Awesomeness TV Aralık Ayı Kazançları Ocak Ödemeleri

ahh awe ahh iletişimin ilgin ve ödeme garantin olsa süpersin de hep bir heyecan :D

yahu günlük 30 dolar kazanıyorum param şunlarda kalacak diye acayip tırsıyorum daha 1.5 hafta oldu düzgünce kazanmaya başlayalı ocak kazancım sınırı çoktan aştı. umarım marta doğru alırım ödememi.

Awe de olmasa haytımızda heycan kalmıycak :D

arkadaslar malini gelip dolduran varmı hala ses soluk yok

kendim doldurup yolladım bi sıkıntısı olurmu gecen ay odeme alanlar boyle yapıp ödeme alan varmı ?

Arkadaşlar şu anda aweden alacağım 28 günlük 4,5 haneli rakam var artık saldım bayıra ister gelsin ister gelmesin kafamda saç kalmadı şeref**** lerin yüzünden :D

Ay sonu geldi ya, bu ayki awe şenlikleride başladı. Felaket senaryolarını biraz daha geliştirin yalnız. Her ay aynı şeyleri duymak pek hoş olmuyor.

Bu awe yüzünden youtube'dan soğudum. Artık video atasım gelmiyor. Ne güzel günde 30-40$ kazanıyordum. Şimdi kazançlarımı göremiyorum hatta yeni attığım videolarda para kazanma sekmesi yok. Ayarlarda da gözükmüyor. Bunun sebebini hala anlamadım. Mail de attım hala cevap yok bakalım ne zaman cevap gelecek.

Yeni kanal açıp devam edim diyorum ama sıfırdan başlamak çok koyuyor. Sen uğraş her gün düzenli video at 3M izlenme al 9k abonen olsun Awe gelsin kanalı iç etsin. Şimdi bu awe'ye sövmimde ne yapayım. Hadi diyelim kanalı açtım 4 ay uğraşır kanalı yine güzel bir konuma getiririm bu seferde telif gelir kanal yine çöp olur.

Şu BBC youtube a haber kanalı açmasaydı çok iyiydi. Son 2 haftadır çok doldum. Bir noktada patlayacağım ama bakalım ne zaman...

Arkadaşlar sürekli ödeme formu yollamanıza gerek yok. Buradan login olup bilgilerinizi kaydedin yeterli.
Awesomeness TV

Ben de çıkmak istedim aweden ama bırakmadılar maalesef :(

Önceki ay geç de olsa ödeme aldım, bu ay sorun çıkarmazlar diye umuyorum :rolleyes:

Beyler sakin olun ayın 8'i gelmeden yok paramız ödenmiyor bilmem ne milleti telaşlandırmayın lütfen.

Bu awe yüzünden youtube'dan soğudum. Artık video atasım gelmiyor. Ne güzel günde 30-40$ kazanıyordum. Şimdi kazançlarımı göremiyorum hatta yeni attığım videolarda para kazanma sekmesi yok. Ayarlarda da gözükmüyor. Bunun sebebini hala anlamadım. Mail de attım hala cevap yok bakalım ne zaman cevap gelecek.

Yeni kanal açıp devam edim diyorum ama sıfırdan başlamak çok koyuyor. Sen uğraş her gün düzenli video at 3M izlenme al 9k abonen olsun Awe gelsin kanalı iç etsin. Şimdi bu awe'ye sövmimde ne yapayım. Hadi diyelim kanalı açtım 4 ay uğraşır kanalı yine güzel bir konuma getiririm bu seferde telif gelir kanal yine çöp olur.

Şu BBC youtube a haber kanalı açmasaydı çok iyiydi. Son 2 haftadır çok doldum. Bir noktada patlayacağım ama bakalım ne zaman...

Videolarini ozel yapip cikmak icin izin istedin mi?

9K abonesi olan kanalda gunluk ne kadar izlenip alip ne kadar kazaniyorsun merak ettim, sakincasi yoksa ogrenebilir miyim?

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri