Awesomeness TV Mart Ayı Kazançları, Nisan ayı ödemeleri

F
  • Kullanıcı fth
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Awesomeness
600 dolarım falan var. kanallarımın hepsini attı. öderse ne iyi.

toplam aralıktan beri 30-40k dan umudu kestim ödeme yapmayacak bu adiler.

Hocam benimde 550 dolar olan kanalimi partnerlikten attı bu konuda yardım edebilecek birileri varmı hangi adrese nasıl bi mail gondermem gerek

Forum dışı bi arkadaşım ödeme aldığını söyledi aweden dün gece 4 gibi yollanmış 4 haneli bi rakam sanırım şubat kazancı.

Başka alan var mı acaba ? Ocak şubat mart hepsini beklıyoruz 5 haneli

ya url güncellemede girilmiyor acaba formmu doldurp gödermemiz gerekiyor yaardımcı olsan

Dostlar hala form diyorsunuz siteden Paypal adresinizi güncelleyin yeter . Form tarih oldu

iki aydır awe ile çalışıyorum ve bu süre içinde sayısız paramı ödediler / ödemediler mesajı okudum.. martta ilk defa ödeme eşiğini aştım ve bende ödeme bekleyenler kervanına katıldım.. bakalım neler olucak ;)

kanal açıldıktan sonra 45 gün geçme olayı devam ediyor mu ben 5 martta açmıştım ödeme eşiğini geçtim yatarmı şimdiki ödemede

Şimdi kardeşim, aweye istediğiniz kadar kanalınızı bağlayabilirsiniz. Yani kanalların hepsi sizinse isimde aynı olmalı. Hepsine aynı aynı paypalı girip değişik isimler yazmak asıl dikkat çeker.. Dediğim gibi ben 2 kanalımda da kendi ismimi ve aynı paypalı kullanıyorum ve ödemelerimi sorunsuz alıyorum.. Bu ayda inşallah alırım..
Hello friend,

We are curious as to why you are joining our network with so many channels. It is not explicitly against the rules, but it seems odd that you are posing as so many different people.

Thanks for helping us understand your intentions!

--
Nick S.
AwesomenessTV

8 kanal için söylenmiş bu partnerin ne yapacağı belli olmuyor. bence ya hiç bulaşmayın yada bulaşırsanız da ya gelirse mantığı ile hareket edin ben herkesten daha acemiyim ama benim izlenimlerim bu

Hello friend,

We are curious as to why you are joining our network with so many channels. It is not explicitly against the rules, but it seems odd that you are posing as so many different people.

Thanks for helping us understand your intentions!

--
Nick S.
AwesomenessTV

Farklı isimlerin aynı paypal kullanması dikkat çektiği için yazılmıştır bu..

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri