Awesomeness Hakkında

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

IceMachine

Kayıtlı Üye
Adsensede yine para kazanmalar kapatıldı kanallarımın bende artık adsense ile değil partnerlik ile devam etmek istiyorum fakat Awesomeness TV partnerliğini herkes kötülüyor sebebi nedir? Ödeme yapmıyor v.s yorumları görüyorum öyle birşeyle karşılaşma durumum varmıdır? Uzun süre kullanan ve partnerlik hakkında bilgisi olanlar bilgi verirse sevinirim

Hemen partnerliğe alıyor diye giriyorlar.Saçmalığın daniskası.Tipik Türk milletiyiz işte ona gireceğine 1-2 hafta bekle kanalın izlenme alsın git adam gibi partnerliğe gir.Zaten ilk ay kazancını 2 ay sonra alıyorsun.Git Quiz network e gir ondan milyon kat daha iyi.Bu ayki paranı gelecek ay yatırır.Awe mantıksızlıktır.

Edit: Ha tabi aweye girenler film dizi gibi vb. içerik çalışıyorlar. sonra para kurtarmaya çalışıyorlar bu da var.

Awe mağduru olarak sana ödemelerinde bugüne kadar sıkıntı çıkarmayan ERANETWORK'ü önerebilirim.

Nexus 4 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Awe mağduru olarak sana ödemelerinde bugüne kadar sıkıntı çıkarmayan ERANETWORK'ü önerebilirim.

1 aylık kanal istiyorsunuz hocam baya uğraşmam gerek zaten özgüne başlıcam fakat aklımda hala spam kaldı yani bir köşede :S

Ama odemelerde herhangi bir skıntı omuyor :)

Yanliz sunu soylemek istiyorum awe rutine gectigi zaman aweyi kotuleyenler aweyi met edecekler forumda okadar arkadas var aweden zamaninda para alan

LG-D802 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Yanliz sunu soylemek istiyorum awe rutine gectigi zaman aweyi kotuleyenler aweyi met edecekler forumda okadar arkadas var aweden zamaninda para alan

Hocam benim kanallarim ekim ayindandir awede ve odemelerde aralik odemelerine kadar skntı olmadi

aweyi kötüleyenler awe bir gün iyi olursa över de merak etmeyin siz !!! Biz kötüye kötü diyoruz niye zorunuza gidiyor babanızın network u mu sanki.Türkiye'de zaten kötüye kötü diyenler hep kaybediyor ne iş ?

aweyi kötüleyenler awe bir gün iyi olursa över de merak etmeyin siz !!! Biz kötüye kötü diyoruz niye zorunuza gidiyor babanızın network u mu sanki.Türkiye'de zaten kötüye kötü diyenler hep kaybediyor ne iş ?

Hocam birincisi konusma uslubunuz cok yanlis benim merak ettigim birsey yok, zorumada giden bisey yok ayrica ailemi karistirmana sana kim yetki verdi, babamin firmasi olsa zaten senle muhabbet etmem konusma tarziniza biraz dikkat ederseniz sevinirim, haddinizi asmayin.

Hocam birincisi konusma uslubunuz cok yanlis benim merak ettigim birsey yok, zorumada giden bisey yok ayrica ailemi karistirmana sana kim yetki verdi, babamin firmasi olsa zaten senle muhabbet etmem konusma tarziniza biraz dikkat ederseniz sevinirim, haddinizi asmayin.

söylediklerinizin gerçekçiliği yok ta bende madem cevap vereyim, sizde imalı genelleme yapmayın bundan sonra hadi kolay gele.

söylediklerinizin gerçekçiliği yok ta bende madem cevap vereyim, sizde imalı genelleme yapmayın bundan sonra hadi kolay gele.

Konusmak icin konusuyorsunuz, sql serverda bosuna table isgal ediyorsunuz, yazmayin bence.

Konusmak icin konusuyorsunuz, sql serverda bosuna table isgal ediyorsunuz, yazmayin bence.

Düşüncenize saygım var öyle diyorsanız öyledir Sizin için.Sizin amacınız kavga çıkarmaksa gelin özelden yazın çocuk gibi davranıyorsunuz burada.

Hocam telefonunu bana ozelden ywzsana

Tesekkurler

Tartışma çıkaran üyelerin birer birer temizlenmesi lazım üsluba bak ya. Partner firma için bile tartışıyorlar bu nedir arkadaş?

Konuyu açtığıma pişman oldum :// yani tartışınca ne oluyor bilmem sadece yeni başlayanlar için awesomeness iyimidir değilmidir bunu ögrenmek birde ödeme yapıyormu düzgün bunları söyleyen biri olsa yeterli olur

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri