Awesomeness TV iş ortağından bağlantı kaldırma isteği

• Kullanıcı Atabey
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - YouTube Hakkında Genel Sorular

Atabey

Kayıtlı Üye
Arkadaşlar bu Awesomeness TV parnerliğinden ayrılmak istorum. Partnerlikten çıkınca kanaldaki paranın üstüne yatıyorlar mı? yada parnerlikten istediğimiz zaman çıkabiliyor muyuz. kanallarımda toplamda 4 bin dolar var ama daha 1 dolar ödeme bile almadım bu partnerden.
Bu networkten daha önce ayrılan yada ayrlıkdıktan sonra ödeme alabilen var mı?

aynen paranın üstüne yatıyorlar. Dün ben de ayrıldım para gitti.

analytics'den baktım kazanç yerinde 0 yazıyordu ve partnerden ayrılmıştı.
öyle olması normal hocam. adsenseden de ayrılsan orda sıfır yazar. kazanç yeniden hesaplanıyor.
Ama şu an önemli olan partnerden ayrılınca orda kalan parayı verip vermemesi.
Anladım kadarı ile bu network para vermiyor. Ne kurtarsam kar olarak görüyorum. içerdeki parada az para değil benim

öyle olması normal hocam. adsenseden de ayrılsan orda sıfır yazar. kazanç yeniden hesaplanıyor.
Ama şu an önemli olan partnerden ayrılınca orda kalan parayı verip vermemesi.
Anladım kadarı ile bu network para vermiyor. Ne kurtarsam kar olarak görüyorum. içerdeki parada az para değil benim

Bence o kanallara artık yok gözüyle bakmalısın. Yani aktif tutma video yükleme yeni kanallar ac kendine diğer partnerleri sec bu defa. Awe deki kanallarından da ödeme gelirse gelir. En azından şuan sıfırdan basla.

Edit: Bu arada paypal olarak verdiğiniz mail adreslerine ödeme yapılacagına dair mesaj gelmedi mi ?

Son düzenleme:
Bence o kanallara artık yok gözüyle bakmalısın. Yani aktif tutma video yükleme yeni kanallar ac kendine diğer partnerleri sec bu defa. Awe deki kanallarından da ödeme gelirse gelir. En azından şuan sıfırdan basla.

Edit: Bu arada paypal olarak verdiğiniz mail adreslerine ödeme yapılacagına dair mesaj gelmedi mi ?
zaten kanalları lifetw kabul etmediği için bağlamıştım ama iyi para kazandırdı. Şuan alabilirmiyim onun derdindeyim.
Hayır hiç bir mesaj gelmedi awe nin kendi reklamı dışında.

zaten kanalları lifetw kabul etmediği için bağlamıştım ama iyi para kazandırdı. Şuan alabilirmiyim onun derdindeyim.
Hayır hiç bir mesaj gelmedi awe nin kendi reklamı dışında.

Dediğim gibi o kazanclara yazık olmaması için yeni kanal açıp oradan devam et. Bu kanallarıda awe ye baglı sekilde bırak kalsın. 3 ay olur 5 ay olur gelir ödemen. Sabır..

Dediğim gibi o kazanclara yazık olmaması için yeni kanal açıp oradan devam et. Bu kanallarıda awe ye baglı sekilde bırak kalsın. 3 ay olur 5 ay olur gelir ödemen. Sabır..
ödeme gelsinde 3 ay - 5 ay sonra gelsin ama gelsin. mart ayından kalan param hala gelmedi beklyiroum

arkadaşın konusunu kirletmek istemiyorumda ingilizcesi iyi olan bi arkadaş şunu çevirebilirmi

translate tam çeviremiyo

Hey,

I'm sorry to hear your want to leave us! I would hope there is something I can do to change your mind but...

If you would like to submit a formal termination request go to WWW.YOUTUBE.COM/FEATURES

Youtube has implemented a NEW termination request system. Just visit https://www.youtube.com/features and access the drop-down menu besides your network affiliation.
We can't guarantee we will terminate your contract, but you may request one there.

If you have already filled out the Termination Form let me know why you want to leave The AwesomenessTV Network and I'll see if I can help?

Here is our termination agreement for your reference:

arkadaşın konusunu kirletmek istemiyorumda ingilizcesi iyi olan bi arkadaş şunu çevirebilirmi

translate tam çeviremiyo

Hey,

I'm sorry to hear your want to leave us! I would hope there is something I can do to change your mind but...

If you would like to submit a formal termination request go to WWW.YOUTUBE.COM/FEATURES

Youtube has implemented a NEW termination request system. Just visit https://www.youtube.com/features and access the drop-down menu besides your network affiliation.
We can't guarantee we will terminate your contract, but you may request one there.

If you have already filled out the Termination Form let me know why you want to leave The AwesomenessTV Network and I'll see if I can help?

Here is our termination agreement for your reference:
Lafi cevirmis durmus yav niye ayriliyorsun, yapabilecegim birsey varsa yapayim yoksa git kanal panelinden basvuru yap kabul ededebiliriz etmeyedebiliriz demis, zaten ettiysen de niye ayrilmak istedigini soyle, bakariz demis.

Lafi cevirmis durmus yav niye ayriliyorsun, yapabilecegim birsey varsa yapayim yoksa git kanal panelinden basvuru yap kabul ededebiliriz etmeyedebiliriz demis, zaten ettiysen de niye ayrilmak istedigini soyle, bakariz demis.

Saol ortak sonradan bi mesaj daha atmis reddedilmis istek 2016 a kadar sozlesmem varmis

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri