Awesomeness TV Mart Ayı Kazançları, Nisan ayı ödemeleri

F
  • Kullanıcı fth
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Awesomeness
Şanslı olan alacak ödeme,yoksa telifmiş,toplulukmuş falan teferruat hiçbir standartı yok adamların.Ne çenemi ne kafamı yorarım artık bunlara kanal dört dörtlükte olsa bi anlamı yok.

Normal şekilde ödeme alanlar Mayıs'ın kaçı gibi alıyordu . Mayıs'ın ilk haftası mı

Mart ayı için ödeme alan yok değil mi arkadaşlar?

Arkadaşlar normal ödeme alanlar için ödeme tarihlerini ilk mesajda da yazdım. Şu ana kadar her ay ödemelerimi sorunsuz aldım. Sadece bir keresinde bir sonraki ayın 27'inde aldım. Diğerleri bir sonraki ayın 1 ile 10 u arasında oldu. Yani ya nisanın 27 sinden sonra yada Mayıs 1-10 arası... 10'nu nu geçmedi. Normali budur..

11 kanal ödeme bekliyorum. Ayın 10 una kadar ödeme kısım kısım yapılacak diye düşünüyorum. Bugüne kadar bende ödeme aldım ancak bu ay kanalların 9 tanesi kapandı. Bakalım nasibimiz neyse onu alicaz

Ben de 10 civarı kanaldan ödeme bekliyorum bakalım yüzde kaçı ödenecek

Şubatı hala ödemediler mart bazı kanalları atmışlar ama kazançlı kanalları çıkma istegi gönderdigim halde atmamışlar bakalım ödeme yapacaklarmı bu ay, yani böyle saçma bir partner olmaz kumar da bile kazanıp kazanmadıgını biliyorsun, bunun ne paneli var ne bilgi alabiliyorsun .

awesomeneses daha şubat ayını ödemedi. geçen 03-04 Nisanda yapılan ödeme daha önceden telif topluluk vb. kapanan kanallardı. Daha önceden ödeme günleri bir ay 27-28 bir ay 07-08 bir ay 01-02 bir ay da 03-04 gibi ödeme yaptı. ödeme zamanlarında belli bir düzen yok ancak bu güne kadar yapılan tüm ödemelerde öyle ya da böyle ödeme aldım. Her ay düzenli olarak 18-20 arası ödeme formu doldurdum bunun dışında hiç bir kanalımla ilgili mail atmadım. Belki mail atanların kanalları içerik olarak incelenip ondan bekletiliyor olabilir ödemeleri.

awesomeneses daha şubat ayını ödemedi. geçen 03-04 Nisanda yapılan ödeme daha önceden telif topluluk vb. kapanan kanallardı. Daha önceden ödeme günleri bir ay 27-28 bir ay 07-08 bir ay 01-02 bir ay da 03-04 gibi ödeme yaptı. ödeme zamanlarında belli bir düzen yok ancak bu güne kadar yapılan tüm ödemelerde öyle ya da böyle ödeme aldım. Her ay düzenli olarak 18-20 arası ödeme formu doldurdum bunun dışında hiç bir kanalımla ilgili mail atmadım. Belki mail atanların kanalları içerik olarak incelenip ondan bekletiliyor olabilir ödemeleri.

bana 3 nisanda gelen ödeme sorunsuz kanal içindi.Hiç kafanızı yormayın mantık aramayın bu networkte neye göre ödeme yaptıklarını kendileri bile bilmiyorlar.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri