Awesomeness TV Mart Ayı Kazançları, Nisan ayı ödemeleri

F
  • Kullanıcı fth
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Awesomeness
ödeme formu göndermedim,ödeme yapılırmı acaba

Serkan reiz paypal yazma yeri gostermisti bir konuda. Bende paypal yazmistim. Ama forum gondermedim.
Parasi yatan arkadaslardan forum doldurmayan sadece paypal yerini guncellemis ve bu sekilde parasi yatan varmi?

1 ödeme dalgası daha olması lazım çünkü normal değil çok kanalım var ödeme bekleyen hiçbirine gelmedi

Serkan reiz paypal yazma yeri gostermisti bir konuda. Bende paypal yazmistim. Ama forum gondermedim.
Parasi yatan arkadaslardan forum doldurmayan sadece paypal yerini guncellemis ve bu sekilde parasi yatan varmi?

Ben mesela öyle ödeme aldım hatta Awesomeness'a giriş yaptığımda bir kere yazdım bir daha ellemedim

Form morm hikaye artık dostum. Öncedendi o. Ben 3 aydır form göndermeden alıyorum paramı. O bilgileri doldurmak yeterlidir.

şubat mart alamadım 1k üzeri bekliyorum ticketlere cevap yok
sanırım şuan ödeme yok
az umudum olsada saat 1 gibi paypalı kontrol etmeyi düşünüyorum

hocam burda bi arkadaş 1000$ ve daha fazla ödeme alanların ödemeleri bekletiliyor daha sonra ödeniyor dedi bu doğru büyük ihtimal.

Çünkü 1000$ ve altı olanlar %95 aldılar ödemelerini.

1 ödeme dalgası daha olması lazım çünkü normal değil çok kanalım var ödeme bekleyen hiçbirine gelmedi

bencede bir ödeme dalgası daha olması gerekiyor bende 5 kanalın ödemesini alamadım .zaten önceki sayfalardada birisine mack yada herneyse :) demiş ödemelere daha yeni başladık diye

Awe bahane para şahane :-D

Şu paralarımızı verselerdi bi an önce ;-)

Daktilodan Tapatalk olarak gönderdim :D

şimdi şuraya an itibari ile ödeme alındı yazmak isterdim ama o kadar uzak görünüyor ki 300 bin yıl gibi :P

Bu gece yarısı bir hareket bekleyelim bakalım awe bizi şaşırtır umarım :)

12:00 - 02:00 arası bir hareket lazım artık bize :D

Edebildiğim en iyi küfürlerimi ettim ve gelecek olan 2.5 k $ da umrumda değil dedim noktayı koydum.

ödemenin geleceği yok ama insan konuyu güncel tutuyor işte..

öderler mi bilmiyorum ama bu gidişle verecekleri parayla hastanede pisikiyatrik tedavilere gitmek zorunda kalacaz :p:confused:

yeni ödemelerin alınmaması çok kötü oldu.insan bi ümit yine de bekliyor işte..

Ödeme alamayanlar 1000 dolar ustu mu bekliyordu ?

Dünya engeli falan yediğiniz videodan sorunsuz ödeme geldi mi ?

Nokia Lumia 820 ile gönderildi.

Ödeme alamayanlar 1000 dolar ustu mu bekliyordu ?

Dünya engeli falan yediğiniz videodan sorunsuz ödeme geldi mi ?

Nokia Lumia 820 ile gönderildi.

1000 $ üstüde bekliyoruz ama bi gelse bidaha partner işine kolay kolay girmeyeceğim..Baya ödeme alan oldu bizimkinide yaparlar İnşallah :confused:

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri