Awesomeness YT Kazanç Analizi [Resimli SORU]

sequieros

Kayıtlı Üye
Web sitesi
www.seqununseyahatnamesi.com
Merhaba arkadaşlar,

Birçok kişi gibi benim de merak ettiğim olaylardan biri de partnerli kanalımızdaki istatistikler. Aşağıda kazançlarımızı gösteren 3 kısımdan hangilerine dikkat etmemiz gerektiğini konu ile ilgili tecrübesi olan arkadaşlara sormak istiyorum.

İlk resmimiz Analytics yazısına ilk tıkladığımızda çıkan Genel bakış sekmesidir.

dx04.jpg

İkinci resmimiz Tahmini Kazançlar sekmesi

tmqp.jpg

Üçüncü resmimiz ise BGBM'yi görebildiğimiz Reklam Performansı kısmıdır.

m9hk.jpg

Bu verilere göre sormak istediğim soru burada kazanmış olduğumuz miktardır. Ve bu verilere ve izlenme sayılarına göre bu kazancın az olduğunu düşünüyorum. Adsense'te iken ben bu 39 $'ı örneğin 60-70K'lık izlenimde yapıyordum.

Merak edenler için söyleyeyim. Oynatma platformuna bakarsak Mobil oynatmalar %30, YT oynatmaları %66 ve diğer %4'tür.

Bu verilere bakarak neler söylenebilir? Bir de BGBM neden bu kadar az? Sonradan yansıyacak para kazandıran izlenimler ve doğal olarak artacak kazançlar olacak mı? Bu arada kanal tek kategoridir.

benim bildiğim, 387 k izlenmeye, Normal TBM 'de; 387 $ alırdın ortalama tabi.

Bende pek çözemedim bu YT partnerliğini

Bi sıkıntı olabilir dostum o kadar az olmamalı bende 3.10 civarı bi kontrol et istersen kanalını

bende bu tekliflerden kurtulmak için partnerliği düşünüyordum. kazanç böyleyse partnerliğe hiç gerek yok o zaman. ben 90 bin izlemeye 450 dolar aldım.

Kazanclar tam olarak yansimadan once BGBM 14,59$ gorunuyordu. Sonra 0,74 ve daha sonra da 1,03$ idi. Jackie'ye yazdim bisiler ama bakalim nolcak. Hevsimiz kursagimizda kalmasa bari. Insallah Muslera hocanin dedigi gibi biraz beklemek gerek ama su veriler cidden insanin canini SIKIYOR.

sequieros; Bu verilere bakarak neler söylenebilir? Bir de BGBM neden bu kadar az? Sonradan yansıyacak para kazandıran izlenimler ve doğal olarak artacak kazançlar olacak mı? Bu arada kanal tek kategoridir.[/QUOTE' Alıntı:
sonradan yansıyacak kazançlar olsa bile oradaki 0,90 para kazandıran bin reklam gösteriminin ortalama geliridir.Bu ortalamaya göre kazancın yine düşük olacaktır.Çünkü bu 0,90 ortalama kazançtan adsensenin ve partner şirketin de alacağı var.Ha şu olursa gelir artabilir belki emin değilim, çıkan ucuz reklamların yerini partnerliğin zamanla oturmasıyla pahalı reklamlar alırsa bgbm ve gelir de artacaktır.

bende bir analiz yapacagım suan bbg 5,01 ama verdıgı para adsense ile öyle cok bır fark yok dıyebılırım nedenıde mobıl ızlenım gunluk 10 k hıtımın 5 i mobıle gıdıyor malesef mobıl sayılsa adsense yi 3 e katlayabılırdi kazançlarda

çok şaşırdım, çok az kazanç o izlenmeye. bende yeni awesomeness networkune katıldım inş öyle olmaz

bende bir analiz yapacagım suan bbg 5,01 ama verdıgı para adsense ile öyle cok bır fark yok dıyebılırım nedenıde mobıl ızlenım gunluk 10 k hıtımın 5 i mobıle gıdıyor malesef mobıl sayılsa adsense yi 3 e katlayabılırdi kazançlarda

Mobil izlenimler şu verilere göre bende %30 civarı yani YT oynatmaları yaklaşık 270 K'ya tekabül ediyor. Yani diğer kesintiler vs falan da saysak yine de çok az görünüyor.

Bir de aklıma takılan reklam performansı kısmındaki miktar. Türkçesi "Oynatmaya göre brüt gelir" anlamına geliyor ama o kadar kesinti mi olur? Yarısından daha az. Böyle giderse bu kanalıma bir şey kasmayacam gibi.

Mobil izlenimler şu verilere göre bende %30 civarı yani YT oynatmaları yaklaşık 270 K'ya tekabül ediyor. Yani diğer kesintiler vs falan da saysak yine de çok az görünüyor.

Bir de aklıma takılan reklam performansı kısmındaki miktar. Türkçesi "Oynatmaya göre brüt gelir" anlamına geliyor ama o kadar kesinti mi olur? Yarısından daha az. Böyle giderse bu kanalıma bir şey kasmayacam gibi.

bende merak içindeyim tam anlmış değilim normalde adsen de 10 15 dolar alıyordum gunluk partnera geçtim 10 19 arası alıyorum ama adsensede kalsam bu degerlerı yakalardım zaten gıbıme gelıyor tuhaf yanı pek bır artış yok partnerın kesıntısı googledan fazla oldugunu dusunursek sonuç = pişmanlık diyorum ama hala beklemedeyım bakalım 15 gündür sonuç bu bana tek getırısı ışık olayı oldu dıyebılırım

---------- Mesaj saat 00:32:26 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 00:28:52 civarında gönderildi. ----------

bende merak içindeyim tam anlmış değilim normalde adsen de 10 15 dolar alıyordum gunluk partnera geçtim 10 19 arası alıyorum ama adsensede kalsam bu degerlerı yakalardım zaten gıbıme gelıyor tuhaf yanı pek bır artış yok partnerın kesıntısı googledan fazla oldugunu dusunursek sonuç = pişmanlık diyorum ama hala beklemedeyım bakalım 15 gündür sonuç bu bana tek getırısı ışık olayı oldu dıyebılırım

birde şu var bbg 5 dolar 50 k para kazandıran oynatma 250 dolar gösterıyor ama toplam kazanc 150 dolar yanı bana ortalama vermıs 3 dolar 2 dolarını youtube almış götürmüş bu mantıkla :)

Bu istatiğe o kazanç ne hocam ya :( yazık olmuş

Benim Rpmde geçen hafta özgün kanalıma aldığım kazanç, BgBm 2,59

Aynen su ana kadar tek artisi isik olayi baska bir cacik yok. Ozellikle mac videolarinda cok ise yariyor. Ama bazi fragman, film vs de kabul etmiyor. Gerci normal kanal kabul ediyor ama bu kez de isik yanmiyor.

---------- Mesaj saat 01:32:34 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 01:30:32 civarında gönderildi. ----------

Bu istatiğe o kazanç ne hocam ya :( yazık olmuş

Benim Rpmde geçen hafta özgün kanalıma aldığım kazanç, BgBm 2,59

Hocam diger bir kanalim icin RPM'ye basvurmaya calistim olmadi bir turlu. Bu hesapla bir youtube kanaliniz yok gibi gorunuyor diye bir hata veriyor. Basvurdugum kanal alt kanal ondan olabilir mi acaba?

Bende tam 5 dk önce yabancı haber kanalım ile başvurdum ama :D hakkımızda hayırlısı

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri