ulan içerde çok para var ya 9 ay oldu![]()
anca gülüyorum arkadan
kanallınla panele giriş yaptığında payments e tıkladığında bir uyarı çıkıyorsa o ödemeler gelmez ama uyarı yoksa gelir
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
ulan içerde çok para var ya 9 ay oldu![]()
anca gülüyorum arkadan
gönderecekleri paranın .....
Kanalı da çıkarmıyorlar ağdan süper bi kanalım nerdeyse 8 aydır atıl duruyor
ne güldüm ya la buna
ödemeler gelmiş. Umarım tez zamanda tüm kanallar ödenir
Arkadaşlar merhabalar, awe şubat ödemelerini bugün yarın yapar malumunuz.
Benim kanalıma da bugün telif geldi yalnız mart alacağım dashboarda yansımış ve kesinleşmiş durumda. Önümüzdeki ay alacağımı gözden çıkardım ama bu ay dashboard da ödenmesi gereken tutar ödenir mi? Başına gelen oldu mu son zamanda ?
Azat bu freedomdaki değişiklik ne innesi.. önce leri yatıca tarih yazıyordu şimdi nan nan diye bişeyler yazıyo bir anlamıda yok bugün ödeme alabilecekmiyiz .. atılan ve normal kanallara.
gene yok gene yok. Hayret bir şey.... Tam 9 ay oldu bugünle beraber
Dalga geçer gibi 40 dolar göndermişler. Sorsan ödeme alt limitimiz 100 dolar derler. Merak ediyorum arkadaşlar 500 1000 dolar civarı veya daha fazla miktarda ödeme alan varmı ? Varsa bu konunun altına yazabilirlermi ?
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.