Awesomeness'den parasını düzenli alanlar?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

radyasyon

Kayıtlı Üye
Merhaba arkadaşlar aranıza yeni katıldım. bende awe partnerli kanal sahibiyim bu işe yeni başladım sayılır awe hakkındaki söylentileri partnerlik isteği göndermeden öncede biliyordum fakat boş kanalı başka partner kabul etmiyor. Neyse suanda bi miktar para kazandım. belkide bu parayı alamayacağım ithar falan yok kanalımda sadece dünya engeli var oda 4 haziranda bitecek merak ettiğim bir soru var bunun için açtım konuyu şimdi neredeyse herkes alamıyoruz paramızı diye mesaj atıyor konu açıyor peki ya içinizde parasını düzenli ve sorunsuz alan birileri varmı yani alan adam ben aldım paramı diye yazmıyor bana dokunmayan yılan bin yaşasın şeklinde düşünüyor yoksa gerçekten boşuna mı uğraşıyorum bu partnerle :S

Ben aldım her ay düzenli olarak 18-20 arası ödeme talep formu yolladım. Başka da mail atmadım kanalımı onlara drşifre etmedim. Bu güne kadar yaptıkları tüm ödemelerde az çok aldım.

Ben aldım her ay düzenli olarak 18-20 arası ödeme talep formu yolladım. Başka da mail atmadım kanalımı onlara drşifre etmedim. Bu güne kadar yaptıkları tüm ödemelerde az çok aldım.

hocam spam dan kapanan kanalın ödemesini vaktinde alabildin mi peki ?

Ayrıca kapanan kanallarında awe panelinde profil bilgileri boş muydu ? Ve değiştiremiyor muydun ?

Öncelikle cevabınız için teşekkür ederim. Kaç aydır partnersiniz ve kaç aydır paranızı alıyorsunuz? Kanalınızın içeriği ne herhangi bir ithar yada dünya engeliniz var mı az çok derken neyi kast ettiniz?

bu konu parasını alamayanların değil alanların konusu olsun istiyorum ve gerçekten awesomeness partner olmakla boşuna mı uğraşıyoruz bunu merak ediyorum.

Telden yazıyorum ödeme formu yarın atarım. Bu güne kadar 4-5 ödeme yaptı. Bunların hepsinde öyle ya da böyle ödeme aldım. Yaptığım sadece ödeme formu doldurmak bunun dışında herhangi bir mail veya mesaj atmadım.

Az çok derkan 12 kanal varken 10 kanal ödediler7 varken 5 kanallardan temiz olanda vardı telif spamdan kapananda vardı.

3-4 aydir 3 kanalima düzenli olarak ödeme aliyorum. Icinde 1 telif alan var. Ayrica komple kapanmis olan kanaliminda ödemesini aldim. Hic ödeme formuda doldurmam sadece partner olurken paypal adresimi oraya yazdim otomatik ödüyorlar.

Ama spam yapmam videolarimi elle yüklerim. Haber, vine, fail vs video kanallarim.

3-4 aydir 3 kanalima düzenli olarak ödeme aliyorum. Icinde 1 telif alan var. Ayrica komple kapanmis olan kanaliminda ödemesini aldim. Hic ödeme formuda doldurmam sadece partner olurken paypal adresimi oraya yazdim otomatik ödüyorlar.

Ama spam yapmam videolarimi elle yüklerim. Haber, vine, fail vs video kanallarim.

Hocam spamdan mı kapanmıştı kanalın ve bu kapanana kanallının ödemesini zamanında mı aldın peki ?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri