Awesomeness'i arayıp hepimizin sorununu dile getirdim

M00nsp3ll

Kayıtlı Üye
Web sitesi
sms.yerinial.net
Merhaba arkadaşlar,
az önce awesomeness'i aradım ve yaklaşık 10-15 dk tartıştım. Sizle detaylarını paylaşmak istiyorum. ilk telefonu açan kişi Muhasebe departmanından birini bağladı. Kendimi Türkiye'nin en büyük Youtube forumundan bir yönetici olarak tanıttım ve üyelerime Awesomeness i tavsiye ettiğimi ve yaklaşık 200-300 kişi ödeme konusunda sorunlar yaşadığımızı söyledim. İlk olarak bana ne tür videolar yüklediğimi sordu, Eğer Vine compliation tarzı videolar yükleyen kanallardan bahsediyorsam bunun yasak olduğunu ve ödeme alamayacağımı söyledi. Bu tarz videolar olan kanallarımızda var ama %100 kendimize ait telif sorunu olmayan kanallarımızında oldugunu söyledim. Ticket göndererek kanal linkimi göndermemi istedi kanal incelenip eğer içeriğin bana ait olduğu tespit edilirse ödememin yapılacağını söyledi. Daha sonra google'un izin verdiği para kazanmaya izin verdiği, bunun karşılığında AwesomenessTV'ye ödeme yaptığını onlarında ödeme yapmak zorunda oldugunu söyledim.

Beni bir üst yetkiliye bağladı, Son bağlandığım kişi, Kanalda telif olduğunda ödeme alamazsınız ibaresinin sözleşmede yer aldığını, zaten google kurallarınada aykırı oldugunu tekrar tekrar söyledi. Telif hakkı olmayan yüzde yüz bize ait olan kanallar için neden ödeme alamıyoruz ozaman diye sordum. Ticket ile link gönderin inceleyelim, eğer vidyonun tamamı yada bir kısmı başkasına ait değilse ödeme yapacağız dedi. Konuşmayı baştan sonuna kadar kaydediyorum, avukatıma vericem. o yüzden tekrar soruyorum dedim ve, Google'un ödeme yaptığı kanalı bir kez daha inceleyip eğer sizde %100 telifsiz içerik olduğuna ikna olursanız ödeme yapacağınızı söylüyorsunuz değil mi. diye sorduğumda Hayır biz zaten bu kanallardan ödeme almıyoruz cevabını aldım.

Anlayacağınız arkadaşlar, Sonuçta yazılı bir şekilde kurallar mevcut, kendimize ait olmayan içerikten kazanç elde etmemiz yasak. Bu adamlarda bu maddeyi kullanarak ödeme falan yapmayacaklar. Ödemeyi alacaklar daha sonra inceleyecekler(!) ödeme yapılr bir kanal mı değilmi daha sonra ödeme yapacaklar. Hepimize geçmiş olsun diyorum ödeme alamayanlar unutsunlar ödemeyi. çok sinirliyim olanı biteni tam olarak anlatabilmişimdir umarım.

Eğer arayıp şansını denemek isteyen varsa şu an çağrı merkezi cevap veriyor..
skype premium üyeliği olan, ingilizcesine güvenen arkadaşlar arayabilir.

+13106011960

Cidden dolandırıcılık ama profesyonel bir şekilde. Eğer kullanıcı sözleşmesinde varsa(ki vardır) dediği gibi yapılacak pek bir şey kalmıyor. Kimse kolay kolay okumaz zaten o kadar maddeyi okusa bile standart kural işte der geçer ama adamlar beleşten para kazanıyor böyle. Resmen adamlara çalışan bedava işçi (köle) durumunda olmuş awe kullanıp paralarını alamayanlar.

her önüne gelen bu şekilde para kazanabilir o zaman. youtube kendisi buna bir dur demeli

Merhaba arkadaşlar,
az önce awesomeness'i aradım ve yaklaşık 10-15 dk tartıştım. Sizle detaylarını paylaşmak istiyorum. ilk telefonu açan kişi Muhasebe departmanından birini bağladı. Kendimi Türkiye'nin en büyük Youtube forumundan bir yönetici olarak tanıttım ve üyelerime Awesomeness i tavsiye ettiğimi ve yaklaşık 200-300 kişi ödeme konusunda sorunlar yaşadığımızı söyledim. İlk olarak bana ne tür videolar yüklediğimi sordu, Eğer Vine compliation tarzı videolar yükleyen kanallardan bahsediyorsam bunun yasak olduğunu ve ödeme alamayacağımı söyledi. Bu tarz videolar olan kanallarımızda var ama %100 kendimize ait telif sorunu olmayan kanallarımızında oldugunu söyledim. Ticket göndererek kanal linkimi göndermemi istedi kanal incelenip eğer içeriğin bana ait olduğu tespit edilirse ödememin yapılacağını söyledi. Daha sonra google'un izin verdiği para kazanmaya izin verdiği, bunun karşılığında AwesomenessTV'ye ödeme yaptığını onlarında ödeme yapmak zorunda oldugunu söyledim.

Beni bir üst yetkiliye bağladı, Son bağlandığım kişi, Kanalda telif olduğunda ödeme alamazsınız ibaresinin sözleşmede yer aldığını, zaten google kurallarınada aykırı oldugunu tekrar tekrar söyledi. Telif hakkı olmayan yüzde yüz bize ait olan kanallar için neden ödeme alamıyoruz ozaman diye sordum. Ticket ile link gönderin inceleyelim, eğer vidyonun tamamı yada bir kısmı başkasına ait değilse ödeme yapacağız dedi. Konuşmayı baştan sonuna kadar kaydediyorum, avukatıma vericem. o yüzden tekrar soruyorum dedim ve, Google'un ödeme yaptığı kanalı bir kez daha inceleyip eğer sizde %100 telifsiz içerik olduğuna ikna olursanız ödeme yapacağınızı söylüyorsunuz değil mi. diye sorduğumda Hayır biz zaten bu kanallardan ödeme almıyoruz cevabını aldım.

Anlayacağınız arkadaşlar, Sonuçta yazılı bir şekilde kurallar mevcut, kendimize ait olmayan içerikten kazanç elde etmemiz yasak. Bu adamlarda bu maddeyi kullanarak ödeme falan yapmayacaklar. Ödemeyi alacaklar daha sonra inceleyecekler(!) ödeme yapılr bir kanal mı değilmi daha sonra ödeme yapacaklar. Hepimize geçmiş olsun diyorum ödeme alamayanlar unutsunlar ödemeyi. çok sinirliyim olanı biteni tam olarak anlatabilmişimdir umarım.

Eğer arayıp şansını denemek isteyen varsa şu an çağrı merkezi cevap veriyor..
skype premium üyeliği olan, ingilizcesine güvenen arkadaşlar arayabilir.

+13106011960

Kardeş En iyi vine compilation kanallarından biri var bende 100 belkide daha fazla eşleşen var 2 aydır ödeme yapıyolar kendileride ne dediğini bilmiyo bence.

Bence telifsiz olarak yüksek izleme alabilecek kimse girmesin awesomenessTV'ye, bir şekilde ödeme alanlarda var ama bu saatten sonra adam senin içeriğin sana ait değil, telifin var ödemiyorum dedikten sonra yapabileceğimiz hiçbirşey yok. Ben awesomeness'in sözleşme flan gönderdiğine hiç şahit olmadım elinde olan varsa bir incelesin böyle bir made varmı. Adama kayıt alıyorum avukata vericem dedim verebilirsin dedi.

beyler boşverin ödeme yapmasını bende bıraktım para bana gelmesin ama o adi heriflerde o parayı alamasın istiyorum yani googleye başvurmalıyız o para onlara kalmamalı

Google telifli kanalın parasını öderken bunlar parayı alıp cebe indirip bu kadar büyük kul hakkı yapıyorlarsa vay onların haline üzüldüm hepinizin adına arkadaşlar geçmiş olsun.

beyler boşverin ödeme yapmasını bende bıraktım para bana gelmesin ama o adi heriflerde o parayı alamasın istiyorum yani googleye başvurmalıyız o para onlara kalmamalı

Google ona karismaz. Sonucta networke oduyor onlar. Networku kullanmayi secende bizleriz malesef. Soyledikleri gibi sozlesmede oyle bi madde varsa zaten bi hak iddaa edemez kimse.

Bence bu sorunu google da yetkili kişilerle konuşmalıyız .
Google kendisine şu soruyu sorarsa "Biz awesomeness e ödeme yapıyoruz ama bu ödemeyi kullanıcılara vermiyormuş " diye sorarsa mutlaka bişeyler yaparlar ya ceza verirler awesomeness e yada uyanıp gerçekten parayı awesomeness e ödemezler .

Bence telifsiz olarak yüksek izleme alabilecek kimse girmesin awesomenessTV'ye, bir şekilde ödeme alanlarda var ama bu saatten sonra adam senin içeriğin sana ait değil, telifin var ödemiyorum dedikten sonra yapabileceğimiz hiçbirşey yok. Ben awesomeness'in sözleşme flan gönderdiğine hiç şahit olmadım elinde olan varsa bir incelesin böyle bir made varmı. Adama kayıt alıyorum avukata vericem dedim verebilirsin dedi.

Hocam para alanlarında videolar kendinin degildiki eger harbiden gercek bir inceleme olsa onlarada para verilmezdi. Sahsi düsüncem olarak o parayı google onlara her turlu veriyor sonucta bunlarınkiside adsense gibi ama daha üst seviye bir sistem yani adam yalan söyluyor her halinden belli.

zaten herkesi kabul etmelerin bence sebebi bu millet seviniyor partner olduk diye fakat bunlar bu maddeyi kullanarak soygun gerçekleştiriyolar yani maddede varsa yapacak bişey yok

Şimdi anlayamadığım nokta şu hocam,
bende telif yok, daha doğrusu telif gelmeden kanalda ki tüm videoları sildim.
Şimdi bu adamlar benim kazanç sağladığım videoları nasıl kontrol edecekler.
Daha doğrusu telif olmayan kanalların ödemesini neye göre yapıp yapmayacaklar?
İngilizceme güvensem arayıp konuşucam ama çok ta öyle ahım şahım bir ingilizcem yok açıkçası o yüzden arayamıyorum, ancak benim sildiğim videoları inceleme şansları var mı?

Awesomnes de iki kanalım var , birinde çıplak karılar var onun 150$cık ödemesini yaptı da , diger kanalımın ödemesini neden yapmıyor bahanesi içerik size ait degil , e çıplak karılarda ben degilim ? onu neden ödemesini yaptın ?

Arkadaş bir onlar biliyor zaten illegal içerik olduğunu. Peki madem illegal Google neden ödüyor o zaman? Onu da geçtim ödeyecez diyorlar ödemiyorlar. Lanet olsun böyle işe.

Hocam para alanlarında videolar kendinin degildiki eger harbiden gercek bir inceleme olsa onlarada para verilmezdi. Sahsi düsüncem olarak o parayı google onlara her turlu veriyor sonucta bunlarınkiside adsense gibi ama daha üst seviye bir sistem yani adam yalan söyluyor her halinden belli.

konuştuğum adama defalarca sordum dedim içeriğimi inceleyecek biri varsa oda google, eğer google sana ödüyorsa sende bana ödemek zorundasın dedim. Adam sana ait olmayan içerikten para kazanma yapamayacağın hem google kurallarında hem Awe sözleşmesinde yazıyor dedi. Dedim sahte telif olayı var kendime ait içeriği başkası yükleyip sahte telif gönderiyor, dedi onu ödeme zamanına kadar youtube ile çözmen gerek. Benim sözleşmemde Telif sorunu vs maddelerinde kazanç sağlayamazsın yazıyor dedi anlayacağın, google'a da gitsen google ben ödedim sen ödemek zorundasın demiycek bunlara hiçbirtürlü. Adamlar beklediler bekeldiler büyüdüler şimdi o bi kaç maddeden güzel vurgun yaptılar...

Google ona karismaz. Sonucta networke oduyor onlar. Networku kullanmayi secende bizleriz malesef. Soyledikleri gibi sozlesmede oyle bi madde varsa zaten bi hak iddaa edemez kimse.

öyle bir hakları olabilir mi ki ? parayı kendileri kazanmıyor ki ben koydugum videomda çıkan reklamdan gelen parayı kazanıyorum ve bunu bana ödemekle yükümlü bu benim düşüncem

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri