Arkadaşlar yardımcı olun lütfen, şubat ayı kazançlarını almak benim için hayat memat meselesi..
Normalde awesomenessa bağladığımız kanalımızda, sağ üst köşeden ''youtube ayarları''na tıklayıp, daha sonra açılan sayfada resmin yanındaki ''gelişmiş'' sekmesine tıkladıktan sonra yine açılan sayfada ''Google hesabınızla kullanım için yetki verilmiş siteler'' sekmesine tıkladığımızda;
''Şu hizmetlerin Google Hesabınıza erişmesine izin verdiniz:
AwesomenessTV Profil Bilgileri, YouTube'' ibaresini görüyoruz.
Benim awesomessa bağlı bir kaç alt kanalım var. O kanallarda sol satırdan ''Kanal Ayaraları'' kısmına tıkladığımda ''Ağ'' kısmının karşısında awesomeness yazıyor fakat yukarada bahsettiğim yere geldiğimde.
''Şu anda hesabınıza ulaşma hakkına sahip üçüncü parti bir site yok.'' ibaresini görüyorum.
Bu kanallarımdaki gelirleri alabilir miyim ?
Bilgisi, fikri olan varsa lütfen yardımcı olsun.
Şimdiden çok teşekkürler.
Normalde awesomenessa bağladığımız kanalımızda, sağ üst köşeden ''youtube ayarları''na tıklayıp, daha sonra açılan sayfada resmin yanındaki ''gelişmiş'' sekmesine tıkladıktan sonra yine açılan sayfada ''Google hesabınızla kullanım için yetki verilmiş siteler'' sekmesine tıkladığımızda;
''Şu hizmetlerin Google Hesabınıza erişmesine izin verdiniz:
AwesomenessTV Profil Bilgileri, YouTube'' ibaresini görüyoruz.
Benim awesomessa bağlı bir kaç alt kanalım var. O kanallarda sol satırdan ''Kanal Ayaraları'' kısmına tıkladığımda ''Ağ'' kısmının karşısında awesomeness yazıyor fakat yukarada bahsettiğim yere geldiğimde.
''Şu anda hesabınıza ulaşma hakkına sahip üçüncü parti bir site yok.'' ibaresini görüyorum.
Bu kanallarımdaki gelirleri alabilir miyim ?
Bilgisi, fikri olan varsa lütfen yardımcı olsun.
Şimdiden çok teşekkürler.