Awesomeness TV Aralık Ayı Kazançları Ocak Ödemeleri

Cevap: Awesomeness ödeme yapti

Çok şükür ilk ödememi aldım. (Kanal teliften kapandı) Darısı kazanamayan arkadaşlara inşallah.Bu arada emektorun durumunu merak ediyorum umarım ödemesini alır.

RPM Network'te ödeme yapmış şimdi bu konuyu görünce baktım.
Benim paralar ev kirasına gidecek, elde avuçta gene bişey kalmadı :)
6FALk.png

Birşey sormak istiyorum, Paypalda şuan (1 USD = 2,19909 TRY) olarak gözükmekte. Dışarda ise (1 USD = 2,264497 TRY) arada ciddi bir fark var.
Paypaldan TL'ye çevirince 96Dolar yaklaşık 211,11 TL yapmakta. Dışarda ise 218TL yapıyor. Paypalda dolar sabit mi, yoksa piyasaya göre günlük oynama oluyor mu? En avantajlı yöntem nedir? Paypal üzerinde çevirmelimiyim TL'ye ne yapabilirim? Beklersem artış olur mu?

Novembr earningsi gondermedi bana kecen ay 2000 $ ustu parayi
Amma Decembr 7 tane kanalima odeme yapti tehlili kapanmish tehlifsiz
Kac tanesine yapmadi hala onu hesaplayamadim ))))

Aynen benim de 2-3 kanalıma ödeme yapmadı. Acaba parti parti mi yapıyorlar ödemeleri

abi bu nasıl bir partnermiş ödeme yapınca olay oluyor. sahipleri burdanmı bilmiyorum ama forumda çok kötü bir imajı var gördüğüm kadarıyla. herkes awe li kanalını satıyor falan. :(

su an icin odemesini almayan varsa , belli ki odemeyecekler , odeyeceklerine odediler bence.

Benim geçen ay kapanan kanalın ödemesini yapmadılar, yattılar sanırım üstüne :)

su an icin odemesini almayan varsa , belli ki odemeyecekler , odeyeceklerine odediler bence.

Arkadaşım bu yorumu neyi baz alarak yapıyorsun, hangi mantığa göre insanları yönlendiriyorsun anlamış değilim? Çok cahilce bir yorumdan başka bir şey değil.
Form doldurulmayan , mail hesapları bile silinmiş kanalın ödemesini aldım ben. Özgün kanalım var onun ödemesi gelmedi. Ne yani şimdi teliften kapatılan kanalın parası ödenecek, özgün kanalın mı ödenmeyecek?
Yorumunuzu editleyin, insanların telaşa kapılmasının önüne geçin

Arkadaşım bu yorumu neyi baz alarak yapıyorsun, hangi mantığa göre insanları yönlendiriyorsun anlamış değilim? Çok cahilce bir yorumdan başka bir şey değil.
Form doldurulmayan , mail hesapları bile silinmiş kanalın ödemesini aldım ben. Özgün kanalım var onun ödemesi gelmedi. Ne yani şimdi teliften kapatılan kanalın parası ödenecek, özgün kanalın mı ödenmeyecek?
Yorumunuzu editleyin, insanların telaşa kapılmasının önüne geçin

Neyi editleyecegim arkadasim , sanami soracagim yorumuma ekleme yapip yapmayacagimi , odemeler bir sefer yapiliyor , bugun bi kismi yarin bi kismi mi yapiliyor? bugune kadar gordunmu ki bi kismini bugun yapmis , bi kismini yarin , ben gormedim , buna gore yorumumu yazdim.Senin kanalin istedigi kadar ozgun olsun , biz bu adamlarin odeme kriterini bilmiyoruz , kimine odeme yapiyor , kimine yapmiyor , insanlarda benim bi mesajimla senin kadar telasa kapilmaz eger akli basinda yerindeyse , ben dusuncemi yazarim buraya.

Neyi editleyecegim arkadasim , sanami soracagim yorumuma ekleme yapip yapmayacagimi , odemeler bir sefer yapiliyor , bugun bi kismi yarin bi kismi mi yapiliyor? bugune kadar gordunmu ki bi kismini bugun yapmis , bi kismini yarin , ben gormedim , buna gore yorumumu yazdim.Senin kanalin istedigi kadar ozgun olsun , biz bu adamlarin odeme kriterini bilmiyoruz , kimine odeme yapiyor , kimine yapmiyor , insanlarda benim bi mesajimla senin kadar telasa kapilmaz eger akli basinda yerindeyse , ben dusuncemi yazarim buraya.

Ocak ayında parça parça alındı,
Aralık ayında 3 güne sığdırılmış olarak alındı...
Bilginiz yoksa varsayımlara dayanarak kaos yaratmayın dedim başka da bir şey söylemedim. Ayrıca ben oldukça rahatım, aklımda başında. Ben ödeme aldımmı sonuç itibariyle aldım, Sen aldın mı? Aldın. O zaman biraz EMPATİ yap ve olumsuz yorumlarını kendine sakla!!!

Ocak ayında parça parça alındı,
Aralık ayında 3 güne sığdırılmış olarak alındı...
Bilginiz yoksa varsayımlara dayanarak kaos yaratmayın dedim başka da bir şey söylemedim. Ayrıca ben oldukça rahatım, aklımda başında. Ben ödeme aldımmı sonuç itibariyle aldım, Sen aldın mı? Aldın. O zaman biraz EMPATİ yap ve olumsuz yorumlarını kendine sakla!!!

Biz zaten ocak ayindayiz , benim takip ettigim kadari ile aralik ayindada herkese ayni anda odeme yapildi , ondan sonra odeme alan olmadi , rahat olabilirsin gercekleri soylemek varken neden empati yapayim , ne ise onu soyluyorum , bu partnerligin odemesi bi seferde toplu oluyor , alan aldi , bu kadar basit arkadasim.

Biz zaten ocak ayindayiz , benim takip ettigim kadari ile aralik ayindada herkese ayni anda odeme yapildi , ondan sonra odeme alan olmadi , rahat olabilirsin gercekleri soylemek varken neden empati yapayim , ne ise onu soyluyorum , bu partnerligin odemesi bi seferde toplu oluyor , alan aldi , bu kadar basit arkadasim.

ocağın ortasında ödeme aldık arkadaşım kapanan kanalların hem dik dik konuşuyorsun bencil davranıyorsun hemde araştırmadan bilmişlik yapıyorsun

http://www.ytpara.com/awesomeness/19458-awesomeness-llc-odeme-yapti-17-01-2013-a.html

sen yanlıs takip etmissin birader aralık ayı 1 ay içinde ödeme geldi kasım ayı da 1 hafta içinde geldi. Gelsinde 1 hafta içinde gelsin sorun yok. Aweye kayıtlı kanal sayısı baya bi fazla zaten anında herkese ödeme yapılması zor.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri