Awesomeness'ten çıksam paramı öderler mi ?

Kardeş 18 dolardan bahsediyorsun, benim kanalda 16 bin dolar vardı attılar, şubat-mart-nisan üç aylık ödeme tutarı bu. Günlük 200-300 dolar getirisi vardı, tek telifli kanaldı. Şimdi içindeki alamadığım paraları nasıl alırım diye kara kara düşünüyorum. Alırsam söz sana 36 dolar yollicam paypaldan :D

neden 36 neden 1800 değil işte bu kadarcık cömertsen sittin sene zor gelir o para :D

son ayı ödemiyorlar diyorlar ne kadar doğru acaba.şimdi bu ay 2k dolar olacak benim,havaya mı gitti bu paralar şimdi.

kardeşim bi kaç defa yazdım yine yazıyorum 1000$ dan fazla olduğu zaman ödemen uzuyor incelemeye takıldığı için 1-2 ay sonra alırsın ödemeni toplu olarak.

Aweden para kalmaz.

601 dolarım var onu da ödemediler

hocam ben mail atmak istiyorum da bu adamlara, elimde mail adresleri yok. sen şunların mail adreslerini yazsana bana bi tek tek atayım hepsine bi mail ödeme yapıyorlar mı garanti alma konusunda

hocam ben mail atmak istiyorum da bu adamlara, elimde mail adresleri yok. sen şunların mail adreslerini yazsana bana bi tek tek atayım hepsine bi mail ödeme yapıyorlar mı garanti alma konusunda

Sallamıyorlar . Awe sitesine giriş yap , Paypal adresi girdiğin yerin altında support var oraya yazın cevap verirlerse mailinize düşer

ödeme yapamazlar derken?önceki aylarıda mı

Valla dostum benim kanalda 1800 dolara yakın birikmişti 2 ay ödeme yapmadılar bende sinirlendim ve youtube üzerinden partnerden ayrıldım 8 ila 10 gün sonra partnerden çıkdım ama ödememi yapmadılar bende ticked açtım ama bana dedikleri siz partnerden ayrıldınız ve ödeme yapılmaz dediler sana tavsiyem partnerden çıkmak istiyorsan başka partnere başvur oradan sana davetiye gelirse buradan ayrılırsın aksi halde videoların ünleme düşebilir son olarak buradaki paranı ödemezler.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri