Awesomeness' de gelir fırlaması

tetik_67

Kayıtlı Üye
Arkadaşlar Awesomeness' de sabah baktıgımda 200 dolar vardı toplamda düzeltme yapmışlar galiba eklenmeyen kazançlarmı vardı ne vardı 1000 dolar olmuş. Ekranı görünce sapıttım sizde durum nedir.

Bu awosome başvuru şartları nedir?Bide 1 kanal yüzünden kapanan diğer kanalları buna yönlendirebilir miyiz? Youtube izin veriyor mu buna?

Ne artis mi ? Bende de var bende şaşırdım valla. :) Ama bu kanaldan hala para alıp alamayacağımı bilmediğim için video eklemiyorum.. Alırsam tam gaz devam özgün videolara..

Ne artis mi ? Bende de var bende şaşırdım valla. :) Ama bu kanaldan hala para alıp alamayacağımı bilmediğim için video eklemiyorum.. Alırsam tam gaz devam özgün videolara..

Bendede aynı durum var alırsam video dayanacam bol bol ama istatistiği görünce sapıttım

Bende de 60 dolardan 1200 Dolara fırlamış, geçmiş dönemlerin kazançları yansımış heralde..

Bende de bir artış yok :D Awe size kıyak geçmiş ;)

Aynen benimde buyuk bir artış oldu :)

awe'de tanıdığınız mı var nedir :) bi kıyakta bize yapsın ama kazançları tavan yapsın istemiyorum. sadece ne kazanıyorum onu görmek istiyorum :)
kaç ay oldu hala iki kanalımda tahmini kazançları görücem diye bekliyorum. ticket attım mail attım, ilgileniyoruz çalışıyoruz gibi abidik gubidik cevaplar atıyorlar.
tanıdıklara söyleyinde bi el atsın şu duruma ;)
bu arada kazançlarda iyimiş allah arttırsın

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri