Awesomeness TV Para Kazanma normal Kazançlar yok?

Managed kanallarda bildigim kadariyla 3. taraf eslesen, unlem gelme gibi problemler olmuyor. Managed partner olabilmek icinse kendi iceriginizi yukluyor olmaniz ve belirli bi seviyede abone sayisi ve gunluk izleniminiz olmasi gerekiyor. Partnere gore degisir bu sayilar.

Bizim kanallara eşleşen filan pek çıkmıyor zaten, ama bizim çalıştığımız bütün networklere bağlı bütün kanallarımızda şu anda kazanç kısmı kayıp. Bence bu sorun Youtube'nin yeni bir kontrol sistemi çalışmasıdır ve geneldir. Bakalım arkasından ne çıkacak

5 k üzeri abone günlük 10 20 30 k izlenim alan kanalın da şuan kazancı yok genel bir sorun galiba.

Kanal istatistiklerinin oyle olmasi managed partnersin demek olmuyor. istersen milyonlarca izlenim al ve binlerce abonen olsun. eger icerik kendi icerigin degilse yada hak sahipligi ispatlayamiyorsan managed olarak kabul etmezler. cunku managed kanallarin aldigi her telif ihtari partnerler icin buyuk risk. managed olabilmek icin basvuru yapman gerekiyor zaten.

Bizim kanallara eşleşen filan pek çıkmıyor zaten, ama bizim çalıştığımız bütün networklere bağlı bütün kanallarımızda şu anda kazanç kısmı kayıp. Bence bu sorun Youtube'nin yeni bir kontrol sistemi çalışmasıdır ve geneldir. Bakalım arkasından ne çıkacak

Evet benim partner kanallarimdada gitti. Fakat [MENTION=1896]Owen[/MENTION] kanallarindan birinin managed oldugunu ve kazanc bolumunun gitmedigini soyluyor.

yonetici ve yonetilen , maneged-gunluk 10 bin uzeri izlenim ve 5 binden fazla abonesi olan kanallar yonetici olarak basvurabiliyor partnere , yilbasindan sonra bu kanallarin zaten ayricalikli olacagi hicbir incelemeye takilmayacagi soylenmisti ( telif alinca yonetilene dusuyor bu kanallarda) bi arkadas diger konuda maneged kanalinda sorun olmadigini yazmisdi.

Bizim kanallarımızın bir kısmı menaged şartlarına uygun zaten, ama şu anda kanallarımızın tamamında kazanç bölümü kaybolduğuna göre sorun farklı bir şey olmalı

Ben başvuruda bulunmuştum özgün kanalıma.

arkadaşlar sorun suan sadece kazanc kısmının görünmemesi mi yani ? bu uzun zamandır zaten böyle ilk defa olan birsey değilki ben 4 ay üstüste ödeme aldıgım partner kanalımın kazancını hiç görememiştim bile (awe) suanki asıl sıkıntı reklamların cıkmıyor olması partnerlerde ?

Bizim kanallarımızın bir kısmı menaged şartlarına uygun zaten, ama şu anda kanallarımızın tamamında kazanç bölümü kaybolduğuna göre sorun farklı bir şey olmalı

Sartlar uygun olabilir ama basvurdunuzmu yonetici olmak icin.

Sartlar uygun olabilir ama basvurdunuzmu yonetici olmak icin.

Hayır, başvuru yapmamız gerekiyor mu ? ben sistemi otomatik işliyor diye biliyordum. Bununla ilgili mail bildirim filan da almayınca üzerine düşmedik. Örneğin; bir Awesome kanalı için nasıl yapılıyor başvuru ? zaten düzgün bir dashboard bile yok.

off bende korktum ya hemen foruma girdim :D para kazanma bendede gözüküyor kazançar yok

Hayır, başvuru yapmamız gerekiyor mu ? ben sistemi otomatik işliyor diye biliyordum. Bununla ilgili mail bildirim filan da almayınca üzerine düşmedik. Örneğin; bir Awesome kanalı için nasıl yapılıyor başvuru ? zaten düzgün bir dashboard bile yok.

Awe de bilmiyorum , sanirim ticket acmak gerekir bu konu ile ilgili ama cevap veren cikar mi bilmem , zoomin ve creativ de kendi panelinden yonetici icin basvurabiliyorsun.

Benim videolarda reklam çıkıyor.. Ama kazanç kısmı bende de yok.. Sanırım geçici bir sorun. Yoksa reklam çıkmazdı diye düşünüyorum

Oh be bende bir tek bende sandım sorun. Konuyu okuyunca rahatladım.

Aynı sorun, bekleyelim bakalım :rolleyes:

O değilde şuan izlenen videoların kazançlarının üstüne yatılmaz inş :)

Managed kanalimda da kazanc kismi yok. Gecenlerde yine böyle olmustu.

kazanç bölümü kayboldu ama en azından reklamlar çıkıyor.dur bakalım nolucak bu işin sonu :)

adsensede sıkıntı yok allaha şükür :D partnerler gine bir fırıldaklar çeviriyor ama hayırlısı hadı

Bende tırsdım tamda günlük 100 dolar kazanç varken.Düzelir en yakın zamanda Insallah. :D

Adsenseye tövbe ettik partnere geçtik burayıda kuruttuk şans yok bizde kardeşim

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri