Brnim bugun kanalim para.kaznama.geldi.kazanclar glemeye basladi 9 u analitge yansimis
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
hocam neden adamlara küfrediyorsun ?
Haklı gerekçen milletin videosunu kullanıp para alamadığından mı ?
Bu kadar komik bir şey olmaz. Bir de üstüne küfrediyorsun iyi vallaha![]()
Sen kendi videolarinla mi bu isten para kazanma cabasi icindesin. Bu yeni yetme bebelerin hali ne olacak böyle.
---------- Spam Engelliyici 12:19 ---------- Önceki Mesaj 12:18 ----------
Sen kendi videolarinla mi bu isten para kazanma cabasi icindesin? Bu yeni yetme bebelerin hali ne olacak böyle.
dashboard payment kısmı iptal kazanclar 0.
gecenin şu saatinde ödememi geldi lan diye konuya daldım![]()
![]()
oha lan altlara düşmüştü konu asıl bunu görünce ödeme geldi sandım![]()
Bu adamların acaba türklere mi kastı var ben bu ay da az da olsa ödeme aldım ama başvuru formuna gerçek bilgilerini değil de farklı bilgiler ( ülkeyi posta kodunu farklı yazmak gibi) veren var mı? Varsa ne tür sonuçlar alıyor öğrenmek isterim.
2. Round diyolar ya biraz daha dursun belki bi güzellik yaparlar.Konu kilitlensin bu ay gelme ihtimali çok düşük zaten bi kıpırdama olduğu zaman yeni konu açılır ikide bir bakmaktan bıktım![]()
2. Round diyolar ya biraz daha dursun belki bi güzellik yaparlar.
Umut fakirin ekmeği![]()
En iyimser sen vardın sen böyl diyosan kilitensinbi hareketlilik olduğu zaman konu açılır yine sıkıntı yok böyle olmuyor ikidebir gir bak ne var ne yok diyebende bekliyorum ödeme bu ay bişi atmadı zalım awe
![]()
En iyimser sen vardın sen böyl diyosan kilitensin![]()
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.