Awesomeness den Atılan Kanal ve Sonrası

rserin75

Yasaklanmış
Merhaba Arkadaşlar .

Acemilik döneminden kalma awe kanalımın parasını bende çogu arkadas gibi alamadım. Partnerlik nasıl birşey diye merak ediyordum. Forumda göruyordum awe yi kötüleyenleri ama en cabuk kabul edeni o idi. awe ye basvurmadan önce 2 hafta boyunca cnation zoomin denedim ama kabul ettiremedim. Mecbur awe ye geçtim. iyi güzel kanal para kazanmaya başladı . 2 ayda 2000 dolar yaptı. 3. ay ilk ayın parasının yatmasını bekliyodum ki kanalı partnerlikten attılar.Kanalda hiç bir sorun yoktu.
bende fazla zaman geçmesin diye ytr network e hemen basvuru yaptım. 6 saat sonra kabul edildim.
son 6 gun içinde 3 ticket attım .
Gelen Cevap
Thank you for reaching out to us! I am having a hard time finding your payment information. This may be because you have been removed from our network. Have you checked to see if this channel is still apart of our network through YouTube?

TAM CEVİREMEDİM
Sanırım partnerimizde böyle bir hesap bulunmamaktadır diyo.
Buna Cevap verebilecek inglizcesi iyi arkdas varmı ?

Partnerden Atılış Tarihi. Youtub un Kıyıma Başladığı Gün 15 Mayıs 2014

Bize ulaştığınız için teşekkürler. Ödeme bilgilerinizi bulmakta zorlanıyorum. Bu networkumuzdan silindiğinizden kaynaklanıyor olabilir. Kanalınızın youtube üzerinde hala bizim networkumuza dahil olup olmadığını kontrol ettiniz mi ?

demiş gibi çevirdim.

Cevap olarak yazmak istediğin şeyi söyle, elimden geldiğince yardımcı olmaya çalışayım.

Son düzenleme:
Öyle her şeye her önüne gelene heves etmeyeceksin edersen paranı zor alırsın.

Bize ulaştığınız için teşekkürler. Ödeme bilgilerinizi bulmakta zorlanıyorum. Bu networkumuzdan silindiğinizden kaynaklanıyor olabilir. Kanalınızın youtube üzerinde hala bizim networkumuza dahil olup olmadığını kontrol ettiniz mi ?

demiş gibi çevirdim.

Cevap olarak yazmak istediğin şeyi söyle, elimden geldiğince yardımcı olmaya çalışayım.

pm atıldı hocam.

Arkadaşlar bir şey soracağım bende dün Awe partnerlikten çıktım. Kanalımda 1 telif var 28 Mayıs da kalkacak (6 ay doluyor). Telif kalktığı zaman partnere kabul edilir miyim ?

Tabiki telif ayarlar bolumu hersey yesil olacsgi icin. Sorub olmayacaktir

GT-I9300 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri