AWESOMENESS Networkte YAŞADAĞIM SAÇMA/İLGİNÇ OLAY

Ödemiyor, ödemeyecek,scam arakasında türkler var iş çeviriyorlar, yakınca patlayacak bu networke neden hala geçiyorsunuz, gibi cümleleri alakalı alaksız her konunun altında kurdunuz ben bunları kesin algıladım,zaten biz ödememizi almışz forumun üstadı aylarca denedim ödedi demiş bizi adam yerine koymayıp niye ben öedeme alayım öyle seöyliycem
diyorsunuz onu da anlamış değilm.

bi hafta daha geçti,ben hala bu kazanç sayfasını açtıramadım arkadaş.kanalda telif sorunu filan yok,partner görünüyorum,videoların tamamında reklam çıkıyor ama gel gör ki 2,5 aydan fazla oldu 1 kuruş kazanamadım.kanalda sorun olmadıgına göre mutlaka kazanıyordur da,bunu benden neden saklıyorlar onu anlamadım :D

Ödemiyor, ödemeyecek,scam arakasında türkler var iş çeviriyorlar, yakınca patlayacak bu networke neden hala geçiyorsunuz, gibi cümleleri alakalı alaksız her konunun altında kurdunuz ben bunları kesin algıladım,zaten biz ödememizi almışz forumun üstadı aylarca denedim ödedi demiş bizi adam yerine koymayıp niye ben öedeme alayım öyle seöyliycem
diyorsunuz onu da anlamış değilm.

Ben o laflari soyledigimde 1 kisi bile yazmamisti odem aldim diye bana gidin bu laflarin soyledigi tarihleri ve ondan oncesi odeme aldim diyen birinin soyeledigi tarihli konulari bulun.!!!

ve alakali alalasiz ???? hepsi awe ile sorunu olan ve acilan konular altina yapilmis genel goruntuyle soylenmis bir elestirydi.!!!

Yine soyluyorum awesomenessi yok edecegim dusuncesine girmek beni salak durumuna dusurur.!

Ozamanlarda dedim simdide diyorum ilerde de diyecegim.!

Butun dunyanin %75 boyle network olmaz derken geciyorum foruma herkes kotulerken sizin bana bu sekilde tavir yapmanizi HIC ANLAMIYORUM.

bahaneniz su; senin networkun var sen konusamazsin ne demek ya ??

Ben ne demek dusuncemi yazamam ?
soyledigim sey sizin tabirinizle uydurmak ise bahane ise YALAN ise haklisiniz.!

dedigim kelimeleri curutecek bana bir konu gozterin.!!
Tarihleri ile birlikte.!

Yoksa bu konuyu Lutfen uzatmayin.

Ben o laflari soyledigimde 1 kisi bile yazmamisti odem aldim diye bana gidin bu laflarin soyledigi tarihleri ve ondan oncesi odeme aldim diyen birinin soyeledigi tarihli konulari bulun.!!!

ve alakali alalasiz ???? hepsi awe ile sorunu olan ve acilan konular altina yapilmis genel goruntuyle soylenmis bir elestirydi.!!!

Yine soyluyorum awesomenessi yok edecegim dusuncesine girmek beni salak durumuna dusurur.!

Ozamanlarda dedim simdide diyorum ilerde de diyecegim.!

Butun dunyanin %75 boyle network olmaz derken geciyorum foruma herkes kotulerken sizin bana bu sekilde tavir yapmanizi HIC ANLAMIYORUM.

bahaneniz su; senin networkun var sen konusamazsin ne demek ya ??

Ben ne demek dusuncemi yazamam ?
soyledigim sey sizin tabirinizle uydurmak ise bahane ise YALAN ise haklisiniz.!

dedigim kelimeleri curutecek bana bir konu gozterin.!!
Tarihleri ile birlikte.!

Yoksa bu konuyu Lutfen uzatmayin.

http://www.ytpara.com/awesomeness/6527-awesomeness-odemesi-yapildi.html

Daha büyük bi konu vardı forumun üstadları awesomnessi anlatmıştı partnerliğe geçin demişti o da yine temmuz ağustos aylarındaydı bulunca onu da koyarım

http://www.ytpara.com/awesomeness/6527-awesomeness-odemesi-yapildi.html

Daha büyük bi konu vardı forumun üstadları awesomnessi anlatmıştı partnerliğe geçin demişti o da yine temmuz ağustos aylarındaydı bulunca onu da koyarım

Sen dedigimi herzaman ki gibi gene anlamadin :)

bana soylene laflari getirme ben yok oyle birsey demiyorum.

mesela serkan abi 8. ayda acmis bu konuyu benim
benim umudum yok odemeler dedigim tarihlere bak ya yakindir bir birine yada oncedir.

Bu konulari okuyup o kelimeleri yazacak kadar cahil degilim.!

Yazilarin basini sonu nu okuyup hukmediyorsunuz butun hataniz bu zaten.

Sen dedigimi herzaman ki gibi gene anlamadin :)

bana soylene laflari getirme ben yok oyle birsey demiyorum.

mesela serkan abi 8. ayda acmis bu konuyu benim
benim umudum yok odemeler dedigim tarihlere bak ya yakindir bir birine yada oncedir.

Bu konulari okuyup o kelimeleri yazacak kadar cahil degilim.!

Yazilarin basini sonu nu okuyup hukmediyorsunuz butun hataniz bu zaten.

yw üstad kendi mesajlarını bi arat ben kendi ne yazdığını nezaman yazdığını biliyordur dedim bu dediklerimi 10. ayda falan yazıp durmuşsun http://www.ytpara.com/awesomeness/1...alin-para-kazanmasi-kapanmis-olabilir-mi.html bi bak 10. aya zaten sana ben ozaman demiştim ödüor diye

yw üstad kendi mesajlarını bi arat ben kendi ne yazdığını nezaman yazdığını biliyordur dedim bu dediklerimi 10. ayda falan yazıp durmuşsun http://www.ytpara.com/awesomeness/1...alin-para-kazanmasi-kapanmis-olabilir-mi.html bi bak 10. aya zaten sana ben ozaman demiştim ödüor diye

Ya sende ya bende bir problem var.

ilk yazdigim mesaj.!

O sorun sadece awesomensee mi vurmus ?
hem burda youtubede sorun var duzelir gibi birsey demiyor, odemeyle ilgili birseyler yazmis.

eger diyor %30 kesintisden sonra 100 dolar esigin egeldiysen diyor odemen gerceklesir ekim ayi icinde gecmissen eylul sonu odenir diyor. eger odenmediyse youtube maillerinizi kontrol edin gibi birseyler sacmalamislar iste tam anlamadim ama su bir gercek ki para kazanma kisminin kaybi ile alakali bir yazi degil.

ayrica 2 gundur bende de var o sorun... bu network firmasini duydugum gunden beri pek sevmedim, forumda ovenler var ama ben pek tutmadim..

bos kanali ile kabul ediyor sart denen hic birsey yok, kazanci guzel. nerde cokluk ordaB... derler. Bu network firmasinin sonu yok hadi hayirlisi.

denemek icin bir hesap actim 22 - 27 gun gibi odeme esigini gecti, sonra haftada bir vide yukledim 2 haftada 500 dolara yaklasti 2 gun once kaybolmus

ilk basvurdugumda 4 gun gorunmedi bu tahmini kazanclar durttuk ne yapiyorsunuz acin sunlari diye ayni gun icinde geldi.. odeme esgine geldik sesleri cikmadi durrtuk nezaman vereceksiniz dedik sesleri cikmadi simdi de tahmini kazanclar gitmis... durmadan bunlara birseyler yazmaniz gerekiyor isin garip tarafi bukadar iletisim kurma zorunlulugumuz olmasin aragmen rahat bir iletisim yoluda yok...

bir konuya birsey yaziyorsun butun dunya goruyor

cabuk kabule diyor diye aldaniyorsnuz ama bence secilecek network degil

Sonraki yazdigim ise;

ben mail attim geri donuste yok, ya arkadaslar en kolay awesomeness kabul ediyor diye basvuruyorsunuz birakin su network sitesi, adamlari yukseltmekten baska cabaniz yok, dogru durust odeme yok dogru durust iletisim yok daha neyine basvuyrosunuz anlamiyorum.

adamlar hak etmedikleri halde 19. siralamadalar.

bence zaten para alamayacaksiniz, silin gitsin kanallari yada hepsinin para kazanmasini pasif yapin yeni bir kanal acip oraya izleyici cekin.

yerinizde olsam oyle yaparim.

ben bu network e 06-09-2013 de gectim - 02-10-2013 de odeme talep ettim - 13-10-2013 de de para kazanma sekmesi gitti.

cok fazla video atan biri degilim... belki haftada yada 2 haftada bir dizi

dunya geneli yada farkli bir uyari almis bir kanal degil, yani para kazanmasi kapandi desem, buna sebep birsey yapmadim, ayrica videolarda reklam var ama kazanc yok adamlar bizim ustumuzden kendilerine caliyor yapmayin yaw,

benim network sistemiim var diye bazilari yanlis anlar kendine cekmek istiyor diye ama alakasi yok.

forumda ikitane zoomin bayiisi var gidin onlaran birine basvurun, yada ingilizce dili iyi olanlar gitsin farkli firmalara fullscreen mesela boyle yerlere basvurun.

birakin su awesomeness

diyeri ise;

avesomeness de 15-20K ya gunluk 25-30 dolar veriyordu ama veriyordu iste... para kazanma sekmesi gitti odeme yapilmadi cevap veren yok

uzak durun diyorum ben size hala awesomness diyorsunuz illaki emeklerinizi yakacak ondan sonra vah tuh edeceksiniz

Deavm etmisiz

vall akardes iste odeme iskenceli biraz onu gectim, suan tahmini para kazanma olayida yok videolarda aktif ama, analizde yok mail attim donen olmadi, benim okadar bos vaktim yok onlara durmadan mail atacak kadar duzelmezse silerim kanali gunluk 20K izlenim aliyor benim gibi 100 kanal kaybetse 200k yapar

bu networkun sonu yokda nekadar ayakta duru onu bilmiyorum

Lafin gelisine gore laf etmisim herkes sikayetini belirtmis.

Bak simdi sen olayi hala anlamadin.

Ben bahanemi uydurdum ? sen bana diyorsun ki bahane uyduruyorsun..

bense bu yukarda yazdigim yorumlara elestiri disinda dusnceye bagli keliemler disinda yalan dolan alakasi olmayan bir iddada bulundugumu goremedim ??

yani senin bana soyledigni lafi Hak Etmedim.!

bana kendi firmanizi one cikarmak icin bahane uyduruyormussunuz gibi geliyor.

kelimesini hak etmedim.!
siz daha bunun aciklamasini yapmadiniz siz bana bir ozur borclusunuz ve hala uste cikmaya calisyorsunuz :)

benim sizle konusacak birseyim yok.

once elestirilerle-iddalari ayirmalisiniz.

Elestiri kisinin kendi dusuncesi
Idda isa asli var oldugu dusunulen sey.

asli yoksa bahane uydurma da diyebiliriz.

Bence biz sizinle hic bir konuda muhattap olmayalim ayni sularda yuzmuyoruz ayni dusunceye sahip degiliz.

Sizi hakli gordugum bir konuda bile :) ters teptiniz ya.

ben yaniliyor olabilir 3 hafta denedim ihtar gelmemis olabilir ama soyle demek yerine..

Bende aylarca denedim hocam size deng gelmemis demek yerine.

siz 3 hafta denerken ben 1.5 ayda 97 bolum denedim yanlis bilgi vermeyelim diyorsun ya :)

arkadasim sen beni yalancilikla suclamaktan nezaman vaz gececeksin ?

yazma ya bana birsey Lutfen, Forumda bence gereksiz goruntu kirliligi yapiyoruz yorumlarimizla.

Siz haklisiniz ben bahane uydurdum ben yanlis bilgi verdim ama lutfen siz bana yazmayin

biz buraya nerden geldik bende bilmiyorum ama artık eğlenceyi bitirsek harbiden iyi olacak :D

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri