AwesomenessTV'de Çok Fazla Para Kazanan Arkadaşlar ?

musticng06

Kayıtlı Üye
Arkadaşlar öncelikle bu konu formda varsa kusuru bakmayın araştırdım bulamadım hatta bir kaç kişiye sordum cevap alamadım o yüzden konu açmak zorunda kaldım çünkü benim için çok önemli...

Arkadaşlar şimdi benim bu ay açtığım çok iyi kazandıran 3 tane awe kanalım var
1.Kanalım günde 250$,280$ arası
2.Kanalım günde 200$.230$ arası
3.Kanalım dünde 70$.100$ arası kazandırıyor
ve bu kanallar gün geçtikçe 10$.20$ artıyor kaba taslak hesaplarsak bu 3 kanal ayda en kötü 7k$ 6k$ 3k$ kazanmış olucam
Şimdi merak ettiğim asıl soruma gelicem bu formda çok kişi AwesomenessTV'den paraları alamamaktan şikeyetci benim bildiğim kadarıyla adsensede çok büyük para kazandığımız zaman araştırılıyoruz ve yanılmıyorsam banlıyorlar şimdi aynı olay AwesomenessTV'de varmı araştırılıyormuyuz spam olduğumuzu anladıklarında paramızı verirlermi bu aralar ödemeler sorunlu ama geç olsun benim oldun sonuçta beklemeye deger kazançlar
Arkadaşlar katagori filmdir ben boşamı kürek sallıyorum acaba film çalışıpta AwesomenessTV'den yüksek paralar alan varmı ?

Bu partnerler öyle bir taklacı ki bir yolunu bulup vermiyorlar bence sizdede risk büyük ancak umarım alırsınız. Büyük mevlalar alamayanlar gördüm aweden ondan böyle konuşuyorum

umarım bilgisi olan arkadaşlarımız cevap verirler sorunuza hocam.

benimde bir kanalım bu şekilde. tek ihtarlı şekilde para alabilir miyim ?

Awesomeness güzel getirisi olan kanalları neden partnerlikten atsın ? neden kendisine para kazandıran kanalı atıp kendi topuğuna kurşun sıksın ? Senin kanalın iyi kazanıyorsa, o da senden güzel komisyon kesip iyi kazanıyor demektir, mantık budur.

Böyle akıl dışı duyumlara inanmayın kardeşim; kanalının telifi veya ödemesini durdurmayı gerektiren başka bir engeli yoksa network senin paranı seve seve öder. Çünkü senin kanalın için kendisine aktarılan paradan alacağı güzel bir komisyon var ve senin kanalın kapanmasın ister.

Evet, zaman zaman Awesomeness Network'ten yüklü ödeme alanlar da oluyordur, olmaz mı ?

zaten bu parayı verirlerse ben sadece film çalışırım :D

walla mayıs ödemelerinde görücez yüklü ödeme yapacak mı yapmayacak mı?Telifsiz topluluksuz tertemiz kanalım iyi de gidiyor inşallah alırım.

Benim bildiğim partnerlerin çoğu zaten adsenseyle çalışıyor,adsense paranı partnere herhangi bir gerekçe sunmadan öderse onlarda sana öder,fakat dediğin gibi 7k,8k büyük paralar tabikide google verdiği bu parayı içeriğe göre telife göre inceler,büyük paraları alman tabiki daha zordur.

Awesomeness güzel getirisi olan kanalları neden partnerlikten atsın ? neden kendisine para kazandıran kanalı atıp kendi topuğuna kurşun sıksın ? Senin kanalın iyi kazanıyorsa, o da senden güzel komisyon kesip iyi kazanıyor demektir, mantık budur.

Böyle akıl dışı duyumlara inanmayın kardeşim; kanalının telifi veya ödemesini durdurmayı gerektiren başka bir engeli yoksa network senin paranı seve seve öder. Çünkü senin kanalın için kendisine aktarılan paradan alacağı güzel bir komisyon var ve senin kanalın kapanmasın ister.

Evet, zaman zaman Awesomeness Network'ten yüklü ödeme alanlar da oluyordur, olmaz mı ?

hocam teşekkürler yorumların için biraz içim rahatladı ama katagori film olduğu için tedirginim

---------- Mesaj saat 00:21:06 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 00:16:55 civarında gönderildi. ----------

Benim bildiğim partnerlerin çoğu zaten adsenseyle çalışıyor,adsense paranı partnere herhangi bir gerekçe sunmadan öderse onlarda sana öder,fakat dediğin gibi 7k,8k büyük paralar tabikide google verdiği bu parayı içeriğe göre telife göre inceler,büyük paraları alman tabiki daha zordur.

doğru söylüyorsun hocam benimde merak ettiğim bu yüksek paraları kazanan arkadaşlar alabildimi sınır varmı eğer deselerki fazla kasma 7k.8k çok para ödemezler bende ona göre hareket ederim 2k oldumu videoları gizlerim diger ay açarım

hocam teşekkürler yorumların için biraz içim rahatladı ama katagori film olduğu için tedirginim

---------- Mesaj saat 00:21:06 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 00:16:55 civarında gönderildi. ----------

doğru söylüyorsun hocam benimde merak ettiğim bu yüksek paraları kazanan arkadaşlar alabildimi sınır varmı eğer deselerki fazla kasma 7k.8k çok para ödemezler bende ona göre hareket ederim 2k oldumu videoları gizlerim diger ay açarım

Forumda büyük paraları alamayanlar vardı emektor falan 40k param yandı diyordu,o yüzden benim tavsiyem aç her ay 5-6 kanal aweye bağla,aynı paypala bağla 500-600 dolar olduğunda diğer kanala geç derim,1k ve üstü paraları alman daha büyük sıkıntı olur ki,biz daha 300-400 dolar paramızın kesin ödeneceğini bilmiyoruz,benim tavsiyem budur.

benim de bir arkadaşım deneme amaçlı AwesomenessTV den kanal açtı (toplu reklam kapanmasından dolayı)

*ilk ay ödeme eşiğine gelemediği çin ödeme alamadı
*2. ay 600$ gibi bir ödeme aldı (kesinti yapıldıktan sonra kalan para)
*3. ay içinde 1 telif yedi kanal videolardan bir kaçı patlama yaptı. Panelden de nekadar kazandığı görülmüyor şuan.

Süpriz bir şekilde bekliyoruz sonucu bakalım.

benim de bir arkadaşım deneme amaçlı AwesomenessTV den kanal açtı (toplu reklam kapanmasından dolayı)

*ilk ay ödeme eşiğine gelemediği çin ödeme alamadı
*2. ay 600$ gibi bir ödeme aldı (kesinti yapıldıktan sonra kalan para)
*3. ay içinde 1 telif yedi kanal videolardan bir kaçı patlama yaptı. Panelden de nekadar kazandığı görülmüyor şuan.

Süpriz bir şekilde bekliyoruz sonucu bakalım.

Forumda okumuştum awe 1 telifli videoya kadar ödeneceğini söylüyordu fakat telif yiyen videonun parasını vermeyeceklerdi,2. olarak geçen ay kanalı kapananlar bile parasını alabilen oldu,bu partner işi tamamen muamma bir iş :) benimde şubat kazancım var 1 telifli kanaldan 470 dolar bi para,bu ayda 660 dolar kazancım var 2 telifli kanaldan,bakalım umut fakir'in ekmeğidir :)

Ödüyor arkadaşlar aralık kazancı 13 k $ aldım ocak gelmedi şubatıda bekliyorum :)

kanalın 1 Topluluk ihtarı vardı ödeme yaptılar.

Ödüyor arkadaşlar aralık kazancı 13 k $ aldım ocak gelmedi şubatıda bekliyorum :)

kanalın 1 Topluluk ihtarı vardı ödeme yaptılar.

ocak kazancınızı neden alamadığınızı biliyormusunuz hocam.Herhangi bir nedeni var mı? Yoksa awe süründürüyor mu..

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri