Awesomeness partnerlik başvurusu

injizz

Kayıtlı Üye
Web sitesi
theteknolojist.com
Arkadaşlar awesomeness network'e başvurumu yaptım fakat mail adresime başvurumun yapıldığına dair bir mail gelmedi, eskiden geliyordu. Nedir son durum? Mailide kontrol ettim doğru yazmışım. Teşekkürler şimdiden.

havada kapıyorlar boş kanalları bile merak etme hesap özetine bak 1 2 güne gelir kesin.

adsense'e bağlamadan başvuru yapsak nolur? :)

Normalde 1-2 güne geliyorda ben gmail dışında kullandığım bir mail ile başvurdum kabul etmediler.

usta 100 video filan at 1 hafta bekle uygun izlenimden sonra başka networkte havada alıyor zaten awe nin dashboard u yok birde o hoşuma gitmiyor :D

Ödeme limitini geçeli baya oldu bu ay,şu anda para talebi formunu doldursam olur mu.

Yahu bu zaten hep böyleydi kim adsense ekleyin dediki,partner şirketin kanal performansını görmesi için sadece para kazanmasını açmak yeterli esprisi o işin.

La bende kara kara düşünüyordum adsense patladı pin gelecek ondan sonra partnere girecez zannediyordum bundan sonra her işimi adsense de yaparım süpermiş hem kesinti oranı da az. :D

Yahu bu zaten hep böyleydi kim adsense ekleyin dediki,partner şirketin kanal performansını görmesi için sadece para kazanmasını açmak yeterli esprisi o işin.

Ben başvuruyu para kazanmayı açmadan yaptım ve kabul ettiler .

Ben başvuruyu para kazanmayı açmadan yaptım ve kabul ettiler .

ya awe bu açılmamış kanalı bile alır onlar:D ben genel olarak konuşuyorum partner başvuruları için,para kazanmasının açık olması yeterli adsenseye bağlamaya gerek yok.

Arkadaşlar Merhaba , Bu awe'ye geçtik geçmesine 2 gün oldu hiç birşey yansımıyor. BGBG filan nerde yazıyor? Mail'de attım geri dönüş olmadı.

12 Şub 2014 (1 saat önce) tarihinde bağlanıldı

bunlar ne ac adamlar 0 mail aldım hicbişey yapmadan video dahi atmadım. para kazanma actım direk başvurdum kabul ettiler:D

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri