Awesomeness TV Mart Ayı Kazançları, Nisan ayı ödemeleri

F
  • Kullanıcı fth
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Awesomeness
Mack puştuna sordum kanal linkini gönderdim ödemelere henüz yeni başladık sabırsız olmayın dedi. Yollayacaklar heralde bu akşam bi parti daha . Gece 2-3 arası olur yine

Tüh be ben dizi kanalımın linkini göndermiştim neden ödeme yapmıyosunuz diye adamların ödeyeceği varsa da ödemez artık :D

nisan kazanci asa yukari 8 bin dolar var awe de inanin hic odenecek diye beklemiyorum.. oderseler supriz olur :)) gozden ciktigim para :))

Mack puştuna sordum kanal linkini gönderdim ödemelere henüz yeni başladık sabırsız olmayın dedi. Yollayacaklar heralde bu akşam bi parti daha . Gece 2-3 arası olur yine

Ben de kanal linkini yollayıp atar yaptim adamlara ;) sıkıntı cıkarmasalar bari.

Bi Daha Awesomeness Hakkında İleri Geri Konuşanlara Yemin Ederim Yan Gözle Bakıcam He Yaw Awe Şöyle böyle diye diye bizi aweden soğuttunuz ama 2 dir deneme amaçlı awe kullanıyorum 2 dir ödeme alıyorum kardeşim yapmayın etmeyin ya

kanalımda 2 telif var kanal hala açık ne partnerden attılar ne bişi ödememide 570 dolardan 370 dolar ödediler daha neyin davasını yapıyorsunuz arkadaş :D yanlış anlamayın parayı almanın heyecanı olsa gerek :D :D

Umarim dedigin gibi olurda oderler :)) yuklu alicam var mart ayini alamadim daha nisan ise kaos :)) hic umidim yok :)) awe ye girerken zaten bir beklenti olarak girmedim sansa oderseler :)) supriz olur :))

Bazı arkadaşlarda 8-9 bin dolarları ödesede olur ödemesede olur havasında ha. :) Millet baya zengin yada biz bilmiyoruz bu işleri. :) Arkadaşlar paranızı almaya bakın ödesede olur ödemesede olur ne demek ya. Bırakmayın bu adamlara 3 kuruşunuzu. Siz bunlardan zenginmisiniz?

10'larca kanaldan 1 tanesi mi ödenmez be arkadaş biri ödense en azından beklerim diğerlerini şuana kadar ödenen hiç yok bana :)

ödeme alan arkadaşlar paralarını güle güle harcasın
sabahtan beri paypal hesabımı kontrol edip duruyorum ama gelmeyince gelmiyor işte :confused:

10 dan fazla kanali odemedi zaten quiza ve ya life deyilki supporta yazan zaman dogru duzgun cevap versinler o yuzden hic bi sey yazmiyorum sacma sapan cevap veriyorlar

Arkadaşlar bu ödeme alamayanlar 1000$ ve üzeri kazanç bekleyenler mi ?

hocam ben martın 20 sinde iki telif birden yedim nisanın başı da attılar ve kanal sonra komple kapatıldı. Şubat ve mart ödemesini birlikte yollamışlar

Beni de nisan başı attılar mart ayı kazancını bekliyorum umarım öderler.

Apr 17 12:26 Ticket açmışım hala cevap vermiyorlar . Bu yetmezmiş gibi mart ödemesinide göndermediler . Ama kanal hala para kazanmaya devam ediyor .3 kanal var hiç birine ödeme yapmadı . Yabancı dilim malesef onlara küfür edecek kadar iyi değil . Yoksa çok pis sövecem

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri