Awesomenn dizi çalışanlar bakabilir mi

• Kullanıcı Fressher
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - 🧩 MCN Başvuru, Deneyim ve Ağ İncelemeleri
O tarz icerik calisiyorsan parayi almamayida goze alicaksin. Bi baskasina odeme yaparken sana yapmayabilirler. Dizi film yada cizgifilmden baska icerik mi yok yahu?

Film, dizi, ç.film gibilere artık hiç kimse ödeme alamayacak bu ayın sonundan itibaren. Kendinizi hazırlayın.

Film, dizi, ç.film gibilere artık hiç kimse ödeme alamayacak bu ayın sonundan itibaren. Kendinizi hazırlayın.

Hocam awesomeness nisan ödemesini alabilir miyim ki haziranda bana pek inandırıcı gelmiyor ödeme yapmayacakları falan hocam bu kadar nasıl emin olabiliyorsun ?

Hocam awesomeness nisan ödemesini alabilir miyim ki haziranda bana pek inandırıcı gelmiyor ödeme yapmayacakları falan hocam bu kadar nasıl emin olabiliyorsun ?

Network sirketleri zibilyonuncu kez soyledi artik o tarz icerige odeme yapmayacaklarini. Inanmiyorsan dener kendin gorursun.

Hocam iyi de resmi açıklama nerde ?

Forumu okumuyorsun onu anliyorum tamamda bari soyleyenlere niye inanmiyorsun? Inanmayacaksanda konu acmandaki amac nedir? Butun partnerler tek tek resmi aciklama mi yapsin? Adamlar zaten sozlesmelerinde acik acik yaziyor baskalarinin iceriklerini yuklerseniz odeme alamazsiniz diye. Daha neyin aciklamasini bekliyorsun? Herhangi bi partnerin kanal basvuru sayfasinda dahi yaziyor "No copyrighted material" diye. Dahada inanmiyorsan dene kendin gor dedigim gibi.

Forumu okumuyorsun onu anliyorum tamamda bari soyleyenlere niye inanmiyorsun? Inanmayacaksanda konu acmandaki amac nedir? Butun partnerler tek tek resmi aciklama mi yapsin? Adamlar zaten sozlesmelerinde acik acik yaziyor baskalarinin iceriklerini yuklerseniz odeme alamazsiniz diye. Daha neyin aciklamasini bekliyorsun? Herhangi bi partnerin kanal basvuru sayfasinda dahi yaziyor "No copyrighted material" diye. Dahada inanmiyorsan dene kendin gor dedigim gibi.

Hocam ödeme konusunda sıkıntı olmayacağını düşünüyorum ben. inşAllah olmaz ne diyelim hayırlısı olsun...

Hocam ödeme konusunda sıkıntı olmayacağını düşünüyorum ben. inşAllah olmaz ne diyelim hayırlısı olsun...
Güldürdün.

Millet özgün kanalına ödeme alamıyor.
Millet telifsiz kanalına ödeme alamıyor

Sen dizi kanalına ödemende sıkıntı çıkacağını düşünmüyorsun? Polyanna mı yuttun naptın :D

Güldürdün.

Millet özgün kanalına ödeme alamıyor.
Millet telifsiz kanalına ödeme alamıyor

Sen dizi kanalına ödemende sıkıntı çıkacağını düşünmüyorsun? Polyanna mı yuttun naptın :D

Hocam iyi de bir çok alan arkadaşlar var dizi kanalına sorunsuz bir şekilde ödeme bakalım bekleyip görecez...

Hocam o konu muydu neyse iwocan nickli üye Perşembe ödeme yapacaklarını söylemişler falan ortada ödeme yok yani adamların ne yaptığı belli değil. Mercual'in dediği gibi zaten kopya içerik yasak normalde fakat adamlar ödeme yapıyor ona rağmen.

Ben dizi çalışıyorum yılbaşından beri dizi çalışıp partnere bağlı olanlara ödeme yapılmayacağı söylenip duruluyor bu söylentilere itibar etmeyin 2 kanalımda dizi birinden 2 aydır diğerinden 3 aydır sorunsuz formsuz gecikmesiz ödemeyi aldım. Başka alan arkadaşlarımda var sen kimseyi dinleme yüklemeye devam et

Ben dizi çalışıyorum yılbaşından beri dizi çalışıp partnere bağlı olanlara ödeme yapılmayacağı söylenip duruluyor bu söylentilere itibar etmeyin 2 kanalımda dizi birinden 2 aydır diğerinden 3 aydır sorunsuz formsuz gecikmesiz ödemeyi aldım. Başka alan arkadaşlarımda var sen kimseyi dinleme yüklemeye devam et

haklısın kardeşim son gaz devam :)

Hikaye tabi bende 2 ay aldım ondan sonra içerde xxxxk ödemem var önce dediler ay sonu sonra ay başı şimdide diyorla ödeme listesinde yoksun. Zaten her mesajda paypalın bizde yok diyorlar hep aynı şeyler yani umudu kestim ben

Hikaye tabi bende 2 ay aldım ondan sonra içerde xxxxk ödemem var önce dediler ay sonu sonra ay başı şimdide diyorla ödeme listesinde yoksun. Zaten her mesajda paypalın bizde yok diyorlar hep aynı şeyler yani umudu kestim ben

Hocam kanalın özgün değildir daha sonra şu kadar xxxxk ödemem birikti ödemediler diyorsun ?

Bende olsam ödememem o kadar miktar spam için.

Ödememeleri gayet normal bekleme o parayı bence.

Neyi normal birader? Googleın ödediği telifsiz tertemiz kanalı bana ödememelerinin neyi normal bana açıklayabilir misin? Millet başka networklerde spamdan diziden 10k 20k ödeme kaldırıyor. Sen hala bunları savunuyorsun. Anlamak istemiyorsun heralde ödememe nedenleri dizi mizi değil. Ayak yapıyorlar her hafta paypalını kaybettik diye.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri