Awesomeness telif gelen kanala ödeme yapıyor mu?

injizz

Kayıtlı Üye
Web sitesi
theteknolojist.com
Arkadaşlar bugün awe partnerli olan bir kanalımda ki bir videoya ilk defa telif geldi. Bu artık ödeme yapmazlar anlamına mı geliyor? Yardımcı olursanız sevinirim. Teşekkürler.

google ödeme yaparsa yapıyorlar bana ödeme geldi.

Ben 2 telif yemiştim videoları gizliye aldım ondan sonra.Kapanıp ödeme alan bile varmış hocam.

kapanan kanalıma birde tek telifli olup atılıp geri alınan kanallarıma ödeme aldım. Ama işte herkes ocak ödemelerini yapıp yapmayacağını merak ediyor.

ayarı yok ki adamların,diğer partnerler olsa net konuşabiliyorsun ama awe de standart yok kimi ödeme alıyor kimi almıyor

bu partnerlikten yüklü bir miktar para alan var mı? 300,400 $ değil de, 2k $ mesela?

Neden Awesomeness kullanıyorsunuz diye bir soru sorsam mantıklı bir cevabı olmaz insanlar bu network un dandik oldugunu bile bile giriyor :) ilginç doğrusu...

Neden Awesomeness kullanıyorsunuz diye bir soru sorsam mantıklı bir cevabı olmaz insanlar bu network un dandik oldugunu bile bile giriyor :) ilginç doğrusu...

o şartlarda alım yapan tek network.Ödemeyide yapıyor geç,akamasalı ama yinede yapıyor.

anlamayacak ne var en kolay kabul eden network bu,kimse rpm-creative,zommin varken keyfinden tercih etmiyor bunu.

Kesinlikle doğru söylüyor. 4 haneli ve uzeri odeme alacaklarn neredeyse hicbiri odeme alamadı.

Nexus 4 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

olabilir hocam bunları bilerek giriyoruz bu işe.Adsense olsada para kazanması gidiyor kanal çok öne çıkınca.Sonuçta içerik kendinin değilse yapaak birşey yokki

olabilir hocam bunları bilerek giriyoruz bu işe.Adsense olsada para kazanması gidiyor kanal çok öne çıkınca.Sonuçta içerik kendinin değilse yapaak birşey yokki

Rpm de 1 yılı aşkındr kanalım var. Daha bir kere aksamadı. Forelaya bağlı eranetwork'ün sahibiyim ödemelerde bi kere bile sıkıntı çıkmıyo. Telifsiz içeriğimle google'dan parasını alacak ve awesoneness bna ödeme yapmayacak mı? Bunu bile bile girmedim ben. Benim kanallarım 4 aydan fazladr awe'ye bağlı ve bi tane bile telif almadı.

Nexus 4 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri