Awesomeness TV Şubat Ayı Kazançları Mart Ayı Ödemeleri

arkadaşlar biraz konu dışı olacak ama.Bir partner şirketi benim kategoride ki videoların telif hakkını satın almış ve önüne gelene telif atıyor.Şimdi ben telif yememek için videoları gizlesem ödeme alırmıyım.Bu arada şubat ödemesini aldım.

Şubat ödemesini yeni mi aldın kardeş ?

ödemelerden ses soluk yok anlaşılan. Şu saatten sonra partner işi hikaye adsenseyle yola devam...

............ awesi her gün dua yemekten bıkmadı
yok arkadaş bir ödeme bile yok battık yahu
borçlular kapıya dayandı artık
hiç bir cvp yok bişi yok sıkıntı bastı iyice
atın kanllarımı çıkışda yapmıyorlar bana bırakın ölüsü adsensde 10 k yapardı
şu anda bile dua ediyorum güngörmemiş dualarımı okuyorum sana :D :mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad:

yok mu kimsede bir haber ? son güncelleme iletişime geçen ?

İlk defa ödememi alamıyorum bence umutları kesin artık, yalnız konuya öyle bir dakikada yazmışınki hocam yani nasıl girdim nasıl çıkıyorum :D

aralık ocak şubat mart yok yok yok :D teliflide yok telifsizde yok anlamadım

bana kazanılanılın %20 sini versin daha başka bişi istemem vermesin tamamını ama versin :D :mad::mad:

Bu gün ellikere gönderdigim halde tekrardan, kanal adı paypal adresi istediler gönderdik bakalım bidaha ne zaman ses çıkar

Mart ayı kazancı yattı ama şubat ayını göndermediler? ne yapmamız gerekiyor bilen var mı?

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri