Awesomeness Hakkında

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
[MENTION=916]Existence[/MENTION] "O aweden parasını alanlar atlayacaktır!"

Bu cümle ile kişileri baskı altında tutup, kendi fikirlerine karşıt olası mesajları engellemeye çalışmışsın da bu böyle olmaz.
Bir şeye kötü diyorsan da burada çıkıp yaşadığın olumsuzlukları anlatacaksın. O alamadı bu aldı, şu yapamadı bunun böyle olmuş gibi cümle kurmak bir şey hakkında yeterli bilgisi tecrübesi deneyimi olmayan ancak konuşmayı çok seven insanlara mahsus olmalı.
Burada kimsenin Awesomeness TV ile özel bir çıkar ilişkisi olduğunu sanmıyorum.

Ama birilerinin başka şekilde çıkar durumları olduğu çok bariz.

Awesomeness TV' yi bu forumda kötüleyenleri açıklayım isterseniz. (Genel konuşmuyorum kimin ne yaptığını forumu takip eden iyi bilir zaten)

1- Yerli Network sahipleri
2- Yerli Network kurup doğru düzgün başvuru alamayanlar
3- Yerli Network kuran kişilerin yakınları
4- Awesomeness üzerinden parasını hangi tarihte alacağını bilmeden,kazandığı ayın hemen akabinde para bekleyen
5- Kanalları kapanan, parasını bazı engeller ile alamayan kısım
6- Başvuru formunu doldurabilecek kadar ingilizcesi olamayan ve yanlış bilgiler ile kayıt olup paypalına para gelmeyen
7- Burada bazı networkler üzerinde devamlı kanal açıp başvuru yapan, bu başvurular kabul edildiğinde kanalları 50TL-60TL gibi fiyatlara satmaya çalışan. Youtube üzerinden herhangi bir kar yakalamaya çalışmak yerine bu şekilde kanallarını satmaya çalışarak yolunu bulmaya çalışan
8- Konuyla ilgili en ufak bir deneyim tecrübe yaşamayıp, evde ofiste canı sıkılan. Forumda bende varım bakın ben bu işi biliyorum bende varım beni de dinleyin gibi çeşitli çeşitli psikolojik farkındalık yaratmaya çalışan kişiler.
9- Awesomeness TV'den parasını tıkır tıkır alan, ancak ben bu networke kanallarımı nasılsa kolay sokuyorum ve vurkaç taktiğinin dibine vuruyorum diyen , rekabet istemeyen kesim
10- Dizi-Film-ÇizgiFilm gibi kategorilerde çalışan ve bu kategorinin az sermayeli kanallar (Awesomeness bağlı kanallar) ile dolmasını istemeyen kesim

Ben buraya daha neler yazarım da kesin o zaman bu üstte saydığım özelliklere sahip kişiler toplanıp benim infaz edilmem için modlara,adminlere report ederler. Günümün çoğunu geçirdiğim bir forumdan da banlanmış olurum. Awesomeness TV üzerinden geçen ay 1-7 arasında 18.000 TL para aldım. Kapanan ismini hatırlamadığım kanalların bile parasını yollamışlar. Bir kere HYIP sitesi mi bu paraları alıp kaçabilsin. Youtube bu kadar mı salak herkesin parasını yollayıp hesabını sormasın.

Adsense %40-50 keserken kazançlarınızdan kimsenin burda gıkı çıkmıyor. Kötülesenize hadi Adsense'i. Ama olmaz çünkü Adsense sizin manupule edebileceğiniz bir kurum değil.

CNetwork yanlış hatırlamıyosam, kesintileri %50 yaptı. Bunlarıda konuşun arkadaşlar. Hepiniz tutunmuşunuz bir awesomeness, konuşçak başka birşeyiniz yok.
Bedavaya kanal sokuyosunuz partnere hala yok şöyle yok böyle

yazdıkların çok aşırı saçma her yerde çıkıp bana aweyi öövme boş yere o maddelerlede alakam yok zaten ben ne film çalıştım awe de ne de yerli network vs vs o maddelet benle alakası yok.Yazdıklarına dikkat et.Sen git aweyle devam et ben sadece burdaki adama awe böyle böyle dedim bu benim gördügüm alan da var alamayanda var dedim sen her awe konusunda çıkıp aweyi savunuosun aldıgın parayıda reklam yapma benim yazdığım yorumlarada karışma git başka kapıya kavga edip senin gibi kişiler yüzünden boş beleş ban yemek istemiyorum arkadaş.Her awe konusunda tabiri caizse yırtık dondan çıkar gibi çıkıosun.Aweye bişi desek atlıosunuz herkesin kişisel görüşü.Bir kelime daha yazma benle alakalı bana cevap olarak sinir ediyorsun kavgaya teşvik ediyorsun.Dediğim gibi hadi kolay gele...

yazdıkların çok aşırı saçma her yerde çıkıp bana aweyi öövme boş yere o maddelerlede alakam yok zaten ben ne film çalıştım awe de ne de yerli network vs vs o maddelet benle alakası yok.Yazdıklarına dikkat et.Sen git aweyle devam et ben sadece burdaki adama awe böyle böyle dedim bu benim gördügüm alan da var alamayanda var dedim sen her awe konusunda çıkıp aweyi savunuosun aldıgın parayıda reklam yapma benim yazdığım yorumlarada karışma git başka kapıya kavga edip senin gibi kişiler yüzünden boş beleş ban yemek istemiyorum arkadaş.Her awe konusunda tabiri caizse yırtık dondan çıkar gibi çıkıosun.Aweye bişi desek atlıosunuz herkesin kişisel görüşü.Bir kelime daha yazma benle alakalı bana cevap olarak sinir ediyorsun kavgaya teşvik ediyorsun.Dediğim gibi hadi kolay gele...

Dostum biraz sakinleşsen diyorum, nedir bu hiddetin miileti terslemeye azarlamayamı geldin buraya, [MENTION=1523]mNote[/MENTION], hocam lütfen önüne geçelim arkadaşın, rica ediyorum.

Tartışmaya ne gerek var anlamıyorum ki öyle böyle olmuş ne olucak millet neyi isterse oraya girer bence fazla karışmaya gerek yok

bu arada 1$ paypal limiti bu partnerliktede mevcutmu bir miktar beklememiz gerekiyormu ödeme almak için

Dostum biraz sakinleşsen diyorum, nedir bu hiddetin miileti terslemeye azarlamayamı geldin buraya, [MENTION=1523]mNote[/MENTION], hocam lütfen önüne geçelim arkadaşın, rica ediyorum.

Biraz daha uğraş dost : )

Her neyse iyi forumlar herkese.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri