Awesomeness ödeme formu geniş açıklama varmı ?

Kurabiyeci

Kayıtlı Üye
Merhabalar arıyorum arıyorum bulamıyorum arkadaşlar.

username (no spaces or link) -- this has to be correct *
http://www.youtube.com/user/example*username/

Bu bölüme tam olarak ne yazıyoruz ? Mesela kanal linkimiz;

youtube.com/mustafa1351301351

nasıl yazıyoruz bir bilgi varmı diğerleri tamam bu sıkıntı ? :(

Ve ben kanalı sonradan ana kanal yaptım mail aldım;

Email *
Must match the one you used to create your channel that is linked with AwesomenessTV

Alt kanalı ana kanala çevirdiğim malimi yazacağım yoksa alt kanal açarken kullanılanımı yoksa awe sayfasındakimi ?

username yazan yere mustafa1351301351 yazıcaksınız

formu iki kere gönder ilkinde gmail uzantılı maili yaz ikincisinde google plus mailini yaz.

ayrıca bu konu dünde açıldı :)

awesomenesstvnetwork.coma girip giriş yapın ordaki bilgilerinizide doldurun.

Artık göndermek gerekmiyormuş herhalde [MENTION=1]Serk@nYT[/MENTION] abi demişti bilgiler düzgün girilince yetiyormuş

panele girdim maili nasılsa bu ay az getirisi olacak o yüzden form doldurmadan ödemeyi yapacaklar mı bakalım deneyecem :)

Hocam o kısma " user " yerine " channel " ile başlayan linki yazacaksınız. Yapılan en büyük hatalardan biri bu. Sizin verdiğiniz user olan yazılmayacak oraya.

youtube.com/channel/RAsafaasdsadasz şeklinde ki yer yazılacak oraya,ya da direk youtube.com/channel/chanel ismi yazabilirsiniz.

Youtube ayarlarından bakabilirsiniz channel kimliğinize.

Youtube Kanal Kimliği yazan kısım.

Hocam o kısma " user " yerine " channel " ile başlayan linki yazacaksınız. Yapılan en büyük hatalardan biri bu. Sizin verdiğiniz user olan yazılmayacak oraya.

youtube.com/channel/RAsafaasdsadasz şeklinde ki yer yazılacak oraya,ya da direk youtube.com/channel/chanel ismi yazabilirsiniz.

Youtube ayarlarından bakabilirsiniz channel kimliğinize.

Youtube Kanal Kimliği yazan kısım.

usernameden kastı kullanıcı adı yanu user/yunusmitan channel link yazan yere tam linki yazıcaksınız ki ben öyle gönderdim sorun yaşamadım ödemeleri sorunsuz alıyorum.

username yazan yere mustafa1351301351 yazıcaksınız

formu iki kere gönder ilkinde gmail uzantılı maili yaz ikincisinde google plus mailini yaz.

ayrıca bu konu dünde açıldı :)

awesomenesstvnetwork.coma girip giriş yapın ordaki bilgilerinizide doldurun.

yunus imza süper abi Awenin avukatımısın nesin

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri