öyle boş firma değil adamlar. Milletin parasının üstüne yatacak hiç değiller. Youtube ödemezse, ödemezler bu kadar basit.

hocam awesomeness in bahane ürettiği yok partner anlaşması farklı adamların daha temkinli davranıyor youtube adsense de ödeyebilir ama partnerde durum çok farklı ayrıca bu yerden yere vurduğun awe deki çalışanların bi geçmişine bak ;) Google,Microsoft vs.. öyle boş firma değil adamlar. Milletin parasının üstüne yatacak hiç değiller. Youtube ödemezse, ödemezler bu kadar basit.

Ya hocam aynı içeriğe aynı videolara başka partnerlerden çatır çatır ödeme geliyor sen kalkmış bana awe'yi savunuyorsun . Benim canım yanmış arkadaş !

Ya hocam aynı içeriğe aynı videolara başka partnerlerden çatır çatır ödeme geliyor sen kalkmış bana awe'yi savunuyorsun . Benim canım yanmış arkadaş !

hocam özgün video yüklesen tamam diyecem de senin,benim tüm kopya video yükleyenlerin hiç bir hakkı yok içeriğime para öde diye. Çünkü o içerik bizim değil canın yanmasını ben özgün içeriğine ödemezlerse anlarım...

hocam özgün video yüklesen tamam diyecem de senin,benim tüm kopya video yükleyenlerin hiç bir hakkı yok içeriğime para öde diye. Çünkü o içerik bizim değil canın yanmasını ben özgün içeriğine ödemezlerse anlarım...

Awe'de kaç tane Türk insanının kanalı var acaba:) Öyle deme hocam 1 video ile 1 saat uğraştığımı bilirim . Bu emeklerim ne olacak?

Aynı mail banada gelmişte öderse sürpriz olur 10 tane kadar kanaldan ödeme alamadık Ocak ayı ve devamında.

bu durumda ödeme alırmıyım bilgi sahiplerinden yardım bekliyorum
aynı mail banada geldi fakat ek olarak + 1 mail daha geldi
ve son gelen mail sinirleri alt üst edecek içeriğe sahip

aynen şöyle yazıyor:
2 veya daha fazla telif aldığınız için ödemenizi yapmayacağız ve kazandığınız para telif hakkı sahiplerine iade edilecek

It looks like your channel has received two or more copyright strikes and was shut down for this reason. This means you’ve violated YouTube’s terms of service and ours. Per your contract we are no longer obligated to pay you money that you’ve earned on that channel. At the request of YouTube, the revenue earned on this channel will be sent back to the content owner.
If you want to create a new channel and upload only original content (content you own) you can get some tips on how to avoid copyright strikes here: YouTube Copyright Center - YouTube
Let us know if you have any more questions!

bu durumda ödeme alırmıyım bilgi sahiplerinden yardım bekliyorum
aynı mail banada geldi fakat ek olarak + 1 mail daha geldi
ve son gelen mail sinirleri alt üst edecek içeriğe sahip

aynen şöyle yazıyor:
2 veya daha fazla telif aldığınız için ödemenizi yapmayacağız ve kazandığınız para telif hakkı sahiplerine iade edilecek

It looks like your channel has received two or more copyright strikes and was shut down for this reason. This means you’ve violated YouTube’s terms of service and ours. Per your contract we are no longer obligated to pay you money that you’ve earned on that channel. At the request of YouTube, the revenue earned on this channel will be sent back to the content owner.
If you want to create a new channel and upload only original content (content you own) you can get some tips on how to avoid copyright strikes here: YouTube Copyright Center - YouTube
Let us know if you have any more questions!

Kanalda 2 telif varsa ödemiyorlarmış tek telifte telif alınan videolar dışında daha önce banada bunu söylediler

Kanalda 2 telif varsa ödemiyorlarmış tek telifte telif alınan videolar dışında daha önce banada bunu söylediler

yok hocam hepsi hikaye
google adsense bile telif v.s demeden ödüyor
partner neden ödemeyecekmiş böyle mantıksızlık olurmu hiç ?

yok hocam hepsi hikaye
google adsense bile telif v.s demeden ödüyor
partner neden ödemeyecekmiş böyle mantıksızlık olurmu hiç ?

partner işleyişi farklı kardeşim.

Eee ünlem gelmiyorken iyi partnere telife ödeme yapmayıp içerik sahibine yaparken mantıksız saçma ???

Ünlem gelmemesi de saçma neden adsense geliyor o zaman ya da dünya engeli de saçma ??

İşleyiş farkı var hocam işleyiş...

hocam ben bu konuyu çok araştırdım
hatta bununla ilgili konuda açtım
sistem şu
google partnere ödeme yapar partner kullanıcısına ödeme yapar sonra ödedim diye google a benzersiz işlem numarasını belirtir bu mecburidir

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri