konuyu sildim teşekkür ederim
Son düzenleme:
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Merhaba arkadaşlar nasılsınız..
Bazı arkadaşların bildiği üzere benim üzerine çalıştığım 4K Ultra HD yayın yapan bir özgün slideshow kanalım var.. Eski kanalıma başladıktan kısa bir süre sonra logomun uluslararası bir prodiksiyon şirketinin logosuna aşırı şekilde benzediğini keşfettim bunun ardından çok geç olmadan kanalımı kapadım ve yeni logo, intro, kanal kapağı hazırladım.. Bir de yeni notebook aldım şans üst üste geldi herşeye sıfırdan tekrar başlamış oldum..
Bu arada yeni kanalımda Türkiye girişlerini engelleme kararı aldım..Sıkıldım artık ark niyetli insanlardan..
Aşağıda yeni kanalımın logosu ve kanal kapak tasarımı var... Üzerindeki zeki kaynak imzası esasen yok tabi sadece çalınmaması için fligran..
Değerli görüşleriniz için şimdiden teşekkür ederim..
![]()
![]()
hocam gerçekten güzel olmuş,başarılar dilerim.türkiye girişlerini nasıl engelliyoruz öyle birşey mevcut mu acaba ?
Arkadaşım tam şimdi seni düşünüyodum konu açmışsın, hemen yanlış anlamayın tamam
Bi soru soracaktım da özelden burdan sorayım.
Hazırladığım videoları kaydederken bi sorun yaşıyorum. Şöyle izah ediyim kaydettiğim videolar youtube da ekranı tamamen kaplamıyor. Kenarlar siyah kalıyor. Bunun için önerin nedir. Tür, çözünürlük fps fln nasıl ayarlamak lazım en iyi görüntü (en iyi olmasada iyi) ve az boyut için. Teşekkürler
Cevabın için teşekkürler ama şöyle söyliyimekran kaplama meselesi izleyen kişinin ekranına ve kullandığı çözünürlüğe göre değişir dostum örneğin 16:9 wide screen bir monitörde izliyorsan 1280 x 720 pixel ekranı kaplayacaktır ve orantılı türevleri tabiki.. Ancak 4:3 kare bir çözünürlükle izleniyorsa bu mümkün olmayacaktır.. Günümüzde 4:3 görüntü artık yok olmak üzere en iyi seçim 1280 x 720 - 1920 x 1080 gibi wide screen çözünürlükler ile çalışmaktır. Fps meselesine gelince programın standart seçtiği ayarı değiştirme yeter..
ekran kaplama meselesi izleyen kişinin ekranına ve kullandığı çözünürlüğe göre değişir dostum örneğin 16:9 wide screen bir monitörde izliyorsan 1280 x 720 pixel ekranı kaplayacaktır ve orantılı türevleri tabiki.. Ancak 4:3 kare bir çözünürlükle izleniyorsa bu mümkün olmayacaktır.. Günümüzde 4:3 görüntü artık yok olmak üzere en iyi seçim 1280 x 720 - 1920 x 1080 gibi wide screen çözünürlükler ile çalışmaktır. Fps meselesine gelince programın standart seçtiği ayarı değiştirme yeter..
Ben yüklüyorum böyle görünüyor
Hangi formatta türde kaydetmeliyim ki çözünürlüğü değiştirsem bile 480, 720, 360 yine üstteki gibi görünsün.
aynen dedigin gibi işte onu yapmaya calısıyom bende bi yapamadım ayarı. ulead video studio diye bi program. eski bi program o yüzden olmuyo sanırım
Arkadaşım tam şimdi seni düşünüyodum konu açmışsın, hemen yanlış anlamayın tamam
Bi soru soracaktım da özelden burdan sorayım.
Hazırladığım videoları kaydederken bi sorun yaşıyorum. Şöyle izah ediyim kaydettiğim videolar youtube da ekranı tamamen kaplamıyor. Kenarlar siyah kalıyor. Bunun için önerin nedir. Tür, çözünürlük fps fln nasıl ayarlamak lazım en iyi görüntü (en iyi olmasada iyi) ve az boyut için. Teşekkürler
Türkiyeye engellemesen bile biz 4k izleyemeyiz kardeşiyi etmişsin.
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.