Awesomeness Tv Ocak Ayı Kazançları Şubat Ödemeleri

MPVH

Kayıtlı Üye
Web sitesi
www.sehidim.com
Hala bu Partnerde benim gibi devam eden arkadaşlara şimdiden hayırlı olsun ödemeler Dashboard'a yansımış durumda herkesin ödemesini sorunsuz bi şekilde almasını dilerim.

İlk ödemeler Şubat 28 de başlıyor ama en gec 1 2 Mart da ödenir.

Dashboarda baktınız mı? Tammı yansımış yoksa eksik varmı? Bende eksik gözüküyor saçmalamışlar yine..

Evet baktım tam herhangi bir eksik yok tahminimce aralık 15 ocak 15 arası kazançlar birde böyle kontrol et istersen

Awe dashboard a giremiyom

---------- Spam Engelliyici 14:21 ---------- Önceki Mesaj 14:20 ----------

Something went wrong! Please contact us if this continues! hata bu arkadaşlar

Vay arkadaş bir bendemi eksik gözüküyor :) Ya bu aweden kurtulamadım gitti. Her ay alıyorum paramı bir gün patlıcak ama ne zaman hayırlısı..

Şuana kadar bende hiç sorun yaşamadım Awe ile gayet iyi ama aç gözlülük işte %30 kesinti çok o yüzden bende cıkmak istiyorum :)

Telifi olmayan acık kanala 11aydir ödemediler o günden beridir adini her duyduğumda söverim.bu kadar üzün sure sonra ödeme alan oldumu hiç

Bu ay ilk defa ödeme beklemiyorum. Normalde xxx olması gereken ödeme 54$ gözüküyor dashboarda. Sordum cevap bile vermdiler her zaman ki gibi. :) Zaten tek kanalım var. Çok sıkıntı yapmam ama sanki bu ay benim parayada yatacaklar :)

Awe den ocak ödemesi alan yok mu arkadaşlar ? 3-4 aydır sıkıntısız ödeme yapıyorlardı bu ay ses soluk yok.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri