Awesomeness başvuru süreci

B
  • Kullanıcı Bonna
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Awesomeness
B

Bonna

Guest
Merhaba arkadaşlar,
3 Kanalımla awesomeness'e başvuru yaptım.
1 gün oldu
.Kaç gün içinde onaylanır?
Onaylanırken mail felan mı geliyor?
Awesomeness'in sitesine girdim login yaptım orda sadece bilgideleri ''update'' et kısmı var.​

Mail gelip gelmediğini hatırlamıyorum fakat dashboarda uyarı geliyor katılabilirsin diye. Valla en çabuk kabul eden partner diye biliyorum. Bir çok kişi öyle diyor forumda zaten. Ben 1 günde kabul edildim. Analyatics kısmıda 2 haftaya kadar düzenleniyor..

Mail gelip gelmediğini hatırlamıyorum fakat dashboarda uyarı geliyor katılabilirsin diye. Valla en çabuk kabul eden partner diye biliyorum. Bir çok kişi öyle diyor forumda zaten. Ben 1 günde kabul edildim. Analyatics kısmıda 2 haftaya kadar düzenleniyor..

Kanallardaki videolar para kazanmaya açık değil Sönük $ İşareti var o başvurumu etkiler mi acaba?

İllaki para kazanma statüsünün aktif olması gerek değil onaylanması için.Ben aktif değilken yaptım onaylandı.

Doğrudur fakat daha önceden okuduğum yazılardan para kazanması açık olması lazım diye görmüştüm sanırım. Farklı olabilir tabi bu awesomeness. :)

Kanallardaki videolar para kazanmaya açık değil Sönük $ İşareti var o başvurumu etkiler mi acaba?

ben bi kanal ile başvurdum %80 i dolar sönüktü açmadım para kazanmaya kabul oldu, önemli olan kanalın para kazanma özelliğinin açık olması

bikaç saat içinde onaylanmıştı benimki,mail ile bildiriyorlar onaylandıgında.fakat 1,5 aydır kazanç sayfasını açtıramadım bi türlü...

Para kazanması açık ama videoları açmadım 120k izlenen video var meselaa açılmıyor.

Kanalınızın adsenseye bağlı olması gerekir.
3-4 kanalım awesomeness de ve bu kanallarla başvururken genelde kanal hep sıfırdır.Ama adsenseye bağlıydı.

Awesomeness en geç 48 saatte kabul ediyor.

Para kazanmanın açık olması şartı yoktur.

Dediğim gibi adsenseye bağlı olması ve telif ihtarları olmaması yeterli :)

Kanalınızın adsenseye bağlı olması gerekir.
3-4 kanalım awesomeness de ve bu kanallarla başvururken genelde kanal hep sıfırdır.Ama adsenseye bağlıydı.

Awesomeness en geç 48 saatte kabul ediyor.

Para kazanmanın açık olması şartı yoktur.

Dediğim gibi adsenseye bağlı olması ve telif ihtarları olmaması yeterli :)

Adsense bağlı olması şart değil.Bağladığım hiçbir kanal adsense bağlı değildi.

awesommes 0 kanali bile kabul eder 1-3 icersinde dashborda teklif geliyor kanalin para kazanmasi etkinleshdirlmeli ve hic bri tehlif uyari olmamalidir

Hani kadinlarin bi lafi vardir "tum erkekler ayni" / Aslinda bu laf partnelere de ait. hepsi bir-birine benzer ama aralirnda cok fark var ;)

Telif yok allaha şükür.Para kazanma da açık.Bakalım yarın ne olacak.

Arkadaşlar dün gelen daveti kabul ettim fakat hala yeşil dolar işareti yanıyor , c olacak falan demişlerdi hala öyle mi acaba ?

Günde 30 tl getiren 8 tane kanalın hepsini para kazanmaya kapattı vicdansız youtube
Awesommes partnere eklesem (kabul eder mi bilemiyorum, partner hakkında hiç bilgim yok)
Awesommes’ten tahminen ne kadar kazanabilirim

Arkadaşlar tam olarak basitçe bu partnerlik ne işe yarıyor ???

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri