Awesomeness başvuru süreci

B
  • Kullanıcı Bonna
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Awesomeness
Youtubedeki adsense hesabımızdan mı kazanıyorlar??

Adamların kazancı nasıl??

bikaç saat içinde onaylanmıştı benimki,mail ile bildiriyorlar onaylandıgında.fakat 1,5 aydır kazanç sayfasını açtıramadım bi türlü...

Kazanc sayfasi ne demek, tam olarak nerede oluyor. Analistik bolumundeki kazanctan baska biyerde daha mi gorunmesi gerekli?

Benim de bir aya yakin suredir bu adamlarda 3 kanalim var. Az once login yaparak sayfaya ulasmaya calistim, soyle bir mesaj aldim.

We're still working on your network application so not everything is available. If it's been more than a few days, please let us know!

Tam uye degilmiyim acaba, baska partnerlige basvursam beni alirlrmi bu halde acaba?

Kazanc sayfasi ne demek, tam olarak nerede oluyor. Analistik bolumundeki kazanctan baska biyerde daha mi gorunmesi gerekli?

Benim de bir aya yakin suredir bu adamlarda 3 kanalim var. Az once login yaparak sayfaya ulasmaya calistim, soyle bir mesaj aldim.

We're still working on your network application so not everything is available. If it's been more than a few days, please let us know!

Tam uye degilmiyim acaba, baska partnerlige basvursam beni alirlrmi bu halde acaba?

hayır,başka biyer degil Analistik bolumundeki kazanctan bahsediyorum.

hayır,başka biyer degil Analistik bolumundeki kazanctan bahsediyorum.

Ordaki kazanclar zaten otomatik olarak gorunuyor, biryere basvurmaya ne gerek varki?
En azindan benim 3 tane awesom kanalinda da otomatik gorunuyor, onlara gectikten birkac gun sonrasindan itibaren...

Ordaki kazanclar zaten otomatik olarak gorunuyor, biryere basvurmaya ne gerek varki?
En azindan benim 3 tane awesom kanalinda da otomatik gorunuyor, onlara gectikten birkac gun sonrasindan itibaren...

işte bende açılmadı hocam.açılmadıgında bunları yapın diye konu açılmış hatta bu forumda yani sadece benle ilgili bi sorun degil bu ama söylenenleri yapmama ragmen açılmadı.1,5 ay kadar önce bu adamlara katılmayı onayladım,o an kazanç sayfası kayboldu ve bidahada gelmedi.kanal temiz,hiçbi videoda sorun yok,tüm videolar para kazanır halde.ama gel gör ki hala kazancımı göremiyorum.adamlar ne cevap veriyor,ne kazanç sayfasını açıyor.gitti kanal durup dururken,artık ilgilenmiyorum bile içerikle.içerik de ingilizce haber bu arada.

Hocam adam senın kanalını kendı adsense'ine bağlıyor.Aldıgı paranın %20sini kesip sana gönderiyor.Kabaca bu.

Hocam o zaman çok iyi bir şey değil benden kesinti yapacaklarsa bana ekstra bir şey kazandirmayacaksa bence gereksiz bir şey.

işte bende açılmadı hocam.açılmadıgında bunları yapın diye konu açılmış hatta bu forumda yani sadece benle ilgili bi sorun degil bu ama söylenenleri yapmama ragmen açılmadı.1,5 ay kadar önce bu adamlara katılmayı onayladım,o an kazanç sayfası kayboldu ve bidahada gelmedi.kanal temiz,hiçbi videoda sorun yok,tüm videolar para kazanır halde.ama gel gör ki hala kazancımı göremiyorum.adamlar ne cevap veriyor,ne kazanç sayfasını açıyor.gitti kanal durup dururken,artık ilgilenmiyorum bile içerikle.içerik de ingilizce haber bu arada.

Partnerlikle ilgili birsey daha sorayim hocam. Ayarlardan butun videolarin para kazanimini ayarladim ancak yukledigim videolarda yesil isaret yanmiyor. Bunun sebebi nedir, hepsini otomatik olarak nasil yakabilirim, her defasinda tek tek videolara tiklayip, kutucugu isaretliyorum mecburen.

Hocam o zaman çok iyi bir şey değil benden kesinti yapacaklarsa bana ekstra bir şey kazandirmayacaksa bence gereksiz bir şey.

Öyle olmuyor hocam işte.Mesela türkçe uzun videolar çalışıyorsun To %1'i tbm 0.05'i geçmiyor.

Sen 1.000 gösterim alıyorsun %1 to ile 10 tık 0.5 tbm ile 0.50 tl yapıyor
Partnerde 1.000 gösterime direk 1-2-3-4-5 $ alıyorsun.Tık tbm to derdin yok.
Ayrıca para kazanma hemen acılıyormuss

Partnerlikle ilgili birsey daha sorayim hocam. Ayarlardan butun videolarin para kazanimini ayarladim ancak yukledigim videolarda yesil isaret yanmiyor. Bunun sebebi nedir, hepsini otomatik olarak nasil yakabilirim, her defasinda tek tek videolara tiklayip, kutucugu isaretliyorum mecburen.

benimde bi zoomin partnerlik kanalı var,araştırdıgıma göre toplu reklam açma yok hocam partner olunca tektek onaylıyoruz reklamları.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri