Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Şimdi sen Şubat ayını almış oldun değil mi hocam bu ay ? Ayrıca ödeme bildirimini ne zaman yapmıştın verdiğin cevaplar için teşekkürler...
Subati aldim , ayin 20 si gibi yapmistim sanirsam.
Hocam ne gibi işlemler yaptınız. Ödeme forumu doldurnuzmu veya zendeskte falan konu açtınızmı ?
şubatı 3 nisanda ödediler.Onda da alamayan çok oldu,bir parti daha ödeme yapılacak dendi ama yapılmadı tabi.
Şanslı olan alacak ödeme,yoksa telifmiş,toplulukmuş falan teferruat hiçbir standartı yok adamların.Ne çenemi ne kafamı yorarım artık bunlara kanal dört dörtlükte olsa bi anlamı yok.
bu ayın mı ödeme bildirimini yapmıştın ? Kardeşim normalde Şubat ödemesini Mart sonu gibi alman gerekmiyor muydu Nisan başı gibi ?
hocam öyle şey olmaz ama yav.![]()
awesomeneses daha şubat ayını ödemedi. geçen 03-04 Nisanda yapılan ödeme daha önceden telif topluluk vb. kapanan kanallardı. Daha önceden ödeme günleri bir ay 27-28 bir ay 07-08 bir ay 01-02 bir ay da 03-04 gibi ödeme yaptı. ödeme zamanlarında belli bir düzen yok ancak bu güne kadar yapılan tüm ödemelerde öyle ya da böyle ödeme aldım. Her ay düzenli olarak 18-20 arası ödeme formu doldurdum bunun dışında hiç bir kanalımla ilgili mail atmadım. Belki mail atanların kanalları içerik olarak incelenip ondan bekletiliyor olabilir ödemeleri.
bende 40 k $ bekliyorum ekime kadar gelir sanırım.![]()
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.