Awesomeness Network Ödeme Takip'i

jebi

Kayıtlı Üye
Merhaba arkadaşlar 5-6 gün önce ödeme isteğinde bulundum bu adres'deki formu doldurup yolladım. Ama bana herhangi bir mail'ile yada başka yöntemle dönüş yapmadılar benim bu ödememimin durumunu onaylanıp onaylanmadığını takip edebilirmiyim

bildirim yaptığımda 160$ civarıydı

bildirim yaptığımda 160$ civarıydı
Bildirim yaptığında 160 $ olabilir, ama ödeme alabilmen için o miktarın ödeme eşiği içinde olması lazım.

Diyelim ki Temmuz ayında kanalında 45 $ birikti, bu meblağ 143 $lık ''minimum ödeme miktarı'' şartına uymadığı için zaten içeride bekleyecek. Ağustos ayında ise 65 $ daha kazandınız ama yine toplam para ancak 110 $ oldu ve ödeme şartını yine kurtarmadı. Eylül ayında şu ana kadar 50 $ daha kazandınız ve toplam kazancınız 160 $ oldu. Ama sizin 160 dolar'ı tamamlamanız Eylül ayına sarktığı için ödemenizi en geç Ekim ayı başında alacaksınız demektir.

Ayrıca siz merak etmeyin; ilk biriken paranız 143 dolara ulaştığında durumunuz ödeme eşiklerine uyuyorsa onlar size zaten mail yazıp paypal bilgilerinizi istiyorlar.

awsomess kazançları bence gayet güzel 3 günümde 2,5 dolar aldım 1 günde ve kazancım giderek yükselecek buna eminim.

Bildirim yaptığında 160 $ olabilir, ama ödeme alabilmen için o miktarın ödeme eşiği içinde olması lazım.

Diyelim ki Temmuz ayında kanalında 45 $ birikti, bu meblağ 143 $lık ''minimum ödeme miktarı'' şartına uymadığı için zaten içeride bekleyecek. Ağustos ayında ise 65 $ daha kazandınız ama yine toplam para ancak 110 $ oldu ve ödeme şartını yine kurtarmadı. Eylül ayında şu ana kadar 50 $ daha kazandınız ve toplam kazancınız 160 $ oldu. Ama sizin 160 dolar'ı tamamlamanız Eylül ayına sarktığı için ödemenizi en geç Ekim ayı başında alacaksınız demektir.

Ayrıca siz merak etmeyin; ilk biriken paranız 143 dolara ulaştığında durumunuz ödeme eşiklerine uyuyorsa onlar size zaten mail yazıp paypal bilgilerinizi istiyorlar.

benim son ayda şimdiye kadar 160 USD birikti ama onlardan mail gelmedi. . .
bide bende 2 tane paypal hesabım var hangisini onlara vermiştim onu da unuttum . ne yapabilirim ?
tşk

benim son ayda şimdiye kadar 160 USD birikti ama onlardan mail gelmedi. . .
bide bende 2 tane paypal hesabım var hangisini onlara vermiştim onu da unuttum . ne yapabilirim ?
tşk

Son ayda (Eylül) 160 dolar'ınız birikmiş olsa bile ödeme eşiğini beklemeniz gerekecek, bu da ilk başlangıçta en az 45 gündür. Bunu defalarca açıkladık, bütün partnerlerde ödeme eşiği aynıdır. Yani Eylül ayı içinde 50.000 dolarınız da birikse bu parayı hemen 30 Eylül'de alamazsınız. Bu ödeme için en iyi ihtimal 15 Ekim'dir.

Hangi Paypal hesabınızı vermiş olduğunuzu unutmuş olmanızın bir zararı yok, ellerinde sizin hangi hesabınıza ait bilgiler varsa oraya çıkarırlar parayı. Siz de bu aralar iki hesabınızı birden kontrol ederek hangisi olduğunu öğrenir ve bundan sonra o hesaptan takip edersiniz. Sevgiler

[MENTION=1089]KingTube[/MENTION] Hocam birşey sorucam Awesomeness Network'de ayın kaçına kadar Ödeme bildirimi yolamam gerek şuanda 120 dolar 20 dolarlık bir kısım kaldı onuda 10 güne tamamlarım yani ayın sonuna kadar 145 doları geçer ama ben kaçında ödeme bildirimi yollayayım onlar geri dönüş yapmazsa

[MENTION=1089]KingTube[/MENTION] Hocam birşey sorucam Awesomeness Network'de ayın kaçına kadar Ödeme bildirimi yolamam gerek şuanda 120 dolar 20 dolarlık bir kısım kaldı onuda 10 güne tamamlarım yani ayın sonuna kadar 145 doları geçer ama ben kaçında ödeme bildirimi yollayayım onlar geri dönüş yapmazsa

Analiytics Tahmini Kazançlar kısmında kazancınız 143 $ olmuşsa ve 45 günlük Ödeme Eşiği süreniz tamamlanmışsa onlardan hareket beklemeden bildirim yapın siz

[MENTION=1089]KingTube[/MENTION] 23 Eylülde 45 günlük ödeme eşği süresini geçiyorum ve 143 dolara Analiytics Tahmini Kazançlar kısmında gördüğüm zaman ayın kaçı olursa olsun ödeme formu gönderiyorum

Bu şekilde anladım ben doğrumudur?

[MENTION=1089]KingTube[/MENTION] 23 Eylülde 45 günlük ödeme eşği süresini geçiyorum ve 143 dolara Analiytics Tahmini Kazançlar kısmında gördüğüm zaman ayın kaçı olursa olsun ödeme formu gönderiyorum

Bu şekilde anladım ben doğrumudur?

Aynen.. zaten belki de onlar kanalından sana mesaj yazıp link verirler ve ödeme için senden paypal hesabını bildirmeni isterler.

Bir kanalımı bu partnerliğe geçirdim ama hiçte memnun değilim. Günde 3,5 - 4 dolar kazanan 3k gösterimli kanal partner olduktan sonra 3 doları geçemiyor. Videoların süreleri hep uzun en 1 k ya en az 2 dolar alınıyor diyor herkes ama ben 3 k ya 3 doları geçemiyorum.. Yani zarardayım..

You can check your estimated earnings by going to your YouTube Analytics - http://www.youtube.com/analytics

If you notice your account is over $100 and you haven't been contacted, please reach out! Or fill out the form by clicking here: http://bit.ly/15lyuzo

Burda yazana göre analyticten bakıp 100 doları geçtiysek ödeme bildirim formunu göndermemiz gerekiyor diyor.Benim hesapta 120 dolar felan var ben formu doldurup göndermem gerekiyor mu?

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri