Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Partnerlik gibisi varmı kardeşim.Kazancından geçtim sadece dolar işareti için bile geçilir,zaman kaybı yok inceleniyormu yok yanacakmı ıvır zıvır.
Tabi ben 15 dk üzeri çalışıyorum genelde daha avantajlı.
hocam partnerliğe yeni kabul edildim kanalımda dolar ışığı yanmayan videolar var onlar otomatik mi yanacak yoksa tek tek mi yakmam gerekiyor . bir de partner olduktan sonra yeni attığım videoların ışıkları otomatik mi yanıyor.
Bak partnerli kanaldada su sekilde resimdeki gibi.Dolar isareti yerine bu isaretler olur.Adsensedeki gibi aktif etmek icin ac kapa yapmassinzi bunda,cogu zaman videonuz yuklenirken direk yesil olur.
![]()
Partnerlige basvurmak icin,Kanalinizda Para kazanma aktif olacak.
abi benım videolar c işareti olmadı şuan normal yeşil dolar var birde yeni attığım videolar para kazanma açılmıyor bu ileride kendılıgınden mı düzeliyor ?
artık partnerdede dolar işareti var.Sıkıntı yok
eyw peki para kazanmalar neden açılmıyor yenı attıgım videolarda
monetize in all countreis olucak para kazanma ayarlarında ki otomatik açılması lazım awedeysen.kazançlar hemen gözükmüyor ama analizde biraz yavaş analiz kısmı.
valla tam resim yüklüyordum göstermek için şimdi bi baktım yeni birşey gelmiş use policy tıklıyıp açtım cevapların için sağol
hocam nereye gelmiş. bende hala ışıklar yanmıyor
şuan yanmıyor mu ?
yeni video attığımda yanmıyor. eski attığım videolar da yanmıyor ve kanalım partner. bir sorun mu var acaba?
yeni video attığımda yanmıyor. eski attığım videolar da yanmıyor ve kanalım partner. bir sorun mu var acaba?
aa orayı tam bilmiyorum ben partnere bağlandıgımda ışıklar yanıyordu sadece yeni videolarda açılmamıstı bir kaç saat sonra oda açıldı
Ben Awe de her attığım videodan sonra kendim monetize yapıyorum. Sizde de böylemidir durum?
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.