Awesomeness Cok tuhaf Hata

conrand

Kayıtlı Üye
Merhaba arkadaslar dün ödeme aldım ödeme aldıkdan sonra awesomeness e baglı kanalımın kazancları görunmemeye başladı analytıcs de kazanç görünmüyor kanal ayarlarında awesomeness yazıyor hala ama videolarda C işareti değil dolar işareti çıkıyor. Ayrıca yenı video yüklediğimde ışık yanmıyor hiçbirşekilde. para kazanma statusunde değil yazıyor ama eski videolarda reklam ve ısık sorunu bulunmuyor.

Arkdaslar konuyla ilgili tecrubesı olan var mı gunluk 40 dolar getıren kanalımdı video yukleyemessem cok kaybım olacak bunu en kısa surede nasıl çözebılırım

---------- Mesaj saat 09:02:42 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 09:01:33 civarında gönderildi. ----------

Screenshot by Lightshot buda ısıkların durumu :(

dostum cok sağol bende bı ceza falan mı aldım dıye dusunuyordum tamamen aynısımı durum umarım cabuk hallederler yoksa zarar büyük olacak

Evet Zarar Buyuk cok buyuk hemde )) para kazanma seceneyi yok dolar yakamiyorum )

arkadaslar ben awesomeness hakkında bisey sormak istiyorum izninizle. Dün davet geldi kabul ettim bundan baska birşeyler daha yapmam gerekiyormu yoksa daveti kabul etmek yeterlimi ? ve benim hala videoların yanında dolar işareti var

sorunla karsılasan baska arkadas yok mu ? :/

Sorun yok çok şükür bir kanalımı geçen ayın ortalarında bu partnere bağladım deneme olarak. En merak ettiğim konu ödeme alma konusuydu. Çok şükür bu partnerden ödeme alan birilerini gördüm.

Şimdi aklıma takılan şey ise; ödeme aldıktan sonra bizde aynı sıkıntıyı yaşarmıyız. :)

Dollar işareti bende çoktan var ve ışık yanmama problemi yaşamadım ( bugün bir iki video attım, sorun yok )

Sorun yok çok şükür bir kanalımı geçen ayın ortalarında bu partnere bağladım deneme olarak. En merak ettiğim konu ödeme alma konusuydu. Çok şükür bu partnerden ödeme alan birilerini gördüm.

Şimdi aklıma takılan şey ise; ödeme aldıktan sonra bizde aynı sıkıntıyı yaşarmıyız. :)
ödemeyle ilgisi oldugunu sanmıyorum bu partnerlıkda en buyuk sıkıntı ılgısızlık tıcketlara 15 günde anca cevap veriyorlar .. ilk fırsatta adsense e geçeceğim suan sorun hala devam etmekte :( video yukleyemıyorum

Mack (Awesomeness help)
Oct 01 11:49 (PDT)

Hey!

I'm so sorry for the inconvenience. I know we have been having a bug with analytics in our new members accounts. We are working on getting them fixed now, and they should be fixed by the end of the week. If next week these issues are still not resolved, email me back and I will get to the bottom of it.

sorunu olan arkadaşlar, hafta sonuna kadar düzelteceklerini söylüyorlar yenı video yukleyemeyecegız malesef piyango yıne bıze patladı bilgilendirmek istedim

Mack (Awesomeness help)
Oct 01 11:49 (PDT)

Hey!

I'm so sorry for the inconvenience. I know we have been having a bug with analytics in our new members accounts. We are working on getting them fixed now, and they should be fixed by the end of the week. If next week these issues are still not resolved, email me back and I will get to the bottom of it.

sorunu olan arkadaşlar, hafta sonuna kadar düzelteceklerini söylüyorlar yenı video yukleyemeyecegız malesef piyango yıne bıze patladı bilgilendirmek istedim

3 haftadır o maili atıp duruyorlar bana. Benim de bir kanalımda para kazanma seçeneği yok maalesef.

Bu hata hala devam edıyor arkadaslar :( var mı yardım edebilecek Serkan abi ne yapmalıyım

bidahaki hafta hala sorun devam ederse benle iletişime geçin demiş arkadaşın paylaştığı mesajın en sonunda

Kazançlar gözüküyor ondasorun yokta ödemeyi halan alamadım ona canım sıkkın.

bidahaki hafta hala sorun devam ederse benle iletişime geçin demiş arkadaşın paylaştığı mesajın en sonunda

iletişime geçtim hatta haftada bır yenı tıcket actım 20 gun sonunda tekrar dönduler ve özur dılerız sorunu suan çözemedık ekran göruntusu vs bilgiler istemiş en kısa zamanda cözecegız demıs bu sırada olan kazanclar ödenecekmı dıye sordum cevap yok

awesomeness den diğer arkadaslar gibi az kazanmadım ama sunu söyleyebılırımkı okadar dandık bır fırma öyleki actıgım hata tıcketlarının bazılarını çözüldü diyip kapatıyorlar sürekli spam yapmak zorunda kalıyorum ıkı kelıme cevap için 20 gun oldu sorunu çözemedıler barı atın networkden dıyorum onada cevap vermıyorlar

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri