Awesomeness TV Ödeme Hakkında

IceMachine

Kayıtlı Üye
Arkadaşıma bir kanal vermiştim awesomeness partnerliğindeydi kanal Nisan ayında yükleme yapmış ve biraz ödeme birikmiş 113 $ civarı bu ödemeyi ne zaman alabilir acaba 1 tane telif hakkı yemiş birde kategori farklılığı varmı acaba? Bilgim yok diye konu açtım forumu biraz inceledim tam net olarak bir bilgiye ulaşamadım dashboard da paypal mail girmedik bu arada girmemiz gerekiyormu?

awe ödeme eşiği en az 145 $
o 113 $ para 145 olunca belki alır...

Hocam 1 tanede 386 $ ve 502 $ civarı kanal var onların ödemesini ne zamana alırım daha doğrusu alabilirmiyim nisan ayında video atıldı kanallara

Awesomenessden Paranı alıp alamayacağını kimse söyleyemez sana burda maalesef, nice insan var forumda ödemesini alamayan.. Şanslı olanlara geliyor işte para. Bu ay ve önceki ayın ödemesini alamayan yığınla insan var forumda :/

Partnere Nisanda girdiysen haziranda alma ihtimalin var parayı, martta girdiysen mayısta

Awesomenessden Paranı alıp alamayacağını kimse söyleyemez sana burda maalesef, nice insan var forumda ödemesini alamayan.. Şanslı olanlara geliyor işte para. Bu ay ve önceki ayın ödemesini alamayan yığınla insan var forumda :/

Partnere Nisanda girdiysen haziranda alma ihtimalin var parayı, martta girdiysen mayısta

Hocam o konuda bilgim var benim öğrenmek istediğim nisan ayında video atılan kanalın muhtemelen ne zaman ödemesi yapılır yani bu bilgiye dair birşey varmı ? paypal adresinide girmedim dashboard'a girmem gerekiyormu

Hocam o konuda bilgim var benim öğrenmek istediğim nisan ayında video atılan kanalın muhtemelen ne zaman ödemesi yapılır yani bu bilgiye dair birşey varmı ? paypal adresinide girmedim dashboard'a girmem gerekiyormu

Alıntıladığın yazıda zaten cevabı vermişim hocam

Partnere girerken zaten paypal adresini yazıyorsun başvururken, ben hiç ayrıyetten paypal girmedim.

Ödeme formu göndericem özel url oluşturmadım oluşturmam gerekiyormu ?

Birde formun en altında What state or territory do you live in? * var buraya turkiyede nerede yaşadığı mımı yazıcam?

O zaman girin tabi ki hocam, bunu sormanız hata paypal bilgileriniz yoksa ödemenizi nasıl yapacak network :)

Ne zaman yaparsa yapsın sadece yapıp yapmayacağını söyleyebilirmisiniz ? Gerçekten çok merak ediyorum. Bilmiyorum yeni başladım bu işlere awe ile giriştim bu işe. İsterse 3-4 ay geciksin yeterki yapsın.

Ne zaman yaparsa yapsın sadece yapıp yapmayacağını söyleyebilirmisiniz ? Gerçekten çok merak ediyorum. Bilmiyorum yeni başladım bu işlere awe ile giriştim bu işe. İsterse 3-4 ay geciksin yeterki yapsın.

Maalesef yapıp yapmayacağını kimse söyleyemez, ödeme alan var alamayan var. Zaten awe ödeme konusunu takip ederseniz kaç kişinin aldığını kaç kişinin alamadığını farkedersiniz.. Ben bazen alıyorum bazen alamıyorum ödeme birazda şansına kalmış

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri