Awesomeness ödemem uçtu mu şimdi? Mail gelmiş onaylamadım

• Kullanıcı ilic
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - YouTube Hakkında Genel Sorular
temmuz ödemesi yazıyor sanırım. Bize yine ödeme yok muhtemelen :)

ödemen aweye geri dönmüş geri alabilirsin inş

Dün gece kanal teyit işlemini yapayım dedim. Kart bilgilerini girdim, 3 tl kesilecek dedi. Biraz önce kontrol ettim kesilmemiş ne zaman kesilir, ne zaman kod gelir arkadaşlar?

Yapı Kredi'nin Paypal teyit işlemi yokmuş o yüzden kod gelmiyormuş. Garanti Bankası ile sorunu çözdüm, onay ve teyit işlemlerini yaptım. Para ödeme zamanı gelir mi dersiniz arkadaşlar? Yapmam gereken birşey var mı şu anda? :)

Yapı Kredi'nin Paypal teyit işlemi yokmuş o yüzden kod gelmiyormuş. Garanti Bankası ile sorunu çözdüm, onay ve teyit işlemlerini yaptım. Para ödeme zamanı gelir mi dersiniz arkadaşlar? Yapmam gereken birşey var mı şu anda? :)
hocam garanti bankasıyla bilgileri girdiniz online bankacılıktan baktınız ne kadar süre içinde geldi teyit kodu?

hocam garanti bankasıyla bilgileri girdiniz online bankacılıktan baktınız ne kadar süre içinde geldi teyit kodu?

Hocam ilk önce sanal kart oluşturdum. 10 tl limit verdim. Paypala bilgileri girdim 5-10 dakika içinde 3 tl kesildi. Güncel işlemlerden göremedim bankaya telefon açtım kod işini hallettim. :)

Hocam ilk önce sanal kart oluşturdum. 10 tl limit verdim. Paypala bilgileri girdim 5-10 dakika içinde 3 tl kesildi. Güncel işlemlerden göremedim bankaya telefon açtım kod işini hallettim. :)

hocam ne dediniz de kodu falan aldınız ben de düşünüyorum yapı kredi var bizde de.Sanal kart oluşturmaya ille gerek var mı hocam?

hocam ne dediniz de kodu falan aldınız ben de düşünüyorum yapı kredi var bizde de.Sanal kart oluşturmaya ille gerek var mı hocam?

Hocam yazdığım gibi Yapı Kredi'nin böyle bir hizmeti yokmuş, 2 gün kod bekledim gelir diye gelmedi online destekten sordum öğrendim. Garanti ve Akbank'ın kesin olarak var ama. Sanal kartın riski daha az olduğu için tercih ettim, ne olur ne olmaz diye sanal kartı kullandım.:)

Son düzenleme:
Hocam yazdığım gibi Yapı Kredi'nin böyle bir hizmeti yokmuş, gün kod bekledim gelir diye gelmedi online destekten sordum öğrendim. Garanti ve Akbank'ın kesin olarak var ama. Sanal kartın riski daha az odluğu için tercih ettim, ne olur ne olmaz diye sanal kartı kullandım.:)

peki paypal teyit yapanlar var mı hocam ben de paypala teyit yaptırıyım kredi kartına çekmem zaten parayı tanıyor musunuz böyle bir şey yapabilecek güvenilir birisini?

peki paypal teyit yapanlar var mı hocam ben de paypala teyit yaptırıyım kredi kartına çekmem zaten parayı tanıyor musunuz böyle bir şey yapabilecek güvenilir birisini?

O konuda bilgim yok hocam maalesef. Tanıdığın birilerinde varsa rica edebilirsin aslında.

Bugün Paypalı aradım. Dedim bana mail olarak ödeme gelmiş 26 eylülde 2 gün içinde tıklamazsanız şirkete geri ödenecekmiş dedim.Paranızı tahsil edin butonuna bastığım hâlde birşey olmuyor dedim. Hesabımı inceledi gelen birşey yok beyfendi dedi. Dolandırıcılık şüphesi var dedi. İyi,teşekkür ederim dedim kapattım. :) Awe'ye geri gitmiş galiba para. 1 ay beklemiş tahsil etmeyince, benim hesabımda da onay ve teyit olmayınca geriye gitmiş. Böyle bir sorun yaşayan oldu mu bu ay ödemelerde geri yatar umarım?

Bugün Paypalı aradım. Dedim bana mail olarak ödeme gelmiş 26 eylülde 2 gün içinde tıklamazsanız şirkete geri ödenecekmiş dedim.Paranızı tahsil edin butonuna bastığım hâlde birşey olmuyor dedim. Hesabımı inceledi gelen birşey yok beyfendi dedi. Dolandırıcılık şüphesi var dedi. İyi,teşekkür ederim dedim kapattım. :) Awe'ye geri gitmiş galiba para. 1 ay beklemiş tahsil etmeyince, benim hesabımda da onay ve teyit olmayınca geriye gitmiş. Böyle bir sorun yaşayan oldu mu bu ay ödemelerde geri yatar umarım?

benimde life ödemem geri dönmüştü 3-4 ay geçti hala ödenmedi miktar çok küçük olduğu için üstüne gitmedim siz genede awe ile iletişime geçin

Mail attım,ödeme formunu doldurdum şu anda.

Ne derece güveniyorsun bılmıyorum ama PM olarak atarsan şu gelen mail adresını ve paypal bilgilerını gırıp bakarım ...

Anladım sanırım ne oldugunu sorunun ...

---------- Spam Engelliyici 18:31 ---------- Önceki Mesaj 18:31 ----------

Paypal adresını 10 TL ye onaylarım hocam ...

Ne derece güveniyorsun bılmıyorum ama PM olarak atarsan şu gelen mail adresını ve paypal bilgilerını gırıp bakarım ...

Anladım sanırım ne oldugunu sorunun ...

---------- Spam Engelliyici 18:31 ---------- Önceki Mesaj 18:31 ----------

Paypal adresını 10 TL ye onaylarım hocam ...

Hocam tarif edebilirsen çok daha iyi olur. :)

hocam hevesini kırmam istemem ama gerçekleri söylemekte şart
benim awe de 5k dolar alacağım vardı
awe bana 100 dolar gönderdi oda aradan 4 ay geçtikten sonra :S

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri