Awesomeness alt ödeme limiti kaç oldu ?

kacakzamani

Yasaklanmış
Web sitesi
www.dm-para.com
Merhaba arkadaşlar uzun zamandır pek ilgilenmiyordum işlerden dolayı şuan ödeme limiti kaç acaba ? 85$ oldu ödeme talebi yapcamda

Merhaba arkadaşlar uzun zamandır pek ilgilenmiyordum işlerden dolayı şuan ödeme limiti kaç acaba ? 85$ oldu ödeme talebi yapcamda

sabah sabah güldüm gene ya:D Merhaba bu arada

143 dolar idi en son o paranında 100 dolarını alıyosun tabi alabilirsen :) bide ödeme talebinde bulunacam yazmıssın ya kahkaha attım resmen:D

sabah sabah güldüm gene ya:D Merhaba bu arada

143 dolar idi en son o paranında 100 dolarını alıyosun tabi alabilirsen :) bide ödeme talebinde bulunacam yazmıssın ya kahkaha attım resmen:D

Neden güldügünü anlamış degilim sana bir örnek verim oku benim konum

http://www.ytpara.com/ilk-kazanciniz/28131-ilk-kazancim.html

---------- Spam Engelliyici 08:31 ---------- Önceki Mesaj 08:30 ----------

Awe hatadır bizim paralarımızı bile ödemedi kansızlar :(

Sanada bir örnek verim sende oku kardeş :D

Neden güldügünü anlamış degilim sana bir örnek verim oku benim konum

---------- Spam Engelliyici 08:31 ---------- Önceki Mesaj 08:30 ----------

Sanada bir örnek verim sende oku kardeş :D

7 ay önce alınan paradan bahsediyorsun o zamanlar forum genelinin yüzde 80 i alıyodu ödeme..

O tarihten itibaren aylardır telifsiz kanal sahipleri mevcut forumda ödeme alamayan ..

Gerekçeleride kimse bilmiyor.

Awe deseki kardeşim sen tv showu yukluyosun bunlar sana ait değil bu yuzden ödemiyoruz yada film atiyosun sana ait değil ödemiyorum..

Liste uzar giderde sabah sabah ağzımı bozmak istemiyorum yanlıs anlama sana değil aweye:D

Kardeş hiç alamazsın demedik şu an herkesi sallıyor zamanında biz de aldık yoksa

Okonuda bişey diyemem 7 aydır yeni başladım bende

---------- Spam Engelliyici 08:38 ---------- Önceki Mesaj 08:36 ----------

7 ay önce alınan paradan bahsediyorsun o zamanlar forum genelinin yüzde 80 i alıyodu ödeme..

O tarihten itibaren aylardır telifsiz kanal sahipleri mevcut forumda ödeme alamayan ..

Gerekçeleride kimse bilmiyor.

Awe deseki kardeşim sen tv showu yukluyosun bunlar sana ait değil bu yuzden ödemiyoruz yada film atiyosun sana ait değil ödemiyorum..

Liste uzar giderde sabah sabah ağzımı bozmak istemiyorum yanlıs anlama sana değil aweye:D

Hımm şuan aweye baglı 5 kanalım var 5 şindede şuan her birerinde 85$ 80$ 83$ 79$ 56$ var bakalım sonları ne olacak ama ben film yada nebilim telif yiyecek bişey paylaşmıyorum hepsi kendi çekimim umarım alırım paralarımı alamazsam iptal eder geçerim tr networke

Okonuda bişey diyemem 7 aydır yeni başladım bende

---------- Spam Engelliyici 08:38 ---------- Önceki Mesaj 08:36 ----------

Hımm şuan aweye baglı 5 kanalım var 5 şindede şuan her birerinde 85$ 80$ 83$ 79$ 56$ var bakalım sonları ne olacak ama ben film yada nebilim telif yiyecek bişey paylaşmıyorum hepsi kendi çekimim umarım alırım paralarımı alamazsam iptal eder geçerim tr networke

umarım alırsında hiçbir şekilde iptal edemessin boşa uğraşma o kadar rahat diyorsunki iptal eder geçerim diye awede dayın falanmı var:D :)Kontrat süresi bitmeden hiçbir şekilde partnerden çıkarmıyorlar tek yapacağın o kanaldaki videolarını alırsın başka kanala yüklersin o kanalları başka partnerlere yeniden sıfırdan geçersin.

İstediğin kadar örnek konu ver kardeşim sana bu ödeme konusunda forumda bende dahil (Son iki aya kadar 1 senedir sorunsuz ödeme almıştım.) herkes güler yani. K.bakma. :)

umarım alırsında hiçbir şekilde iptal edemessin boşa uğraşma o kadar rahat diyorsunki iptal eder geçerim diye awede dayın falanmı var:D :)Kontrat süresi bitmeden hiçbir şekilde partnerden çıkarmıyorlar tek yapacağın o kanaldaki videolarını alırsın başka kanala yüklersin o kanalları başka partnerlere yeniden sıfırdan geçersin.

Dayım yok videolara delete çekmek zor bişey degil bana paramı vermiyorsa benim sırtımdan kolayca para kazanamaz kusura bakmasın videolar ortalama 7'di aylık 7'di aydır ilk defa bügün girdim kanallara kanalın 1 tanesine yüklenirim 140$ çıkartırım ve paramı talep ederim verdi verdi vermedi tak sepeti koluna herkez kendi yoluna :D bukadar basit bunun için dayıya felan gerek yok sanırsam :D

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri