Awesomeness son durum ?

• Kullanıcı Fressher
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - 🧩 MCN Başvuru, Deneyim ve Ağ İncelemeleri

Fressher

Yasaklanmış
Bilgisi olan var mı awesoemeness in son saçmalığıyla ilgili olarak ben mail attım dünkü konu ile ilgili daha dönmediler.

hocam iwocan konustu ya arkadasınla bu hafta ıcınde odemeler yapacagız demısler ya beklemek lazım bence bu acelecılıkle olmaz ısler.. geçen ay zaten 11inde ödeme yaptılar sabır

yazılan yazıldı dün mesaj atmaya ne gerek var artık,beklicez başka yolu yok.Cevap vermiyorlar zaten hiç bir mesaja

Arkadaşlar bana kalırsa sürekli ticket atıp adamları oyalamayın bırakında işlerini yapsınlar emin olun daha çabuk ödeme gelecek ben her ay düzenli ödeme alan birisiyim bu ayda almam gerek sonuçta kanallar bilgiler herşey aynı ve daha ayın 9 u normalde 2 gün var, ancak her ayın ilk haftası konular açılıyor ''awe yine ödemeyecek'' diye ikinci haftasının ortası sonuna doğru ''Bu awe bir tane ya'' diye yazılar yazılıyor bekleyelim bence ödemeler yapılacak inanıyorum. [MENTION=36]dRaCk[/MENTION] arkadaşımızda düzenli ödeme alan birisiydi sanırım daha onada gelmedi. Bu ay yapılan ilk parti ödemenin çoğunluğu daha önceki aylardaki kapanan kanalların parasıydı benim görüşüm bu hafta bitmeden dedikleri gibi 2. bir parti ödeme ile herkesin Şubat ayındaki kanallarının kazançları gelecek. Zaten aweden görmüş göreceğimizde bununla kalacak artık dizi film falan yalan oluyor buda bir gerçek.

Arkadaşlar bana kalırsa sürekli ticket atıp adamları oyalamayın bırakında işlerini yapsınlar emin olun daha çabuk ödeme gelecek ben her ay düzenli ödeme alan birisiyim bu ayda almam gerek sonuçta kanallar bilgiler herşey aynı ve daha ayın 9 u normalde 2 gün var, ancak her ayın ilk haftası konular açılıyor ''awe yine ödemeyecek'' diye ikinci haftasının ortası sonuna doğru ''Bu awe bir tane ya'' diye yazılar yazılıyor bekleyelim bence ödemeler yapılacak inanıyorum. [MENTION=36]dRaCk[/MENTION] arkadaşımızda düzenli ödeme alan birisiydi sanırım daha onada gelmedi. Bu ay yapılan ilk parti ödemenin çoğunluğu daha önceki aylardaki kapanan kanalların parasıydı benim görüşüm bu hafta bitmeden dedikleri gibi 2. bir parti ödeme ile herkesin Şubat ayındaki kanallarının kazançları gelecek. Zaten aweden görmüş göreceğimizde bununla kalacak artık dizi film falan yalan oluyor buda bir gerçek.

evet daha zamanları var bekleyeceğiz her ay görüyoruz bu konuları bu ay tabi ödemeleri biraz parçalı yaptılar sorun olustu ama ödemeler gelecek düşüncesindeyim [MENTION=2357]iwocan[/MENTION] hocamda zaten ugrastı bızım ıcın aradı konustu sağolsun. [MENTION=1678]youktube[/MENTION] hocam gibi bende her ay alıyordum ama bekleyeceğiz cumartesi sabah 5e kadar vakitleri var daha :)

bu partner %de kac kesinti yapıyo arkadaslar bende bi kanalımı baglıcam

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri