Awesomeness Adsense Gibi Kullanmak

Yorucu ve gereksiz...
Awesomenes neden ödem yapmıyor ?

Olası nedenler şunlar, sadece tahminidir.

1- Ödeme bilgilerini doğru girmiyorsunuzdur.
2- Awesomeness biliyor ki onlara bu konuda dava açamayacaksınız, işine geleni ödüyor gelmeyeni illegal içerik, yt ödemedi diyor.

Yani awesomeness firmasında, illegal içerik ile çalışıp ve yüksek miktarlar kazanırsanız herzaman risktir. Az miktarlar ise ihtarlıda olsa ödeniyor.

Yani özel bir çalışma gerektirme, girmek istiyorsan gir çalış, 100 kanalla yüksek mebla kazanıp yarısını alırız düşüncesi yanlış çün ki hepsi tutarsa ödeme alma garantin yine yok :)

youtube + adsense işi yokuşa sürüyor :D bende bu düşüncedeyim...

Yorucu ve gereksiz...
Awesomenes neden ödem yapmıyor ?

Olası nedenler şunlar, sadece tahminidir.

1- Ödeme bilgilerini doğru girmiyorsunuzdur.
2- Awesomeness biliyor ki onlara bu konuda dava açamayacaksınız, işine geleni ödüyor gelmeyeni illegal içerik, yt ödemedi diyor.

Yani awesomeness firmasında, illegal içerik ile çalışıp ve yüksek miktarlar kazanırsanız herzaman risktir. Az miktarlar ise ihtarlıda olsa ödeniyor.

Yani özel bir çalışma gerektirme, girmek istiyorsan gir çalış, 100 kanalla yüksek mebla kazanıp yarısını alırız düşüncesi yanlış çün ki hepsi tutarsa ödeme alma garantin yine yok :)
Erdal abi dediğinde haklısın artık kanallar çok tutmasın die dua edicez olmadı tutan kanalın videoalrını silicez bir sonraki ay tekrar video atıcaz bence 200 dolar limit iyi bir limit:D 200 doları görünce :D bırakıcan bu işi :D o kanalı yani

Erdal abi dediğinde haklısın artık kanallar çok tutmasın die dua edicez olmadı tutan kanalın videoalrını silicez bir sonraki ay tekrar video atıcaz bence 200 dolar limit iyi bir limit:D 200 doları görünce :D bırakıcan bu işi :D o kanalı yani

1000 dolar üstüne çıkmayacaksın :) illegal işle uğraşıyorsun. Çıkıyorsanda kısmet diyeceksin ya alırsın ya alamazsın :)

zaten aweden para bekliyorsun minimum 10 kanlla calishmalisin zannimca en az 3-4 ne oder bende hep oyle oldu

P.S bu taktigi 5-6 aydir ki uyguluyorum

Spam yapıyorsan vereceksin 100 kanal awe ye birinden gelmezse birinden kesin gelir çok emek verip strese girmeye gerek yok :)

awe işi sayısal loto gibi anlaşılan,ya tutarsa (yani ya verirlerse parayı) mantıgı var :)

hocam aslında bu konuda güveniyorum allahmı yardım ediyor yoksa sogru kategoridemiyim bilmiyorum ama tek sorunum sahte telif:D yani ben bu şekilde bir iki Kanal Denedim aynı içerikli hemen hemen tabiki sürekli denememde devam ediyor ama hem farklı videolardan telif yiyorum kanal kapanıyor ama Ortalama 15 günlük yeni bir kanal 150 doları görüyor

Siz yolunuzu bulmuşunuz hocam :)))

[MENTION=716]etc_computer[/MENTION] hocam 1000 doların üstüne çıkmayın diyorsun da ben nasıl para kazanacağım iyice bunalıma girdim. Gerçi daha önce de sormuştum ama tam yanıt alamadım. :) Şimdi bir kanalım var ünlem belası yüzünden 15 gündür yükleme yapmıyorum ve güncel tuttuğum bir kanal. Telif felan da almıyorum ama abonelerim beni seviyor. Kanal 1000 doları 1 haftada topluyor zaten. Bir de güncel videolarımı eklemeye devam edersem düşünün getiriyi. Şimdi sizce ne yapmalıyım. Başvursam ünlemden kurtulacağım. Başvurmazsam kanalın geliri gidecek.

Etkili kategori bildiğinde her ay ödeme aldığın kanal sayısı artar :)

---------- Mesaj saat 03:22:16 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 03:21:42 civarında gönderildi. ----------

1 paypala 100 kanaldan ödeme alabilirsin bir sınırı yok

Hocam 100 kere kullanma hakkı mı var yoksa 100 kanal bağlı mı kalabiliyor ?
Şöyle söyleyim hocam 100 kanal bağladık diyelim 1 kanalı sildik komple yeni 1 kanal daha bağlayabilirmiyiz ?

Hocam 100 kere kullanma hakkı mı var yoksa 100 kanal bağlı mı kalabiliyor ?
Şöyle söyleyim hocam 100 kanal bağladık diyelim 1 kanalı sildik komple yeni 1 kanal daha bağlayabilirmiyiz ?

Limit yok istersen 123124435344 tane kanal bağla.

[MENTION=716]etc_computer[/MENTION] hocam 1000 doların üstüne çıkmayın diyorsun da ben nasıl para kazanacağım iyice bunalıma girdim. Gerçi daha önce de sormuştum ama tam yanıt alamadım. :) Şimdi bir kanalım var ünlem belası yüzünden 15 gündür yükleme yapmıyorum ve güncel tuttuğum bir kanal. Telif felan da almıyorum ama abonelerim beni seviyor. Kanal 1000 doları 1 haftada topluyor zaten. Bir de güncel videolarımı eklemeye devam edersem düşünün getiriyi. Şimdi sizce ne yapmalıyım. Başvursam ünlemden kurtulacağım. Başvurmazsam kanalın geliri gidecek.

1000 dolar sadece bir espiri. Alabilirsin paranı fakat şu bir gerçek... Bana göre, gözlemlediğime göre.

Awesomeness şöyle birşey uyguluyor. Bazen telifi bahane ediyor bazen içeriğinizi bahane ediyor. Biliyor ki sizler davacı olamayacaksınız. Youtube yi bahane edip, "ödeme arkadaş paranı" deyip işin içinden çıkıyor.

Bu benim tahminlerim,fikrim,düşüncemdir.

Ooo aweden 100 doları geçene kadar o kanalların çoğu telif alır yada kapanır. Partnere bağlanacak kanal her ay 100 dolar kazandırmalı ki bağlansın. Yani partneri tam anlamıyla adsense gibi kullanmak olmuyor. Tabi ileride böyle bir şey çıkarsa neden olmasın ki.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri