Awesomeness 17 mart Vakası

Beyler bu awede kanalım var 2 telifli 1000$ kazancı var mart ayı... Ödeme formu ne zaman gönderiyoruz aweye?

Teşekkürler ben hariç herkes mi yaşamış bu durumu, peki sadece 1 seferlik mi ödüyor yoksa yeniden bağladıktan sonraki kazançaları da ödüyormu sonuçta reklamlar çıkıyor videolar para kazanmaya açık.

Tek seferlik aldım.Para kazanmayıda açmadılardı bende çıktıydım partnerden.

Aynı sorun demek ki :D Bende de öyle :D O para kazanma bir gelse ah bir gelse 6 ay sonra araba alacağım :D

gelmesi lazım ki şirkete tekrar almış ve uyarı bile yok bu durumda tek çaresi para kazanmayı tekrar açmak genel bir sorun olduğunu düşünüyorum bekliyoruz öylece.
benim için önemli bir kanal günde 20 30 k görütülenme geliyor ama fazla kazandırmıyor yinede benim için önemli umarım kısa zamanda düzeltirler :)

Orjinal içerk yüklemedğimiz için sanırım bizi cezalandırmışlar, yeni video yüklyince para kazanma açılmıyor, kazanç kısmı yok, ama en azından bu durumu yaşayanlara ödeme yapıyor, creative gibi ağdan atıp ödemeyeceğiz deseydi yanmıştık :(

Orjinal içerk yüklemedğimiz için sanırım bizi cezalandırmışlar, yeni video yüklyince para kazanma açılmıyor, kazanç kısmı yok, ama en azından bu durumu yaşayanlara ödeme yapıyor, creative gibi ağdan atıp ödemeyeceğiz deseydi yanmıştık :(

yakın zamanda açıcaklarını tahmin ediyorum.

gelmesi lazım ki şirkete tekrar almış ve uyarı bile yok bu durumda tek çaresi para kazanmayı tekrar açmak genel bir sorun olduğunu düşünüyorum bekliyoruz öylece.
benim için önemli bir kanal günde 20 30 k görütülenme geliyor ama fazla kazandırmıyor yinede benim için önemli umarım kısa zamanda düzeltirler :)

Ben tek kanal çalışıyorum o yüzden benim için çok önemli bir kanal (Yeni kanala geçmiş olsam da) Günlük 50$ bırakıyordu ne güzel. ne olduysa yıl başından sonra oldu :( Bu sorun çıkmasaydı şuan arabayı almıştım :(

---------- Mesaj saat 21:25:21 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 21:24:28 civarında gönderildi. ----------

yakın zamanda açıcaklarını tahmin ediyorum.

2 ay oldu gideli hatta 3. ayına girecek hala ses yok hocam :(

Daha yeni baktım şubat ayından beri açık olan kanallarıma öyle bir sorun yok bende,arkadaşların yorumlarından anladığım kadarıyla ödeme eşiğini geçtiysen ödeme ihtimali oluyormuş.

Beyler bu awede kanalım var 2 telifli 1000$ kazancı var mart ayı... Ödeme formu ne zaman gönderiyoruz aweye?

Ödeme formunu ayın son günlerinde gönderiyorum genelde ama ödeme formunu göndermeyi unutan arkadaşlarım bile ödemelerin aldılar, bu ödeme formunun bi etksi olmuyor diye biliyorum, login yapıp bilgileri tam girin paypalınızı oraya yaznın.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri