Awesomeness Mayıs Ayı Kazançları, Haziran Ödemeleri

F
  • Kullanıcı fth
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Awesomeness
kapanan kanallar için spamdan mail alan oldu mu mail adresine paypal mailine ?

mail yok 2 aydır temiz kanala ödeme yok.. ah ulan awe ahh şöyle creative nation gibi bir panelin olsada herşeyi bilsek en azından heyecan yapmayız böyle...

mail yok 2 aydır temiz kanala ödeme yok.. ah ulan awe ahh şöyle creative nation gibi bir panelin olsada herşeyi bilsek en azından heyecan yapmayız böyle...
Aynn 1 tane kanalim var temiz knal oda iyi birakio herkes dio ya yapmadi yapmadi odme diye 6 ay sonra yapti diyr eger boyle verickse beklerim ama hic umit yok baaklim

3 4 kanal baglıydı hepsı spamdan kapandı ama maıl geldı bakalım

dostum peki kanalın kapandıktan sonra awesomeness panelindeki bilgilerin vs. bomboş muydu değiştirdiğin zaman bile tekrar silinme durumu oluyor muydu kaydetmiyordu sistem vs. bilgilerin abuk sabuk isimler çıkıyordu vs ve kategorin neydi dizi,film vs. mi ? Ne zaman kapanmıştı ? 15 mayıs gümbürtüsünde mi ?

yaw ödeme gelirse msj atınya adamı heyecanlandırmayın kimene mail gelmiş kimine gelmemiş

bazıları ödeme alacak bazıları almayacak bu kadar basit 10 bin dolar yatıyor içerde kasım aralık ocak şubat mart nisan mayıs yok yok yok yok ben ümidi kesdim ama konuyu görüncede dayanamıyorum :D :D

dostum peki kanalın kapandıktan sonra awesomeness panelindeki bilgilerin vs. bomboş muydu değiştirdiğin zaman bile tekrar silinme durumu oluyor muydu kaydetmiyordu sistem vs. bilgilerin abuk sabuk isimler çıkıyordu vs ve kategorin neydi dizi,film vs. mi ? Ne zaman kapanmıştı ? 15 mayıs gümbürtüsünde mi ?
15 mayıstan once baska bı kanaldan dolayı hepsı spama dustu aynen dedıgın gıbı abuk subuk seyler cıkıyordu awe bılgılerı bos duruyordu duzelmıyordu bende bosvermıstım hepsını ne maıl attım aweye ne baska bırsey yaptım

15 mayıstan once baska bı kanaldan dolayı hepsı spama dustu aynen dedıgın gıbı abuk subuk seyler cıkıyordu awe bılgılerı bos duruyordu duzelmıyordu bende bosvermıstım hepsını ne maıl attım aweye ne baska bırsey yaptım

aynen kardeşim gerizekalılar hala o hatayı düzeltemedi ve düzeldi diye mail atmışlardı bana harbi salak bu adamlar yaptığı işlere de güven olmaz.

Arkadaşlar bu arada bi şey sormak istiyorum.

Bu tür partnerlik şirketlerine kayıt olurken gerçek isim, soyisim ve adreslerinizi mi veriyorsunuz, yoksa sahte bilgiler mi giriyorsunuz?

Merak ettiğim şey madem bu kadar ödemede sıkıntı var neden o partneri kullanıyorsunuz?

Spam yapanlar 1 günde kabul ettiği için kullanıyor, eskiden dünya geneli engeli editsiz geçme gibi özelliği vardı ve ödemesi de düzgündü. Onlarca kanal açıp basit uğraşlarla hepsinden ödeme alınmasa da bir kısmından ödeme alınabildiği için tercih ediliyor. Ben yeni kanal ile başvurmuyorumda eski kanallardan 3-5-10 aylık kanallardan ödeme bekliyorum. Girdik bikere zamanında çıkamıyoruz.

Ama artık biraz daha düzgün ödeme yapıp aynı şekilde 1 günde kabul eden alternatifler var.

arkadaşlar bu mail banada gelmiş dört gözle bekliyom ödemeyi.. ödeme alanlar yazsın heyecan yapıyo insan :D

Spam yapanlar 1 günde kabul ettiği için kullanıyor, eskiden dünya geneli engeli editsiz geçme gibi özelliği vardı ve ödemesi de düzgündü. Onlarca kanal açıp basit uğraşlarla hepsinden ödeme alınmasa da bir kısmından ödeme alınabildiği için tercih ediliyor. Ben yeni kanal ile başvurmuyorumda eski kanallardan 3-5-10 aylık kanallardan ödeme bekliyorum. Girdik bikere zamanında çıkamıyoruz.

Ama artık biraz daha düzgün ödeme yapıp aynı şekilde 1 günde kabul eden alternatifler var.

Anladım.Yorumunuz için teşekkürler.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri