Awesomeness TV Temmuz Ayı Kazançları, Ağustos Ödemeleri

Awe nin bugün canlı yayını varmış arkadaşlar oranın saatiye 2 de sanırım bana gelen mailde olmayan ingilizcemle çevirdiğim o. kanalınız hakkında sorular sorun falan filan diyo. ingilicesi iyi olan arkadaşlar belki öğrenebilir

Merhaba hocam kusura bakmazsiniz insallah fakat bu konuda cok dikatimi cektiniz ve mesajlarinizi arastirdim :D
561 mesajdan 39 tanesi senin buda 14.40% yapiyor. :eek: :D

ilginç farkında bile değilim :D ama gerçekten her gün ödeme bekliyoruz insan ister istemez atıyor demek ki baya atmışım :D

ilginç farkında bile değilim :D ama gerçekten her gün ödeme bekliyoruz insan ister istemez atıyor demek ki baya atmışım :D

haklisiniz hocam, bende para bekliyorum... hergun bu konuya girince sizin mesajlarinizi gordugum icin arastirayim dedim :D

---------- Spam Engelliyici 00:29 ---------- Önceki Mesaj 00:28 ----------

Kardes sen issiz misin :D

onun gibi bisey, aslinda cok isim var ama bu kanal kapanmalari beni cok yordu :D

iki gün önce awe ye mesaj attım ama bugün cevapladılar. google translate den çevirdiğim kadarıyla bu hafta paranızı yatıracaz diye yazdılar...

bugünkü arkadaşın verdiği blogu ben biraz araştırdım hep cuma günü yatıracaz diyolar ama hala ses yok

ya arkadaşlar bu çakalları kafanıza takmayın artık öderlerse havadan para geldi diye sevinirsiniz.

kopyala yapıştır yapar mısın buraya?
gönderilen mesaj bu. translateden cevirdim ben ingilizcesi iyi olan biri cevip tam olarak ne dediklerini yazarsa iyi olur...

We will be sending out payments this week, unless you have a copyright strike violation or potentially infringing content. If you have anymore questions regarding your payment please contact our support team or submit a support ticket through your AwesomenessTV dashboard using "Help".

gönderilen mesaj bu. translateden cevirdim ben ingilizcesi iyi olan biri cevip tam olarak ne dediklerini yazarsa iyi olur...

We will be sending out payments this week, unless you have a copyright strike violation or potentially infringing content. If you have anymore questions regarding your payment please contact our support team or submit a support ticket through your AwesomenessTV dashboard using "Help".

Ödemeleri bu hafta göndereceğiz demişler kanalında telif veya herhangi bir ihlal olmadıkça paranı alacakmışsın. Daha fazla sorun varsa dashboarddan ticket atmanı istemişler

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri