Awesomeness TV Partnerli Kanal veriyorum Konuyu Mutlaka Okuyun

etc_computer

Kayıtlı Üye
Arkadaslar kanal satmiyorum bu yuzden dogru yermi bilmiyorum, Simdi ben denemek amacli bir kanal acmistim icine hic video atmadan kanali actim ve partnerlik basvurusu yaptim sonrada is guc derken unuttum gitti :) Bugun aklima geldi maillere baktim ayin 23 de davet gelmis ve kabul ettim. Simdi kanal partner oldu fakat bu kanali alt kanal olarak acmistim.

Simdi bunu alt kanaldan ayri bir gmaile ayri bir sifre ye baglayacak kisi varsa beni yormadan gelsin kanali alsin... Param falan istemiyorum oyle bagis yapin zorunluluguda yok yani arkadaslar bildiginiz ucretsiz veriyorum...

Kanali alan kisi isterse bir garip sevindirebilir.

ayrica arkadaslar kanala URL de vermistim.

video olmadigi icin kanal adresini veriyorum film dizi ise ile ugrasanlar gelsin alsin.

https://www.youtube.com/user/webdetv1

Ben de talibim hala kimse almadıysa

Alt kanallardan üst kanal veya diğer kanallar öğrenilemiyor değilmi.

Alex kacırdın kıl payıyla...bende şuan partner kanal..etc_computer tşklerimi sunarım

Kanali [MENTION=2306]muratti[/MENTION] arkadasimiza verdim gule gule kullansin. Ben tesekkur edeirm kardes. Hayrini gor bol kazanclar dilerim

---------- Mesaj saat 02:09:18 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 02:07:48 civarında gönderildi. ----------

Alt kanallardan üst kanal veya diğer kanallar öğrenilemiyor değilmi.

Benim arkadasa verdigim sekilde ogrenilmiyor

Kanali [MENTION=2306]muratti[/MENTION] arkadasimiza verdim gule gule kullansin. Ben tesekkur edeirm kardes. Hayrini gor bol kazanclar dilerim

---------- Mesaj saat 02:09:18 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 02:07:48 civarında gönderildi. ----------

Benim arkadasa verdigim sekilde ogrenilmiyor

Alt kanali ayırabilmenin bir yöntemi var mı ? Biliyormusunuz ?

Partnerlige ne zaman basvurmustun, kac gun surdu kabul teklif gondermeleri, onu da bizimle paylasir misin?
3-4 gun once bende basvurdum bu adamlara ama henuz ses seda yok.

Alt kanali ayırabilmenin bir yöntemi var mı ? Biliyormusunuz ?

Ben bilmiyorum bu yuzden alt kanala atanan kullanici adi ve sifre ile verdim, ama arkadas birseyler anlatti yonetici olarak eklme ve 2 hafta sonra yonetici olma gibi birseyler ama deneyemedim.

---------- Mesaj saat 03:41:38 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 03:39:00 civarında gönderildi. ----------

Partnerlige ne zaman basvurmustun, kac gun surdu kabul teklif gondermeleri, onu da bizimle paylasir misin?
3-4 gun once bende basvurdum bu adamlara ama henuz ses seda yok.

Kardesim anlattim bu kanali nezaman kabul ettiler bilmiyorum nezaman basvurdugumuda hatirlamiyorum acildigi gun basvurdum, ayin 23 de davet gelmis ben unuttum gitti, arkadasa verdim kanala girmem lazim nezaman actigimi gormek icin.. bu kanal hakkinda degil ama diger kanal dan soyleyim...

3. gun davet geliyor

ayrica bu network abonelerinde hic bir sart aramiyor :) bu arkadasa verdigim kanali actim basvurdum video bile yuklemedim kabul olmus... diger kanalimda ayniydi

suan bayii ligini almaya calisitigim network kabul etmedi ama awesomenss kabul etti yani bu network kabul etmezse kanalinizi baska yerde sansinizi denemeyin.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri