Awesomeness Mayıs Ayı Kazançları, Haziran Ödemeleri

F
  • Kullanıcı fth
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Awesomeness
Şimdi birşeyleri neticelendirelim.

1 - Ödeme alındı/alınmadı
2 - Ödeme Hangi ay/aylar

Sonuç olarak içerisinde mayıs varmı yokmu

Tek.kanalim var tek partnersin yatir iste ihtiyacim var be gulum cook ne zaman yatirirsin attik Allah kerim

Şimdi birşeyleri neticelendirelim.

1 - Ödeme alındı/alınmadı
2 - Ödeme Hangi ay/aylar

Sonuç olarak içerisinde mayıs varmı yokmu

Paypal mailine ödeme yapılcak diye mail geldi

1. Ödeme alındı / beklenenden düşük
2. AwesomenessTV Network Payments - May 2014‏

Tek Aktif Kanalım vardı iki ödeme gelmiş.Aktif kanalım beklediğim gibi ödenmiş.Mailde gelmişti.Ayrıca 2-3 ay önce kapanan bi kanalında parasını atmışlar ufak bi miktar.

çok şükür bende ilk defa ödeme aldım tek kanalıma ödeme yapmışlar. ödemeler devam edecek mi acaba geçen ay part part ödeme yapmışlardı. inş herkes ödeme alır şu mübarek ayda

çok şükür bende ilk defa ödeme aldım tek kanalıma ödeme yapmışlar. ödemeler devam edecek mi acaba geçen ay part part ödeme yapmışlardı. inş herkes ödeme alır şu mübarek ayda

bende ilk ödeme için bekliyorum, size mail gelmiş miydi ?

bunda açıklama bölümüne bir şey yazmamışlar arkadaşlar ödemede sadece thank you yaziyor 2 nci part olacakmı acaba

Çok Şükür bu ayda aldık ödemeleri

mail gelmemişti bana
2 kanalımızın ayrı ayrı ödemeleri geldi mayıs ayı kazançları

04.07.2014

kanal 1

Ödeme Gönderen Awesomeness, LLC $1282,16 USD

kanal 2

Ödeme Gönderen Awesomeness, LLC $719,45 USD

darısı alamayanların başına bu ramazan günü herkesin yüzü güler inşallah

geçen ay özel url alınmayan kanalıma ödeme yapmamışlardı bende özel url almıştım bu ay yaptılar. Ama kuzenime 3 telif olmasına + özel url olmamasına rağmen ödemesini yaptılar.

geçen ay özel url alınmayan kanalıma ödeme yapmamışlardı bende özel url almıştım bu ay yaptılar. Ama kuzenime 3 telif olmasına + özel url olmamasına rağmen ödemesini yaptılar.

valla benim 3 telifden kapanan url li kanalında
daha önce ödeme alınmış url li telifsiz kanalında ödemesini yapmadılar maile mesajda gelmemişti.umarım ödemeler devam eder

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri