AwesomenessTV yardım

altay76

Kayıtlı Üye
Selamlar bana awe den böyle bir mail geldi nedir bu bilgisi olan varmı. teşekkürler..

Making money on YouTube takes hard work and dedication. We wanted to let you know you are getting close to hitting the $145 threshold required to get paid for July's earnings. So why not make another video before the month is over? Get some video ideas over at our Community forum, or send us a Twitter DM if you need some technical help. If you haven't already, check out CreatorUp - an online library of tutorials designed to help you improve your videos and grow your channel - and let us know if you'd like a one-year free membership on us! To get access, email me at [email protected].

See you on YouTube,
Kim
Full-time Community Manager at AwesomenessTV; Part-time Grumpy Cat

Selamlar bana awe den böyle bir mail geldi nedir bu bilgisi olan varmı. teşekkürler..

Making money on YouTube takes hard work and dedication. We wanted to let you know you are getting close to hitting the $145 threshold required to get paid for July's earnings. So why not make another video before the month is over? Get some video ideas over at our Community forum, or send us a Twitter DM if you need some technical help. If you haven't already, check out CreatorUp - an online library of tutorials designed to help you improve your videos and grow your channel - and let us know if you'd like a one-year free membership on us! To get access, email me at [email protected].

See you on YouTube,
Kim
Full-time Community Manager at AwesomenessTV; Part-time Grumpy Cat

Kısa diyor ki ay bitmeden 145 dolar eşiğine yaklaşmışsın neden bir video daha yükleyip bu ay 145 doları geçerek ödeme almıyorsun vs diyor

önemli değil.para çekecek düzeye gelmişsin.biraz daha çalış,yardım lazım olursa bize ulaş gibisinden bir şeyler yazmış işte..

YouTube'da para kazanmak sıkı çalışma ve özveri alır. Size Temmuz kazancı için ödeme almak için gerekli 145 $ eşiğini isabet yakın alıyorsanız bildirmek istedim.Ay bitmeden Peki neden başka bir video yapmak değil mi? Bizim Toplum forumda bazı video fikirler üzerinde olsun, ya da bazı teknik yardıma ihtiyacınız varsa bize Twitter DM gönderebilirsiniz. Eğer videoları geliştirmek ve kanal büyümesine yardımcı olmak için tasarlanmış öğreticiler bir online kütüphane - - Zaten değil varsa, CreatorUp kontrol ve bize bir yıllık ücretsiz üyelik isterseniz bize bildirin! , Erişim olsun [email protected] bana e-posta.

kanalım yokki 2 ay önce attı beni network ten

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri