Awesomeness Ödeme Bilgilerini Giremiyorum?

• Kullanıcı OğuzKaaN
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - 🧩 MCN Başvuru, Deneyim ve Ağ İncelemeleri

OğuzKaaN

Kayıtlı Üye
Selamınaleyküm arkadaşlar.

Başka bi kanal yüzünden 2 tane aweye bağlı kanalım spama düştü. içlerinde 3k $ var. awenin kendi sitesine giriyorum login oluyorum. Bilgileriniz yok diyor giriyorum bilgileri update account yapıyorum tekrar girdiğimde yine bilgileriniz yok diyor. Kanal isimlerimde birinde pascal diğerinde paskal olarak gözüküyor awede alakası yok. Bu parayı alma ihtimalim varmı nasıl bir yol izlemeliyim lütfen yardımcı olun. Düğün arifesindeyim bu paraları almam çok hayırlı olur benim açımdan :)

gerek yokki ödemiyorlar zaten:D

Adamlar temiz kanalların parasını ödemiyor.
Daha önce girdiysen kalsın bilgiler.

Daha önce girmiştim ama şimdi boş gözüküyor. Tekrar dolduruyorum kayıt ediyorum anasayfasına girdiğimde tekrar boş gözüküyor

yahu kim neyi aldı 200-300 dolar aldı alan 2-3k alan var mı adamlar çatır çatır google dan alıyorlar parayı bin bahane
12k aldım diyen adam var hocam birinde 500 $ dolar var belki onu yatırırlar ben awesomenessi savunmuyorum burda. Belki bir ümit yatırırlar diyorum patlamak yerine çözüm önerebilirsin

kim almış 12k şu sultanbeyli yobaztoru mu? ya bikaç kişi aldı 2k civarı ama bu 12k aldım diyenler çükleriyle oynayanlar salla onları.

kim almış 12k şu sultanbeyli yobaztoru mu? ya bikaç kişi aldı 2k civarı ama bu 12k aldım diyenler çükleriyle oynayanlar salla onları.
birinde 500 $ var hocam belki onu yatırırlar bilgileri nasıl gönderebilirim şimdi bunlara bilginiz var mı?

geçmiş olsun hocam yapabileceğin tek şey iletişim kurmak oda olmaz sanırım cevap yok

arkadaşlar benimde pek umudum yok alacağımdan daha 21 nisan 9.000 $ oldu günde 800 $ dayandı o yüzden bazı videoları gizledim yoksa ayda 20.000 $ bulucak çok kazan dert az kazan dert verirlerse araba alırım vermezlerse ana bacı giderim artık gecen ay az kazançlı kanalıma ödeme yaptılar deneme yapıyorum 2 aynı katagori ayrı kanal birinde günde 700.800 arası veriyor diyeri 35.45 arası bakalım çok kazanan kanala ödeme yapmıyor diyorlar bi umut beklicez artık yeterki ödeme yapsınlar 1 sene beklerim bu parayı

kanalına girip Awesomeness TV sağ üstten login yapacaksın isme tıklayıp bilgilerini güncelleyeceksin spor baabında bişey gönderdikleri yok
Sağolun ilginiz için dediğim gibi login olduğumda kanalımın ismi normalde oğuzkaan ise orda pascal diye bir kanal çıkıyor bilgileri güncelliyorum tekrar eski boş haline dönüyor hep benim başıma gelir böyle saçma salak şeyler

Sağolun ilginiz için dediğim gibi login olduğumda kanalımın ismi normalde oğuzkaan ise orda pascal diye bir kanal çıkıyor bilgileri güncelliyorum tekrar eski boş haline dönüyor hep benim başıma gelir böyle saçma salak şeyler

hocam sittir et zaten bu networkte kanalı olan kapanınca seviniyor üstünde çalışılcak bi network değil

Konuşmalarına az dikkat et geçen mesajda da birilerine laf koymaya çalışmışsın birazdan banlanırsın @RoMM

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri